Online lista

2 látogató van online
0 vendég, 2 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Közlemény: Zimány Linda segítségét is kérik az éhező kutyák

Kedves Újságíró, Szerkesztő!

Többen kérték, hogy nyilatkozzunk, de mi nem nyilatkozni szeretnénk, hanem az éhező kutyákon segíteni.

Kérjük, hogy olvassa el, és ha lehet, publikálja a csatolt közleményt, melyben Maria Bellucci barátnőmmel mondjuk el a véleményünket arról, ami ma történt.

(Emlékeztetőül: http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/03/31/maria_bellucciek_kiakadtak_zimany_linda_millios_kutyajan/ )

Köszönettel:

Mészáros Dóra:  playmate, striptease-táncos

5 zsák tápot nem tudunk összeszedni az éhező kutyáknak!

Hétfőn jártunk Kecskeméten a Menhely az Állatokért Alapítványnál, előtte a facebook-on (http://www.facebook.com/DoraMeszarosPersonalPage) kértem mindenkit, hogy segítsen, mert éheznek a kutyák és segítségre van szükségük. Aztán jött a hír, hogy Pakson rettenetes a helyzet, én pedig borzasztóan rosszul aludtam, mert azon gondolkodtam, hogy mit tehetnék, hogyan segíthetnék még ezeken az állatokon. Reggel a kávéval a kezemben a gép elé ültem, erre belebotlottam a hírbe, hogy Zimány Linda egymillió forintos kutyát akar. Talán így érthető, hogy ez a hír nálam és Marcsinál is kiverte a biztosítékot – de nem irigységből!

Tévedés ne essék, nem vagyunk irigyek Lindára, nem is ismerjük őt, csak látásból, semmi jogunk beleavatkozni abba, hogy milyen kutyát szeretne – csupán nap mint nap azzal szembesülünk, hogy nyomorognak, éheznek a menhelyen lévő állatok, és szinte senki nincs, aki segítene nekik!

Én amikor lent vagyunk valamelyik menhelyen (erről többet a blogomban lehet olvasni: http://www.meszarosdora.hu/wordpress/), akkor a szívünk szakad meg, mert mindegyik kutya sír, legszívesebben az összeset hazahoznám – de ezt nem tehetem, már csak azért sem, mert befogadott macskáink vannak.

Olyan módon segítek, ahogy erre képes vagyok: táppal, illetve kétkezi munkával – vagy ha kell, a testemmel, arcommal, nevemmel. Amikor a Fehérkereszt Állatvédő Liga pár hónapja felkért arra, hogy tiltakozzunk az ellen, hogy a szőrméjükért legyilkoljanak állatokat, akkor is gondolkodás nélkül elvállaltam, és lettem a kampány egyik “arca”. A fotók láthatóak a Fehérkereszt oldalán.

http://www.feherkeresztliga.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=288:itt-a-meztelen-igazsag-&catid=34:aktualis&Itemid=48

Én annak örülnék, hogy ha Zimány Linda a celebritását, ismertségét – a maga eszközeivel – még inkább az állatok javára hasznosítaná. Tudom, hogy támogatott már állatokat, de ha valóban szeretne egy ilyen különleges kutyát, akkor gondoljon arra, hogy ő minden tettével és mondatával példát mutat másoknak.

Bár nincs ebbe beleszólásunk, de végtelen örömmel vennénk, ha csatlakozna az állatvédelemhez úgy is, hogy addig is, míg nem kapja meg a kutyát, más négylábúakat támogat. A paksi menhelyen éhező kutyák, vagy a kecskeméti Menhely az Állatokért Alapítvány (http://www.menhely.eu ) pártfogoltjai nagyon hálásak minden falat élelemért – és addig is simogathatná, sétáltathatná őket, játszhatna velük – ezzel pedig követendő példát mutathatna mindenkinek! Állatok élete múlik nap mint nap azon, hogy van-e elég támogató, van-e elég példamutató ember!

Nekünk sajnos most sem sikerült elég tápot szerezni, hiába kértünk innen és onnan – de hiszem, hogy ha Linda az ügy mellé állna, akkor jó pár hétre megoldódhatna valamelyik menhely élelmezése.

Nem vagyunk irigyek a kutyájára, biztos nagyon jó helye lesz a kisállatnak Lindáéknál – csak arra kérjük őt, hogy segítsen a többi, gazdátlan kutyán is!

Kérjük Lindát, hogy akár velünk (ennek nagyon örülnénk), akár önállóan támogassa valamelyik állatmenhelyt – hiszen azt már látjuk, hogy a kutyákért rajong. Segítsünk közösen!

Mészáros Dóra, Maria Bellucci

Web: www.meszarosdora.hu

email: info@meszarosdora.hu

30 hozzászólás Közlemény: Zimány Linda segítségét is kérik az éhező kutyák

 • Bullfrog

  Ajánlanám azért a http://www.facebook.com/#!/pages/Zim%C3%A1ny-Linda-Fan-Club/365626266554 megtekinttését is.

  Így első ránézésre a borsnál kéne ajtót kapirgálni.

 • Bullfrog

  ha, már kénytelen voltam belefolyni a Zügybe.

 • Nem érdekel. Mostmár mindenki azt gondol, amit akar… :S
  Mi megyünk ezután is Kecskemétre, Vácra, Paksra.
  Ha kóbor macska akad az utamba, hazaviszem, mint eddig is tettem,ha kutya akkor elvisszük a menhelyre. (Oda ahol rögtön beviszik, lásd Vác,( zoldmenedek.hu) ezenfelül meg mindenki számoljon el a saját lelkiismeretével, amennyiben van neki egyáltalán.
  🙁

 • Bullfrog

  Hát pedig lehet el kellett volna olvasni:) Mert ahogy nézem mást mond.

 • Nem beszélve arról, hogy nem tudom mi van ott, ( nem nézem is meg) , de bezzeg a szája mindnek nagy, aztán segítség meg az ablakba. 🙁 Se táp, se semmi… Mindenki csak okoskodik, de annyi esze ezerből egynek van, hogy kutyát macskát ivartalanítani, egyből nem lenne ennyi kóbor… jön a tavasz. mind bagzik. 🙁

 • Bullfrog

  “A Bors cikkre reagálva,nem kell mindent elhinni az újságoknak,főleg nem olyan cikket amiben nem nyilatkozom és eszement túlzásoba képesek esni…a hírekkel ellentétben egyáltalán nem lesz kutyám sem drága se nem olcsó bár nekem mindne állat ugynaolyan kedves..és azért nem,mert nem tudnám gondozni,hiszen egyfolytában utazom és ezt egy kisállat sem viseli el,az állattartás felelősség.” ezt írta többek között

  és mellesleg azt se tudom kicsoda (hazai ismert emberekről elég keveset tudok) viszont szeretem tudni a másik véleményét is. No ez részben lmf

 • Nem érdekel, nem nézem. Utána majd reakció reakciót követ, megy tovább az egész. Sose lesz vége a magyarázkodásnak. Itt az lenne a lényeg, hogy FOGADJUNK ÖRÖKBE ha megtehetjük.
  Fogadj örökbe egyet, két életet mentesz! Egyet akit magadhoz vettél, másikat aki a menhelyen a helyére kerülhet. !!!!!!!!!!!!!!!! ez itt a lényeg….semmi más.

 • Bullfrog

  van ott még, hogysznongya :”Viszont különleges kutyákat bárki megnézhet érdeklődésből,ahogy én is és meg is fogok,ha van rá lehetőség és szívesen fotózkodunk velük,mivel szeretjük az állatokat,ahogy ezt akkor is megmutattuk többször,mikor pl a paksi állatmenhelyre Debreczeni Zitával és Tornóczky Anitával több tonna állateledelt vittünk le,mert az állatoknak nem volt enniük:(vagy például Zitával állatnaptárt fotóztunk egy állatmenhelynek a télen.Erről vajon miért nem ír a bors….”

  Meg mégegy:”Díjaznám ,ha a bors inkább ilyen dolgokról írna és nem pedig felfújt hülyeségekről…mert,ha legközelebb egy zsiráffal leszünk lefotózva,akkor majd azt írják milliárdokért veszünk zsiráfot??kicsit át kéne ezt gondolni az újságíróknak szerintem…és azzal foglalkozni aminek értelme van.” Évek óta bojkottálom a hazai szennylapterjesztést, egyszerűen nem veszem, meg, nem olvasom, és úgy egyáltalán. Ha te sem csinálod, egy idegeskedéssel kevesebb. Pukkadjanak meg:)

 • Mit nem értesz azon, hogy nem érdekel?????????????????????????? Komolyan elegem van…. ha nem akartam ezeket elolvasni, már a saját blogomra se jöhetek fel?

 • Bullfrog

  no, én most hősiesen visszavonulok, mielőtt valami gixer keletkezik, ajánlanám, hogy kezdd el te is húzni a lóbőrt, mert másnap lepénynek lenni nem lesz az igazi;)

 • Najó. Kösz. Én szkeptikus vagyok: újságírók, magyarázatok, nem így volt, nem ezt mondtam, nem ezt írtam dolgok… felbossszantanak.
  Szerettem volna nem olvasni ezt tovább, nem sikerült. Akkor annyit mondanék, hogy egy ideig ide se jövök.

 • Bullfrog

  Na, megint megpróbálsz valamit félreérteni, az nem lesz jó 🙂

  “Mit nem értesz azon, hogy nem érdekel” a bors, blikk, napirémálom, kiskegyed stb, ezek azok amik nem érdekelnek, miért mit láttál, mi az ami még nem?:)

 • VonGage

  Ez borzalmas képmutatás. Menj és segíts a kutyákon, ha annyira fontos! Jófejség. Add el az autódat, a lakásodat, táskádat ha annyira fontos. Keress meg más embereket is, akik összevásárolnak minden szart. Csesztesd őket! Gondolj bele, hogy mennyi baromságod van, aminek az árából a kutyák meg tudnák tömni a bendőjüket. Légy tökös és tegyél a kutyákért, ne más emberek szánalmas költekezéseit fikázd!Ne az arcoddal segíts baszki, hanem kajával! Tudsz úgy kaját adni egy kutyának, hogy nem rakod mellé az arcodat? Csak úgy… Szeretném azt gondolni, hogy igen. Meg azt is, hogy ez a kutyákról szól. 🙁

 • H.Szilvi

  VonGage! Az rendben, hogy van véleményed és azt leírod, de kulturáltan, káromkodás nélkül is megérti mindenki!

  Dóri tud a kutyáknak enni adni és ad is! Ez a lényeg.
  Meg teszi ezt arc nélkül is, mikor haza visz egy kóbor állatot. Viszont ha felpakolt autóval jön a Menhelyre, mert éheznek a kutyák, akkor igenis kell, hogy megjelenjen az újságban, Dórinak az arca is egy adomány, mert az emberek példát vesznek róla. Megtudják, hogy segítség kell és Ők is adnak. Ha egyszerű emberként megyek adni, az a sajtót nem érdekli, abból nem tudják, meg, hogy szükség van és segítség kell.

  Szóval nem kell aggódnod, igen ez a kutyákról szól és arról, hogy ne vegyünk kutyát, hanem a menhelyről fogadjunk be és támogassuk Őket, ahogy tudjuk.

 • vázásember

  ..talán először ott kellene kezdeni hogy akinek nem kell a kölyök kutya vagy a nagy eb “mert a gyerek már kinőtte vazze”
  akkor nem kidobni az állatot kínozni stb…
  hanem bírság nem 10 ezer hanem százezrek és nem ejnyebejnye hanem fogda…
  ahol az alapok rosszak ott a vár sem épül fel..
  privát véleményem..

 • na akkor ezzel sikerült elérnem azt, hogy gyűjtöttem ismét kaját, nem is keveset. Tegnap lement Paksra, ma Vácra, vasárnap Kecskemétre az adag. Megkaptam egy adag pornóskurvázást, egy adag szeretetet, és legfőképp hatalmasat csalódtam valakiben, olyanban, akiről azt gondoltam ismer, és tudja milyen ember vagyok… és mégis arconköpött. 🙁 Hatalmas tanulságok ezek… 🙁

 • Röfi

  Dóri ne foglalkozz semmivel, a kutyák akik eszik a kaját amit viszel azok nem pornóskurváznak le … 🙂

 • Bullfrog

  Dóridrága, megkérnélek, hogy azt a szöveget amit ide beírtam
  “Ajánlanám azér” kezdetűt, mindenestül kigyomlálnád.
  Átgondoltam, nemjó.
  Köszönettel

 • Bullfrog

  Ugyértem az összeset, ami ebben a poszban szerepel.

 • Dóri,a pesti állatmenhelyeket nem szoktátok látogatni ? Pl Rex,Noé Állatotthon ?

 • Bullfrog, figyi, fátylat rá… most látom csak, mindenki olvasta ezt már amúgyis… 😛 felesleges kitörölni, ittenhagyom, nem oszt nem szoroz. 😛 és innentől hogy röfi szavaival éljek, egyikőnk se menstruáljon agyilag… 😀

 • Dóri,engem kihagytál a válasz adásból 🙁

 • Jaaaa. 🙂 Bocs. 🙂 Igazából nekem az a véleményem, hogy ők nagyon nagy nyilvánosságot kapnak amúgyis is, elég sok 1%-os adófelajánlást is, szóval ők annyira nem szorulnak segítségre. Nekik jobban megy soruk, őket jobban is támogatják, mind hétköznapi emberek, mind híresebbek…

 • Röfi

  “és innentől hogy röfi szavaival éljek, egyikőnk se menstruáljon agyilag… ”
  Holnap cikket ír rólam a Velvet, hogy ki ez a titokzatos Röfi, csak nem egy eddig eltitkolt szerető, vagy Mészáros Dóra “szponzora”, akinek a hírek szerint még másik nyolc celebbel van ilyen titkos kapcsolata, és több celeb barátnőm volt mint K. Ferenc vállalkozónak! 🙂

  Óvatosan a szavakkal! :))

 • Na Röfi,csak aztán a nagy egoizmusodba nehogy véletlen rád szakadjon a plafon

 • Röfi

  Nem is vagyok egoista! Az irodám ajtaján a következő felírat áll:

  “1. számú kutató labor.
  Vigyázat! Életveszélyes ötletek!”

  :)))

 • Röfi

  Ádám ez tök komoly, és ami le van írva az is.

 • Ádám

  Ettől még viccesebb! 😀

  Még hozzá kéne tenni, hogy “ötleteim már annyira jók, hogy inkább hatletnek kéne őket nevezni.” (vagy valami ilyesmi) 😉

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>