Online lista

2 látogató van online
0 vendég, 2 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Sopron

Tartoztam még régről egy reklámízű poszttal arról, hogy Sopronban a Tercia Étteremben mennyire iszonyúúúúú finomat ettem. Aztán valahogy bokros teendőim közepette elfelejtettem megírni ezt, de most, ismét aktuális Sopron. Ugyanis kezdődik a Volt fesztivál, ahol csütörtökön Billy Idol bácsi nyomja, és lesz Quimby is, meg minden, ami szemnek fülnek ingere. ( Éppen azon okoskodom Marcsikámmal, hogy ejtjük meg ezt a túrát… le kell jussunk holnapután, nincs mese. )

Nem bírtam megállni, hogy ne tegyem fel ezt a képet, amin éppen a lift előtt megterítve eszem egy olyan steak-et, amire nincs szó, annyira finom…..mmmmmm….

Tehát a reklámízű poszt szó szerint értendő, ugyanis ha Ízeket akartok érezni, nagybetűvel, akkor üljetek be egy kajálásra a Terciába. És irány a VOLT. 🙂

tercia

Ülök a töröknél a teraszon

Szombat éjfél, ülök a körúton a töröknél a teraszon. Két pofára tolom a gyrost az arcomba, mikoris a következő beszélgetésre leszek figyelmes.

Lány: … igazából most arra gondoltam, hogy meg kéne alapoznom a jövőmet… talán nem a Zarában kéne vásárolnom, hanem a H&M-ben, vagy talán még ott sem? …. de én csak minőségi ruhát vagyok hajlandó felvenni, és 30ezer alatt nem vásárolok ott….

Fiú: …igazad van, nagyon fontos a minőség….

Lány: … az a baj, hogy rájöttem, semmi sem érdekel mostanában, nem jó ez, jogsit is meg az iskolát is kéne csinálnom, de valahogy nem tudom, mi érdekel igazából…. szóval az a baj, hogy nekem fontos a stílus, és ezért nagyon fontos hol vásárolok, ez érdekel igazán…de a jövőmre kéne gondoljak, nem szabadna költekeznem… de hát nem mehetek a kínaira…éééérted, a stílus és a minőség….

Ennél a pontnál hátrafordultam: tipikus elsőrandis párocska, pasin laza öltöny, kislány semmitmondó arcú, 23körüli fruska…. és be nem áll a szája, a pasi a későbbi  laza cida érdekében lelkesen átérzi a problémát….

Lány: … egész nap semmit sem csinálok, olyan rossz, nem tudom mit kezdjek az életemmel, a Sanyi is alig jön, nem találkozunk már…szóval nem tudom, lehet nem kéne a Zarában vásárolnom, te mit gondolsz erről, ugye megértesz engem….

Amíg tömtem a búrám, addig ment ez a párbeszéd. A végén már nem bírtam tovább és hangosan röhögni kezdtem… Fú vazzze….. valahogy megértem Sanyit. 🙂

Új szóróanyag, MészárosDóris

Talán mert a fotóbolt nem csak azért van nekem, hogy lapos valagból brazil segget csináljak, meg lógó ciciből Pam Anderson csöcsöt. 🙂  Najó,  jövő héten megyek tetováltatni.  A következőt szeretném, folyóírással a tarkómra: Ignoramus et ignorabimus.

cowboydedikalo
doradedikalo2010nyar

Veri az ördög a feleségét

Veri az ördög a feleségét

a fűben elhullott rózsaszirmok

öngyilkos művész

vércseppjei egy zöld festővásznon

fent felhők, tejszínhab felhők

árnyékuk lődörög a homokban

bús szélfútta kócos tekergők

vándorcirkusz az ég országútján

a repülők csíkjai közt a forgalomban

Fotózás a Sólyomfészekben, Antal Gergő (Alien)

http://meszarosdora.hu/wordpress_fotok/solyomfeszek/fromdusktilldown05.jpg

Maria Bellucci és én cowboyt játszottunk, mert Karcsi a Pilisi Sólymok motorosklubtól volt olyan drága, hogy odaadta a klubházat azaz az éttermet fotózni. 🙂 Gergő ismét a helyzet csúcsán volt. Bár éjfélkor még csak tébláboltunk, éjjel kettőre ezek a képek sikeredtek. 😛

Lelkiismeretfurdalás

Basszus, Viki megkért tegnap, hogy menjek át az oviba, megnézni felvették-e a kislányát.

Az ovi egy sarok, de épp depressziós rohamom volt, szokás szerint bőgtem és nem mentem sehá. Gondoltam majd ma. Ők türelmetlenek lévén, este az apósával erre gurultak. Az ovi zárva volt, após átugrott a kerítésen, hogy megnézze a papírt az ablakban. Ma gipszelik mindkét kezét.

Hogy lehetek ennyire, ennyire, de ennyire… szar alak…. 🙁

thirteen


Direktlink zum Video auf Youtube

Bad luck wind been blowin’ on my back
I was born to bring trouble wherever I’m at
With the number ’13’ tattooed on my neck
That ink starts to itch
Black gon’ turn to red

I was born in the soul of misery
And I never had me a name
They just give me a number when I was young

Got a long line of heartache
I carry it well
The list of lives I’ve broken
Reach from here to Hell
And a bad luck wind been blowin’ on my back
Pray you don’t look at me
And I pray I don’t look back

I was born in the soul of misery
And I never had me a name
They just give me a number when I was young

Found me with a preacherman confessin’ all I done
Catch me with the devil playing 21
And a bad luck wind been blowin’ on my back
I was born to bring trouble wherever I’m at

Mészáros Dóra újra itt

Nos, megtértem köreitekbe ismét…. 🙂

Talán több időt töltöttem távol, mint illett volna, sajnálom… nem hanyagoltalak el Titeket teljesen, mert gyakran felugrottam megnézni mi a helyzet a kommentekkel, de valahogy nem volt ihletem írni.

Barcelona után elindultam Németországba, ahonnan öt nap után két kilóval könnyebben és egy mandulagyulladással gazdagabban jöttem haza. Kérdéses volt az is, hogy fenn maradó két estét meg tudom-e csinálni. Bocsánat kérek mindenkitől, mert  nem vettem föl a telefont, nem válaszoltam az emailekre, üzenetekre. Négy napig feküdtem az ágyban delíriumban, nem ettem, és inni is csak teát sikerült. De a show-nak folytatódni kell. Az orvos azt mondta, ha egyáltalán felkelek, kórházban kötök ki. Ezekkel a kilátásokkal, begyógyszerezve, 39 fokos lázzal ültem a ferihegyi reptéren péntek délután 4kor. Öt órával később már műsoroztam, éjjel  kettőkor pedig magam sem hittem el, de kedvenc német clubtulajunk a  múltkor említett motorosklub helyi székházában próbálta belém erőltetni azt megihatatlan kék löttyöt, ami a kedvenc italuk. Én nagy röhögések közepette  toroköblögető vízzel akartam megitatni, amire ráfogtam, hogy abszint. Mit tesz Isten, valami megtáltosodás tört rám… lehet hatott a sok kacsintás, amit küldtetek.

Szombat éjjel ismét meló,vasárnap a reptérről hazaérve már indultam is tovább, megmenteni egy holland legénybúcsús csapatot, akiknek épp egy sztriptíz hiányzott a bulijukból.

Azért, bevallom férfiasan, eléggé megreccsentem ezalatt a két hét alatt… 🙁

Azóta már eltelt hosszú idő, de erőm még most sem több, mint egy marék lepkének. Szerdán fotózunk Macho Alien Gergővel, de most már fel és nem le kell rólam retusálni a kilókat. 🙂

Az Alkonyattól Pirkadatig Klubban fotózunk majd western jellegű sorozatot, cowboykalap, whiskey, póker, Maria Bellucci.

Dóri hepi, mert újra rám jön a szakadt farmerom, amiben huszonévesen járkáltam koncertre. Ez volt Dóri 2001 október 26.án. Nem röhögni…. Hell yeaaaaahhhhhh….. 🙂

dori2001