Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Közlemény: Zimány Linda segítségét is kérik az éhező kutyák

Kedves Újságíró, Szerkesztő!

Többen kérték, hogy nyilatkozzunk, de mi nem nyilatkozni szeretnénk, hanem az éhező kutyákon segíteni.

Kérjük, hogy olvassa el, és ha lehet, publikálja a csatolt közleményt, melyben Maria Bellucci barátnőmmel mondjuk el a véleményünket arról, ami ma történt.

(Emlékeztetőül: http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/03/31/maria_bellucciek_kiakadtak_zimany_linda_millios_kutyajan/ )

Köszönettel:

Mészáros Dóra:  playmate, striptease-táncos

5 zsák tápot nem tudunk összeszedni az éhező kutyáknak!

Hétfőn jártunk Kecskeméten a Menhely az Állatokért Alapítványnál, előtte a facebook-on (http://www.facebook.com/DoraMeszarosPersonalPage) kértem mindenkit, hogy segítsen, mert éheznek a kutyák és segítségre van szükségük. Aztán jött a hír, hogy Pakson rettenetes a helyzet, én pedig borzasztóan rosszul aludtam, mert azon gondolkodtam, hogy mit tehetnék, hogyan segíthetnék még ezeken az állatokon. Reggel a kávéval a kezemben a gép elé ültem, erre belebotlottam a hírbe, hogy Zimány Linda egymillió forintos kutyát akar. Talán így érthető, hogy ez a hír nálam és Marcsinál is kiverte a biztosítékot – de nem irigységből!

Tévedés ne essék, nem vagyunk irigyek Lindára, nem is ismerjük őt, csak látásból, semmi jogunk beleavatkozni abba, hogy milyen kutyát szeretne – csupán nap mint nap azzal szembesülünk, hogy nyomorognak, éheznek a menhelyen lévő állatok, és szinte senki nincs, aki segítene nekik!

Én amikor lent vagyunk valamelyik menhelyen (erről többet a blogomban lehet olvasni: http://www.meszarosdora.hu/wordpress/), akkor a szívünk szakad meg, mert mindegyik kutya sír, legszívesebben az összeset hazahoznám – de ezt nem tehetem, már csak azért sem, mert befogadott macskáink vannak.

Olyan módon segítek, ahogy erre képes vagyok: táppal, illetve kétkezi munkával – vagy ha kell, a testemmel, arcommal, nevemmel. Amikor a Fehérkereszt Állatvédő Liga pár hónapja felkért arra, hogy tiltakozzunk az ellen, hogy a szőrméjükért legyilkoljanak állatokat, akkor is gondolkodás nélkül elvállaltam, és lettem a kampány egyik “arca”. A fotók láthatóak a Fehérkereszt oldalán.

http://www.feherkeresztliga.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=288:itt-a-meztelen-igazsag-&catid=34:aktualis&Itemid=48

Én annak örülnék, hogy ha Zimány Linda a celebritását, ismertségét – a maga eszközeivel – még inkább az állatok javára hasznosítaná. Tudom, hogy támogatott már állatokat, de ha valóban szeretne egy ilyen különleges kutyát, akkor gondoljon arra, hogy ő minden tettével és mondatával példát mutat másoknak.

Bár nincs ebbe beleszólásunk, de végtelen örömmel vennénk, ha csatlakozna az állatvédelemhez úgy is, hogy addig is, míg nem kapja meg a kutyát, más négylábúakat támogat. A paksi menhelyen éhező kutyák, vagy a kecskeméti Menhely az Állatokért Alapítvány (http://www.menhely.eu ) pártfogoltjai nagyon hálásak minden falat élelemért – és addig is simogathatná, sétáltathatná őket, játszhatna velük – ezzel pedig követendő példát mutathatna mindenkinek! Állatok élete múlik nap mint nap azon, hogy van-e elég támogató, van-e elég példamutató ember!

Nekünk sajnos most sem sikerült elég tápot szerezni, hiába kértünk innen és onnan – de hiszem, hogy ha Linda az ügy mellé állna, akkor jó pár hétre megoldódhatna valamelyik menhely élelmezése.

Nem vagyunk irigyek a kutyájára, biztos nagyon jó helye lesz a kisállatnak Lindáéknál – csak arra kérjük őt, hogy segítsen a többi, gazdátlan kutyán is!

Kérjük Lindát, hogy akár velünk (ennek nagyon örülnénk), akár önállóan támogassa valamelyik állatmenhelyt – hiszen azt már látjuk, hogy a kutyákért rajong. Segítsünk közösen!

Mészáros Dóra, Maria Bellucci

Web: www.meszarosdora.hu

email: info@meszarosdora.hu

Jelentés a harci helyzetről

Nos, jelentem, sikerült némi kaját összetarhálunk. Azt kell mondjam, szégyenszemre csak 3 embernek köszönhetem meg a segítséget, név szerint: Bölcskey Mihály, Varga Gábor és Maria Bellucci tesókám. ♥

Délután érkeztünk oda, és alig bírtunk elszabadulni, mert az összes kis négylábút mind meg kellett simogatni. Megint félórás gyötrődésbe tellett egy  drága kis szőrös kiválasztottamat visszatenni a ketrecbe. Elhoztam volna, minden további gondolkodás nélkül, ha Kiscsíkos úrhölgy nem lenne egy igazi szemétláda… féltékeny, gonosz kis púposkodó. Rendszeresen bántja az új betolakodókat. Egy barátnőm kiskutyájának kishíján kikapta a szemét. Nem tudom mitévő legyek vele, nevelhetetlen… 🙁

De aki szeretné helyettem elhozni a kis drágát, itt van: nagyon cuki…igazi szobakutyus, hónaljalácsapós kis uraság.
kisdraga
Ha a képre kattintotok találtok hozzá linket is.

Kiáltvány

Tataratatttara…. közhírré tétetik:

NA AKKOR EZENNEL ITTEN EZT A HULLAHÁZAT VÉGÉRVÉNYESEN MEGSZÜNTETEM! 🙂

Kecskemétre megyünk hétfőn, jujjjjj, ha megtudjátok miért, nagy öröm lesz! 🙂  Tök jó dolgot fogok csinálni hamarosan és nagyon boldog vagyok! 😀 Szóval, amiről szó van, az az, hogy miután amúgy is ott van dolgunk, Marcsikámmal elhatároztuk, hogy beugrunk a menhelyre hazafelé. Viszünk egy kevés tápot. Az új főnök bácsim is beleadott egy kevés pénzt, (még szerződést nem írtam, de máris szeretem őt!!!) szóval aki szeretne a kecskeméti MENTSVÁR alapítványnak kutyatápot adakozni, az legyen szíves engem megkeresni, telefonon, vagy emailban, és hétfőn levisszük amit ad. 🙂

Az új munkámról jövő héten tudok konkrétumot mondani, de elöljáróban annyi, hogy aki szereti a rockzenét, annak hatalmas meglepetés lesz, aki meg nem , azzal megszerettetem… 😛