Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Barcelona fotók

Egy valamit sajnálok. Gaudi házakra nem maradt időnk, konkrétan elmosott minket egy hatalmas felhőszakadás… 🙁 A meseszökőkút viszont hatalmas élmény volt. Vattacukorszökőkutat és epertorta szökőkutat soha az életben nem láttam még. Ezidáig! 🙂

My sweetest fanmail ever

Ma ezt a levelet kaptam. Ez az idei, sőt, az elmúlt évek legcukibb levele… megosztom veletek. 🙂

mymailbox

Barcelonát leírtam marad Szfehérvár

Hazajöttem ebből a Barcelonai hakniból, inkább nem nyilatkoznék, mert életem legrosszabb kiállításán vettem részt. Nem vagyok prűd, már miért is lennék az, de amit ott láttunk, még nekem, sokat látott embernek is megdöbbentő volt.
Vásárolni nem sokat lehetett, a standokon főleg műsorok voltak. Bár ne lettek volna. A spanyol lányok állítólag 100euróért egy nap 5-6 alkalommal léptek fel. Ezek a fellépések főleg abból álltak, hogy a közönségből orálisan kielégítettek embereket, vagy pornószínész fiúk dugták őket a színpadon brutális módon, pofozva, köpködve. Jobb esetben csak a puncijukba töltött ásványvízzel locsolták a közönséget. Mellettük egy meleg stand volt, aminek a színpadján fiúk közösültek, vagy dugták egymást vibrátorral. Egy idősebb, elég csúnyácska nőt például egy blackanddecker fúrógépre erősített vibrátorral dugott meg egy pasi minden órában egyszer velünk szemben…
Európában nem voltam még olyan kiállításon, ahol ezeket a dolgokat ilyen formában engedték volna. Azt hiszem, egykét dolog a retinámba égett.
A probléma az, hogy sokkal több férfi látogató nézte a gay fiúkat, mint minket, csinos pornósztárokat. Azzal sem tudunk versenyezni, amit a lányok műveltek, de nincs is szándékomban efféle dolog….
Furcsa volt, hogy a spanyoloknál ennyire el van eresztve a gyeplő… 🙁
Hétvégén még itthon vagyok, majd utána megyek a német turnéra. Addig gyertek Fehérvárra pénteken. 🙂
A2plakat2