Online lista

2 látogató van online
1 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Erotika Parádé-2008 Lurdy Ház

Nos, elérkezett a várva várt post! 🙂 Pénteken két műsort kellett adnunk, mert mindenki “kedvenc nagyszájú hölgye” engedett a konkurencia nyomatékos kérésének, és aláírt szerződése ellenére hazatávozott a helyszínről. A drága közönségünk annyira, de annyira örülhetett, hogy minket lát színpadon és nem Őt, hogy akkora üdvrivalgást és tapsot kaptunk, amire már elég rég volt példa az elmúlt évek során itthoni kiállításon. Ez a hangulat végigkísérte a három napot, ami azért is volt jó, mert eléggé meg van tépázva a lelkem mostanában- egyrészt hajlamos vagyok minden negatív kritikát magamra venni, másrészt a bulvársajtó kikészít, pusztán már a létezésével is… nem hogy az írásaikkal….

A ruhám megérkezett ámerikából,  levámoltattam, és a birtokomba került. Gyakran fogunk benne műsorozni, mert határozottan tündéri kis jelmez. Sajnos műsor közben ez nem lett megörökítve rendesen, a backstage fotón látható, legalúl, utcsó kép.

Ellenben születtek határozottan jó képek , annak ellenére, hogy állítólag fotózhatatlan volt a színpad és a többi marhaság, mindenféle fórumokon a hepcia, amik olvasásakor cigányútra megy a reggeli kávé.

Tehát: a műsort nézni kell, nem megörökíteni. Arra ott vannak a hivatásos fotósok,akiknek a képeiből én is szemezgettem.

Lehet hogy amatőrök számára nem volt megfelelő a környezet a szinpadi show tökéletes megörökítéséhez. De,  miután volt hangulatvilágításunk, szép fényeink és az emberek minket néztek, nem pedig a kütyüiket csesztették,(értem ezalatt mobil, videókamera, fényképező, stb.. ) tök jó volt a hangulat. Fütty, taps és üdvrivalgás.

Ezúton is meg szeretném köszönni mindenkinek, aki eljött és megnézett minket. Bullfrognak köszönöm a virágot! 🙂

20 hozzászólás Erotika Parádé-2008 Lurdy Ház

 • Köszcsi! 🙂 Hát, Magácskának meg BOLDOG -BOLDOG -BÓÓÓÓÓÓDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!! 🙂

 • Ádám

  Hmm, csak meg kellett volna nézni! 🙂
  Szép képek!
  Bullfrog, ön egy úr! 😉

 • Bullfrog

  “meg van tépázva a lelkem ” Na nemár.
  Az a 2. műsor akkora beleéléssel és érzékiséggel volt előadva, hogy totál impotens/frigid gyengénlátó nek/nak kell lennie a nézőnek, hogy nem kezd el “rajongani”. A “csókjelenet” például.
  teljesen rendben volt na:)

  “Tehát: a műsort nézni kell, nem megörökíteni.”
  Node az én szerény 192 cmemmel nem láttam semmit, mert mindent eltakart a sok kameratartó kacsó és mancs.
  E= alacsonyan volt a szinpad.
  Úgy lett volna vállalható, ha a világot jelentő deszkák szintje az emberek feje fölött van kb 30 centivel.
  (mondjuk akkor ti belelógtok a mennyezetbe:)

  A hivatalos fotósok az én szemszögemből nem érnek sokat. Majd kifejtem, hogy miért nem:D

  És ezzel még Ferike is egyet fog érteni, mert jól legankelem ha nem:)

 • Bullfrog

  u.i. amúgy értem én, a magyarázatot 😉
  de nekem, mint fogyasztónak vannak (építő jellegű) észrevételeim, és az a célom, hogy jobb legyen:)

 • Bullfrog

  na Pudingocskához linkeltem egy szerintem jó oldalt, ide is benyomom, hátha..:)
  (nem nem a T.Garden:)
  http://www.fairygothmother.co.uk/

 • Húúúúúúúúúúú,ez aztán valami…. !!!!! 🙂

 • Gábor

  Bullfroghoz csatlakoznék! A színpad magassága nem volt OK, mert amikor valaki nem állt a színpadon, hanem feküdt, akkor már az 5. sorból sem lehetett semmit sem látni. Ilyenkor egy magasba tartott fényképező, vagy kamera mini lcd képernyőjén tudtuk csak nézni a show-t. Még jó, hogy volt pár ember akinek véletlen akadt ilyen a keze ügyében:)

  Bármilyne kicsi is a hely én javasolnám a színpadot kicsit megemelni és egy kivetítőt beüzemelni (persze utóbbi sok pénz, de basszus, nem láttam a showt az 5. sorból!!)

 • De basszus, ha magasabban van a színpad, beverjük a fejünket, meg nem lehet lámpákat felszerelni… 🙁
  Sajnos ez ilyen. Minden helynek van előnye, hátránya, sajnos ez itt a Lurdyban nem szerencsés , ez a belmagasság… 🙁

 • Tom Funtom

  Valóban volt kézerdő és volt nyeles kamera is, és ez sokat takart, de erre nem az a megoldás, hogy felemeljük a színpadot az égbe. Már a görögök és a rómaiak feltalálták az amfiteátrum elrendezést, ahol a színpad van legalul, és körülötte egyre magasabban ülnek és nem állnak a nézők. Feloldható lenne az alacsony plafon dolog, ha nem lenne színpad, elöl két-három sor szék lehetne, mögöttük állhatnának a fotósok.

  Én amatőr fotósként azért próbáltam pár képet csinálni, és nem fakadok sírva, hogy nem én voltam egyedül a színpad környékén, úgyis csak kísérletezésképpen fotózok, jogi okok miatt úgyse csinálhatok semmit az amatőr fotókkal, szóval ez a sírás a fotósok szemszögéből tárgytalan. Max. azokat az alacsony nézőket sajnálom, akiket zavartak a feltartott kütyük. Ugyanakkor nem érdemes megtiltani a fotózást, mert esetleg bevételkiesést eredményezne.
  A helyszín a színpadi fények tekintetében sokkal jobb, mint a túl sok külső fényt kapó Syma csarnok, és tetszett a világítás, jelentős előrelépés a régebbi színpadi látványokhoz képest.
  A profi fotósoknak egy kritika: ilyen megvilágításnál nem való vakut használni, mert nem lesz érzékelhető a megvilágítás. Aki profi fotós, vigye az érzékeny fényképezőjét, az 1:2,8 objektívjét, állítsa be a színhőmérsékletet és vaku nélkül fotózzon, ha már úgyis a színpad előtt fotózhat a feltartott kütyük előtt …
  Talán küldök be egy-két képet a pályázatra, hogy érzékelhető legyen, én mire törekedtem :).
  Én nem hiszem, hogy neked kéne magadra venni az efféle nyavajgásokat, ti mindent megtettetek amihez ti értetek. Én szombaton voltam, nagyon tetszett a kosztümös műsorszám, gratulálok hozzá :).

 • Szerintem vasárnap volt a legjobb. Szombaton bakiztunk rendesen… Én majdnem átestem Lindán, szerintem bele is rúgtam szegénybe, meg képen spriccoltuk egymást habbal. Vasárnapra jobban kiforrt a dolog, baki nélkül csináltuk végig. Állítólag lesz még hasonló banzáj novemberben is, ugyanitt. Megpróbálom szorgalmazni az ötletedet,miszerint valami kis ülőalkalmatosságot kéne rakni lépcsősen a színpad köré. Hátha azt mondják, hogy okés és építenek egyet. Kenyeret és cirkuszt a népnek, legalább a cirkusz fíling meglegyen, ha már kenyérre egyre kevésbé fussa…

 • Köszönöm.:)) Mármint a jókívánságot.:)))

 • Bullfrog

  “valami kis ülőalkalmatosságot kéne rakni lépcsősen a színpad köré” ezekre fel fognak állni:)
  Mert egyes népeknek az a lényeg ha a léleklopó masinériát közelteszik a … na oda is:)
  (vizesárok kell vagy szögesdrót (kaktuszok) akkor nem mennek közel:)

 • Tom Funtom

  Na igen. Közelteszik. Végül is nincs minden gépben szuper teleobjektív.
  Szerintem meg ne álljanak fel és ne tegyék közel. Minél jobban felnagyítunk egy testrészt, annál kevésbé érezhető a lényeg, mert a női testben is az arányok és az összkép adja a fő benyomást. Ha a bőrfelületet mikroszkóppal nézed, már semmi sem marad a lényegből. Pedig az már igazán közel van :). Egyetértek. Nehéz ügy, érdemes gondolkodni rajta. De szerintem a nagyszínpadon senki se tehesse közel. Arra ott vannak a kis színpadok.

 • Ádámka

  Szerintem úgy kéne megoldani, hogy ki lenne írva “az épület egész területén tilos az ácsorgás… Belépés csak guggolásban v. pókjárásban 🙂

 • Gábor

  Ádámka rátapintot a lényegre. Ha folyamatosan alulról nézzük a csajokat, azoknak már pucsítaniuk sem kell:)

 • Bullfrog

  Mivel egy csomóan moboiltelefont meg kisgépeket használtak, igy közel kell állniuk.
  u.i. én jó géppel is közelállnék:D

  “mert a női testben is az arányok és az összkép adja a fő benyomást.” ez a te érved.
  Bár egyetértek az alaptétellel, de az én gondolatvilágom más.
  Én olyan részre is kattintok és örvendezem amit az átlagember nem is tud felfogni:D

 • Bullfrog

  ja igen, amiről beszéltünk, pl itt ez a hir:
  http://index.hu/politika/kulfold/gruzpuccs687/
  a címsor után van egy ablakocska, benne ismerős arcokkal:)

 • Nem értem…. mit kell nézni, Szőke vagyok,??? 😀

 • Bullfrog

  szóval:)
  beszéltem arról hogy az autómosós klipetekből van egy részlet az indexen (Te meg Linda autótmostok:) és lelkendeztél, hogy majd megnézed. gondoltam megkönnyítem.

  (Azthiszem a Jáksó autója volt- ezt is csak azért írom, hogy a kereső több találatot adjon:)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>