Online lista

3 látogató van online
1 vendég, 2 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Szarok a farmra

Pffff. Kaptam most egy levelet: felülbíráltak és visszaengedtek a fészbúkra. Egy félig kilógó mellbimbó volt az ignorálásom oka.
Most két regisztrációm lett, az egyiken a halak és kutyák-macskák tobzódnak, a másikon egy farm virágzik rózsaszín tehenekkel és malacokkal.
Nem tudom mitévő legyek… nem jó ez így. 🙁

(sajnos valószínűleg a farm megy a levesbe, mert a régi regemen több az ismi, és jobban tudom magam promótáni, hatalmas sikerrel, mert már az összes létező országba meghívtak minket erotikakiállításra.)

Képek

Lassan belejövünk a fotózásba. Lámpák birtokában sikeres a művelet, köszi Ferike! Lesz még többi is és jövő héten még több és több.

Keresőszó bestof a Mészáros Dóra blogon

Ez az elmúlt egy hét termése, miket képesek emberek beírni a keresőkbe. Ezekkel a keresőszavakkal is eljutottak hozzám emberek az elmúlt 7napban.
🙂
méjszáros dóra fotói
mÉszÁros dÓri fellÉpÉs
pamela anderzon porno kepei
bedagadt nyelv
hónalj borotválás videó
valaki őltőzős pókember
anyu topleszben
őreg emberszex
vers egy menyétről
meztelenül az orvosnál
nöi feltünési viszketegség itt blog
nők basznak pónilóval
nagyarcú mellé egy jó beszólás
csádör klipp
zeneszek tanulok zenesz akarok leni
hogyan lehetsz vámpír
mészáros dóra mesztelen képek
www…drága..dora…erotkús..hú
fekete pÁko kislÁny vigyÁz elnehibÁzd
parafa talpu kőtős szandál
🙂
Ha rossz napom van, csak megnézem a statisztikát. Szanaszét röhögöm magam. Mondjuk, ha jobban belegondolok, inkább sírni való, amikor kiszól a gödörből a lyuk.

Kutya kaja átadás: Mentsvár Alapítvány, Kecskemét

Tegnap voltunk a Mentsvár-nál, ahogyan ezt az előzőkben írtam.
Köszönjük Ruhrcinak, aki nemcsak konzervet adott, hanem az eleség szállításával is besegített. Köszönjük Scaryguy-nak, (akinek konzervjei három napig csapódtak ide-oda a csomagtartómban, míg lekerültek Kecskemétre, hahaha). Köszönjük Bullfrognak is a hozzájárulást.
Amit viszont mélységesen sajnálok az az: több tízezer user látogatott el a blogomra az előző hetekben. Valahogy mégsem csörgött a telefonszámom, hogy bárki is akart volna adni egy félkilós kaját. Persze, arra azért volt példa, hogy felhívtak, beleordították, hogy kurva vagy és lecsapták. Egy állatvédő honlapra is kikerült a felhívásom, de még aznap levettette valaki. Nem segített Röfi hatásos fotója sem. No comment. Valahogy nincs is kedvem ezt elemezni tovább. Plusz egy rohadt csomó van a gyomromban attól, hogy míg ezt a posztot írtam, a tévében azt elemezték, hogy 300ezer egy jegy az operabálba és ki volt ott és milyen rongyban… Erre bezzeg jut ebben az országban….
Amikor tegnap leértünk a menhelyre, még a kapuig nem jutottunk el, már egy kutyába botlottunk, akiből ömlött a vér, összekaptak a kennelben. Épp a kórházba szaladt vele a menhely dolgozója. Míg a kaját pakoltuk egy malamut kutyát hoztak be, akit szanaszét rugdosott a “gazdája”. Ezek után körbe sem tudtunk nagyon nézni a ketrecek között, mert érezhető volt a feszültség a levegőben. A kutyák idegei pattanásig voltak feszültek, ilyenkor ha kirobban egy verekedés, az akár halálos kimenetelű is lehet… A lányok hoztak nekünk egy szeretgetésre vágyó Nebulót, akit Linda elhalmozott jutalomfalattal, és meg szétdögönyöztem. Szörnyű volt látni, mennyire vágyott a szeretetre, egyszerűen egy simogatástól a mennyekben járt.

Még egyszer köszönjük a hozzájárulást a nevesített emberektől. Tanulság az, ha legközelebb ilyet szervezek, felhívom a barátaimat és lemegyünk velük. Felesleges túráztatnom magam itt a blogon. Drága 40.000 olvasóm, a felhívás óta, dugjátok a seggetekbe a havas fotóimat, csámcsogjatok a facebookos halaimon, szidjátok édesanyámat a velveten, és írjátok be a keresőbe a leggyakoribb keresőszót a statisztikámból: mészáros dóra ingyen.

Magyarország, én így szeretlek. 🙁

8000

Aki most hozzászól a témához, az követi el a 8000. kommentet!
Majd virtuálisan pezsgőt bontunk, jubilálunk és gratulálunk egymásnak!
Nélkületek nem lenne ez a blog. Néhanapján “csak” 600-an vagyunk egy nap, néhanapján 11ezren. Attól függ, mekkora a botrány…
😛
Köszönöm, hogy elviselitek a depresszióm, hogy osztoztok az örömömben. Hogy velem virrasztotok álmatlan éjszakáimon. Köszönöm, hogy elolvassátok kedvenc verseimet, meséimet és nem röhögtök ki, ha néha saját szerzemény is előkerül.
Köszönöm a kitartást, az olvasást és azoknak is a részvételt, akik csak jönnek és mennek…

“Azok, kik mások életébe fényt hoznak, maguk sem kerülhetik el azt.”
🙂

“Lájkollak” Titeket!
😛

Tamagocsi

Mindenki megnyugtatására közölném: tisztában vagyok vele, hogy a virtuális neveldékben: ólakban, kertekben és happy aquariumok-ban nem élnek igaziból a lábasjószágok.
🙂
De jogomban áll elhinni, hogy igen és lelkesen etetni, itatni, simogatni az összes árvát…
😀

Mészáros Dóri és Rácz Linda kutyakaja tarhálás

Ma este Scaryguy adott nekem egy szakajtónyi kutyakaját. Szombatig még lehet überelni! 🙂

Mészáros Dóri ipari búvár felszerelésben

Farmer, póló, pulóver, overál, két zokni. Majd ketten rángattak bele a ruhába. Miután kipréselték belőlem a levegőt, úgy éreztem magam, mint egy tálcás csirke az osönben.

Hátamra kaptam palackot, a derekamra ólmot, a fejemre egy sisakot. Még sosem vettem így levegőt, csövön keresztül, egy fém búrával a buksimon. Némiképp rám tört a klausztrofóbia.

Így eresztettek a Duna jeges vizébe. Derekasan bevallom, kapaszkodtam a létrába és kétszer is elszámoltam háromig, mire le mertem bukni a víz alá.

És most ismét töredelmesen bevallom, úszni bizony nem tudok és emiatt egy kádnál nagyobb terjedelmű folyadék láttán aggodalmasan pislogok. Ami másnak derékig ér, az engem ellep. Túléltem. Türelmesek voltak velem. Jó élmény volt. Köszönöm nekik: Szökőár Ipari Búvár, Alpinista és Építő Kft.


Azt tudjátok-e, ha ők (ipari búvárok) nem lennének elég sok minden nem úgy működne, mint ahogy kellene? Hidak, építkezések, víz alatti robbantások, felderítések. Eldugulnának a szennyvízelvezetők, csatornák és még sorolhatnám… Szóval ők nagyon fontos munkát végeznek és ez a munka sokszor nagyon veszélyes! Jó tudni, hogy vannak emberek köztünk, akik képesek ezt elvégezni. Őszintén csodálom ezt…

jégkígyók fonják a lelkemet

Táncolj a vékony jégen is át velem
Érezd, ahogy széthasad
Az idő és a rend
Nem kell, hogy értsd
Nem kell, hogy élvezd,
Csak hagyd, hogy a vágy járjon át
Hogy az életeddel játssz
Hogy kockáztass mindent
Ami csak várhat még rád

Bonanza Banzai

Baj a fejemmel

Holnap megint valami bődületes marhaságba hagytam magam belerángatni.

A Csepeli Vízműnél búvár ruhában fogok a jégen bucellázni, egy imitált bevetés során  jégbe fagyott hajókat mentek.

Lassan kezdem azt gondolni, van baj a fejemmel.  🙂

Dokumentálom, hátha odaveszek, maradjon valami az utókorra. A temetésemre van pénz félrerakva, a házat lehet viszi a bank…

😀

Csoóri Sándor ma 80éves

“Az első nap arra volt jó,
hogy mindent elfelejtsek;
a második arra, hogy
mindenre emlékezzek.
S a harmadik nap esni kezdett a hó
és megszületett a sejtelem,
hogy mostmár mindig esni fog,
homlokodtól a szádig,
szádtól az ágyékodig,
végig a tested hosszán,
végig az életemen.

Havazni fog a mennyezet,
a telefonkagyló, ha fölemelem,
az elmosódó gyerekkori ég,
ha hátranézek.
Megrekedt fák és
megrekedt kazlak közt is
csak a hó kísértete kószál…”

“Hullnak a pelyhek egyre-egyre,
fehér körökben keringőzve,
szempilláidra zuhannak,
elalélnak és meghalnak.
Nézem a pillád lágy ivét,
mint gyönge virágkeritést,
s mögötte azt a kertet,
mely télben is melenget.
Csendes az este, menjél be,
hullongó álom hintsen be,
öröm száll a pelyheken;
hóhullás a szerelem.”

Mészáros Dóri: Utolsó havas

Fluff magazin