Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Tavaszodik

Ma este a Mátrában léptem föl és míg megjártam az utat, láttam  7  őzikét.:)

(Még négy cicát, de az nem számít.)

Too tough to make some friends

Too tough to make some friends
Too tough to make some…

Friends always call you
And lie on the phone
Like they think that you’re tolerant too
But if they could see
What is goin’ to be
And that you’re actually left all alone

I’m trying to prove
What I do’s not for you
It’s for me

Too tough to make some friends
Too tough to make some friends

Well everything changes
It’s all part of the plan
Planning them out of my life
And all I can do
When I’m thinkin’ ’bout you
I just switch to channel two

Well I’m trying to prove
What I do’s not for you
It’s for me

Too tough to make some friends
Too tough to make some…

Direktlink zum Video auf Youtube

hinném, hogy be tudok végre rúgni
hogy agyam mögé ugranék
a webtudattágítás vermein keresztül
őrült emberek hisztériáját
hallom ahogy
a rabszállító kocsik
a fáradt reggelben
vonulnak el egy ∞ alakú ház előtt
ahol, hiába test lélek
ebben a mindenkivel barátkozó
őrült zajban
söresőtáncot járva
végzem az unalom szertartásait

Nemzeti tudásteszt a Fókuszból

Érdekes kérdéseket vet föl bennem ez a videó. Nagyon sok támadás ért mostanában, nemcsak engem, hanem más “celebeket” is, hogy az érték, amit képviselünk, nem jó példa a fiatalság számára.

Ezeknek az okoskodó tojásoknak üzenem, legyenek szívesek megnézni az alábbi videót.

Szerintem a magyar társadalom nem miattam és más modellek-színésznők-zenészek vagy média-léhűtők miatt tart itt, ahol tart. Miattam akarnak 10éves kislányok  celebek lenni? Nevetnem kell. Régebben a kislányok ugyanúgy királylányok, színésznők, énekesnők akartak lenni. Ha visszamennénk az időben, mondjuk a középkorba, mit mondana egy kislány? Mi szeretne lenni? Jobbágy, paraszt, mosónő, vagy cseléd? Nem  királykisasszony, áááá, dehogy….

Gondolom miattam nem tudja az utca népe azt sem, mit ünneplünk ma, március 15.én. Nagymama korú nők nem tudják, meglett férfiak szintén. Biztos a nagymama is celeb akart lenni kiskorában, ezért nem tanult és buta maradt. Vagy annyi pornót nézett, hogy elfelejtette ki volt Kossuth Lajos.

Miattunk, “rossz értékeket közvetítő sztárok” miatt van ez? Amerikában, ahol a pornósztárokat személyi kultusz övezi, AVN díjátadó, vörös szőnyeg, fehérneműket, cipőket adnak el a nevükkel, stb…  Nos, abban az országban mindenki tudja, mit ünnepelnek július 4.én. Nahát…

Ha választanom kéne, mi legyen majd a meg nem született lányom, inkább legyen sztriptíztáncosnő, ha az akar lenni és boldog ember lesz (persze közben végigrugdosom az iskoláin, ha kell, szépen sorba, az egyetemig) mint titkárnő a főnök kanapéján, a férjéből élő aranyásó, lopós-hazudós politikus, vállalkozó… vagy csak egy szimplán megkeseredett nő, aki abban lel csak örömet, hogy másokról rosszat mond ír, pletykál és fröcsög.

Még szerencse, hogy van egykét ember, aki nem így gondolkodik, megvéd a majmokkal szemben. Különben még a végén tényleg elhinném, hogy Mariska néni Mészáros Dóra miatt hiszi a Himnuszról, hogy a Nemzeti Dal. 🙂


Direktlink zum Video auf Youtube

Elkészült a Mészáros Dóra meglepetés

Nos, mostmár mindenki számára kiderült, hogy kész a MEGLEPETÉS!
Nem egy tortából ugrottam ki, (azt majd máskor)  hanem új design-t kapott a blog.
A kinézet az én munkám, a megvalósítás Blaschi ♥ műve.

Remélem tetszik Nektek, mert ez még csak a kezdet! Dübörög a web 2.0.
Lesz még móka, kacagás, vidámság. Widget hegyek…

Köszönöm a türelmet… mindenkinek. 🙂

Kérdésekre válasz

Tegnapi interjú a Muffin-on. Miután állandóan kérdeztek és panaszkodtok, hogy nem adok választ: talán ebből egy-két dolog világos lesz.

Interjú itt:

Ha

Ha…

Ha fejedet megőrzöd zavarban,
Bár csak szidás ér jóságodért.
Ha kétkedők közt bízni tudsz magadban,
Ha várni tudsz, s a várás el nem fáraszt.
Rágalmaznak, s nem ejtesz csalfa szót,
Nem gyűlölködsz, bár a gyűlölség eláraszt,
S mégse játszod a bölcset és a jót.
Ha álmodod, de nem úr az álom rajtad,
Gondolkodol, de végcélod nem ez.
Ha balsors sújt is megmarad nyugalmad,
S nincs oly siker, mely lábadról levesz.
Ha az igazságot amit kimondtál,
Más aljas eszközül használja fel;
Ha élted munkája tiszta rom már,
S tört szerszámmal előlről kezded el.
Ha van szíved, hogy mindazt amit elértél,
Ha kell, egyetlen kockára rakd,
s túltegyed magad, ha vesztesség ér,
s ne legyen róla többé egy szavad;
Ha tudsz még küzdeni, mikor a lelked,
ideged, izmod régesrég halott,
s helytállnak, mikor nincs más benned,
csak a tudat, hogy ki kell tartanod.
Ha tiszta tudsz maradni tömegben,
s király előtt is őszinte, emberi;
Ha nem bánthat meg sem barát, sem ellen,
Ha nem szolgálva, de tudsz segíteni;
Ha a könyörtelen órát úgy betöltöd,
hogy érték benne hatvan percnyi van,
minden kincsével bírod ezt a földet,
s mi több még: EMBER vagy fiam!
Rudyard Kipling

hamarosan

Kérem alássan az Urakat és Hölgyeket , akik kattintásaikkal generálják a forgalmat eme internetes portálon, ezt a tevékenységüket tegyék a napokban sűrűben. Ugyanis meglepetéssel készülök tisztelt olvasóimnak, eme meglepetés pedig előre kiszámíthatatlan időpontban érkezik. 🙂

Életem első “fashion jellegű” sorozata :)

Még az ősszel csináltunk Marosfalvi Péter fotóssal, website itt: http://www.marosfalvip.com/ egy sorozatot a Playboy fotópályázatára.  Aztán, mit tesz Isten, a sorozat harmadik helyezést ért el a versenyen, a Playboy világa kategóriában.

Így történt, hogy Mészáros Dóri ismét az újságban van, ebben a hónapban.

Mai meló

Trehány disznó vagyok. Ma két teljes órán át kellett porszívóznom a kocsit, akkora volt benne a kosz. A mumifikálódott bonbon, ami még össze is volt taposva az ülés alatt, csak a jéghegy csúcsa. Volt ott minden, még talán halott orosz katona is, az ülésen lévő morzsákból kitellett volna egy kiló kenyér.
Egy teljesen új autóm van most. Végül is elég jó eredmény, nem adtam érte milliókat, elég volt egy nagytakarítás.
🙂

Tombol a vendégkönyvem, itt a tavasz? :)

Minden pillanatban itt vagy a lelkemben.Bár csak meddő ostoba férfi vágyakozás mégis elpusztithatatlan.DÓRÁnak hivják aki ott van minden álmomban..reménytelen pusztitó évek sodrása után végre RÁD TALÁLTAM,igy van értelme felkelnem reggel,hogy RÁD CSODÁLKOZZAM.Már azthittem minden elveszett és maga alá temet a magyar valóság.De és ezért nem lehetek elég hálás,te utat mutattál.Lényed forró varázsa megperzsel minden éjjel.ÉS azért vagy,hogy hitem ne essen széjjel.Ott leszel velem ha üt az utolsó óra.De ezt se bánom majd,ha velem lesz MÉSZÁROS DÓRA.. Saját vers.ha gondolod majd a blogodban leirhatod hogy tetszett e neked.puszi Szabolcs

Kedves Szabolcs, nem győzöm hangsúlyozni, lehet megjegyzést fűzni a blogbejegyzésekhez is!
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Itt, ha rákattintasz a “hozzászólás” szóra, minden bejegyzés alatt van egy, ide is tudsz írni… Ezt üzenem nem csak Neked, hanem a többieknek is, akik a vendégkönyvemben próbálnak beszélgetni. Beszélgetni itt lehet….
😉

Fürdő

“Mit rejthetnél el már előlem? –
Megtanulta szemem az ívet,
amit karod hasít a légben,
ha magadra húzod az inget.

S a guruló víz-gyöngyök útját
has és comb közt, a test árkában,
amikor nyújtózkodva, lassan
felállsz fürdés után, a kádban.”

Zelk Zoltán

raczlinda.blog.hu

Indul a hajóóóóó!

😉

Elkészült. Most már őt is lehet faggatni, kérdezni…   Természetesen teljesen más lesz, mint az enyém. Ő nem akar rám hasonlítani, más stílust alakít ki, ezért nála nem lesznek versek, se mástól se tőle, nem lesz  sírás, önsajnálat, depresszió, emóóóóó és világmegváltás.  Ha hozzá mentek, teljesen mást találtok majd, mint nálam, hálistennek. Ja, ha ott is elindulna az emóskodás, nagyon gyorsan vigasztaljátok meg!!!

UPDATE: nem hiszem el, hogy bármit képes vagyok elkiabálni. 🙁 A mai nap fényében a no emóra nem mernék mérget venni. Sorry, Linda… 🙁

Mészáros Dóriék, irány a plasztikai sebészet

Teljesen be vagyok sózva! Iszonyúan izgulok! Holnap megyek doki bácsihoz, de nem egyedül! Elkísérek Valakit, egy számomra nagyon fontos embert, de ha már ott vagyok, lesz egykét kérdésem nekem is.
Miután a kedvenc sorozatom a NIP/TUCK, és a hobbim mindenféle plasztikai műtétről való kiokosodás, magamat beleélés, majd lebeszélés, ezért minden ilyen terv hatalmas elánnal tölt el!
Azon mulattam ma, hatalmas telefonálgatás közepette, hogy annyira be vagyok stresszelve, mintha velem történne mindez… Már alig várom, hogy láthassam a végeredményt és azt mondhassam annak a Valakinek: HŰŰŰŰŰŰŰŰ, ÁÁÁÁÁÁÁ, ez gyönyörű lett…. dobjak egy hátast, majd mondhassam azt, hogy menj a fenébe, nekem is kell ilyen…
Nem telik bele pár hét, fel kell készüljetek, mert bizony hat lóval kell visszavontatnotok a sebészet elől, ott fogom verni az ajtót, hogy engedjenek be…
Bár mostanában minden ilyen jellegű tervemen kiborul a környezetem, (fotósok,megrendelők,barátnők egyaránt) én sajnos olyan ember vagyok, akinek az önbizalma a bányászbéka segge alatt van jópár kilométerrel. A szakmában sok mindenki rendelkezik akkora önbizalommal, hogy saját magának nem köszönne, ha módja lenne rá, sőt az arcához a templomajtó mindkét szárnyát ki kéne nyitni, ha járna templomba egyáltalán….
😉 Nos, én nem vagyok ilyen, ezért mindig csúnyának látom magam, amire ugye a rossznyelvek még jól rá is pakolnak, nehogymár jól érezzem magam. Szóval holnap imádkozzatok értem délután fél3kor, mert ha lehetőséget ad rá a doki, azonnal befekszek én is, majd élő 158 centis gumibabaként reinkarnálódok újra:körzővel rajzolt cicikkel, nyusziszájjal, világító fogsorral, brazil popsival és 50centis derékkal, lengőbordák nélkül. Lehetőleg az agyam is kiműtik. Hátha lesz ekkora szerencsém.

A mészárosdóri remitenda megérte az árát.

Még szerencse, hogy meg tudtam vásárolni egy adag remitendát a Playboytól, aminek egy része a csomagtartóban várja a sorsát. Szombaton a sofőrömet megmentette egy dedikált példány, 10ezer helyszíni bírságtól és 4büntetőponttól.
🙂
Persze kellett hozzá a személyes bájom és rábeszélőkészségem, de a morcos rendőrbácsi végül elmosolyodott és megúsztuk egy ejnyebejnyével és egy legközelebb figyeljenek oda dorgálással. 🙂