Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Mindent megtettünk értetek


Havas

Munka előtt, ha már kisminkelődve voltam, csináltunk nektek havast… csak mert siránkoztok, hogy kevés a kép… most én siránkozom, mert cidri volt odakinnt. Photo by: Blaschi

Adj konzervet!

Köszi, Röfi. hatalmas. 🙂

Rock mix: Stripped

Most vágom az esti műsorunkra a zenét! Ez az első szám, már régóta táncolunk erre, de most újramixelem a zenénket. Szóval  épp ilyen a hangulatom! 🙂


Direktlink zum Video auf Youtube

Kutya konzerv ápdét

Tessék magatokat kutya konzerv ügyben promótálni nálam! Mert rettenetesen hepciás leszek, ha megint érdektelenségbe fullad az akció! Nekem eddig összegyűlt pár dobozra való egy perselyben a polcon…
Most szerintem taktikát váltok: amennyiben minden ide hozzászóló legalább egy doboz kaját nem vág hozzám február 12.-éig, sztrájkolni fogok itt a blogon. Nem lesz poszt, nem lesz kép, nem lesz kutyagumi sem.
Értettem?????? 🙂

Négysoros vagy sírvers, nem is tudom… :)

Holvolt holnemvolt, volt egyszer egy sapka
Dóritól a Tvrtko szuverénbe kapta
nincs mit szépíteni, elcsesztem a nimbuszt
de majd elfelejtik, mint Lindácska a himnuszt

🙂 Pálinkás jóreggelt mindenkinek! 🙂 Én inkább visszafekszem aludni. 🙂

Levél

Most érkezett el az idő arra, hogy írjak olyan dolgokról is, amiről eddig nem akartam… Én úgy gondolom, hogy sok konfliktus nem oldódik meg azzal, hogy kivisszük a kirakatba, sőt. Magamat olyan embernek tartom, aki inkább elkerüli azokat, akikről rossz véleménnyel van, mint hogy kitegye magát vitának, veszekedésnek. Gondolom ismeritek a mondást: ne vitatkozzatok hülyékkel, lealacsonyodtok a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. Annó, 9 évvel ezelőtt volt szerencsém internetes fórumon megtanulni ezt a szabályt.

Természetesen, mint minden normális ember, nem szeretek fröcskölődni, mocskolódni, ok nélkül bántani másokat, idegeneket vagy ismerősöket okolni a saját személyes kudarcaimért.
Miután a grafomán hajlamaimat kiélhettem itt évek óta, nemvolt szükségem arra, hogy számomra unszinpatikus emberekről megjelent cikkek alatt álnéven kommenteljek. Ha volt valami bajom, itt elpanaszolhattam, ha pedig nem, megtarthattam magamnak.
Sajnos, mint kiderült, nem mindenki gondolkodik így.
Én személy szerint, mikor ez a dolog nyilvánvalóvá vált is, csendben próbáltam magam túltenni a sértéseken. Viszont eljött egy olyan pont, ahol igazán teleszaladt a bili.
Ez a pont az volt, amikor a rám irányuló szitkokból Linda is kapott. Itt telt be a pohár.
Gondolkoztunk mit tegyünk. Én arra szavaztam, elég ha elbeszélgetünk az emberrel, aki ezeket a dolgokat írta rólunk-másokról. Nem akartam erről beszélni, se itt, sem sehol.
Györgyi másképp gondolta. Ő talán akaratosabb, határozottabb ember nálunk.
Sajnos ami a bulvársajtóban megjelent, csak a jéghegy csúcsa. Egy tízmondatos cikk nem lehet tényfeltáró a borsban, a velvet sem az oknyomozó újságírás iskolapéldája… Persze, nem is ezért jár hozzájuk az olvasó, az ő feladatuk más…
De, most itt és most: kikérem magamnak azt, hogy olyannal vádoljanak, ami nem igaz.
Először is: ezt az illetőt nem hagytam cserben, mert soha nem voltunk barátok. Munka kapcsolat sem nagyon volt köztünk az utóbbi években. Én sem vele,sem mással érdekből nem barátkoztam. Főleg, hogy nem igazán tudom azt sem, mi előnyöm származott volna a vele való barátkozásból.
Másodszor is: rendszeresen hallgattam ismerősöktől azt, milyen hangnemben és mit nyilatkozott rólam, mégsem fontolgattam bosszút. Ráhagytam.
Harmadszor is: ez az ember nem csak engem, Lindát és Keleti Györgyit illette mindenféle jelzővel, hanem idézem: Karsai Zita igénytelen állat és álszent ribanc, Beke Ivett egy olcsó kurva akinek nincs nyaka és férfi teste van, Voksán olyan mint egy transzfesztita, Kustánci Lia azt sem tudom ki, de olyan szegény, mint egy póniló. Nevetséges! Főleg Kis Hegedűs Réka. Az összes egy pénzért házhoz rendelhető kurva.
Ellenben magáról ezeket írta: gyönyörű törékeny nő, És nem álszent, mint a sok Bódi Szilvi féle…Ő sosem tagadta meg mit csinál!

Szerintem jobb lett volna, ha ezeket sem álnéven írja, megtagadván saját véleményét, hanem a saját polgári nevén, és akkor nem került volna ilyen helyzetbe. Kíváncsi lettem volna, ezek az emberek vajon mivel érdemelték ki ezeket a jelzőket? Kíváncsi lettem volna, meddig folyt volna ez a cirkusz, ha Linda (akinek ezúton is gratulálok a talpraesettségéhez és a lélekjelenlétéhez) ki nem ugrasztja a nyulat a bokorból.
Bátorság volt-e beismerni ezt? Nem, én félelemnek nevezném, félelem a ismeretlentől, attól vajon mit tesz az az ember, akit megbántottunk! Vajon perre megy, vagy hallgat az igazáról? Jobb-e beismernem, vagy rosszabb ha rám bizonyítják?
Nem ez a bátorság! A bátorság az, ha valamit teszel: vállalod a következményeit, nem pedig a legjobb védekezést, a támadást használod.
A bátorság nem hazugság, nem szemfényvesztés, nem önsajnáltatás, nem mosakodás! Nem mások befeketítése és magam fényezése! Nem a mártírkodás, nem… az sem bátorság.
Bátorság az: magad tenni az életed jobbá tételéért, becsületesen dolgozni. Bátorság lenyelni mások sikereit akkor is, ha úgy érzed te többre lennél képes náluk! Bátorság túllépni az irigységen, felülemelkedni a posványon.
…Bátorság volt kitenni ezt most, mert tudom, mit kapok majd a pofámba… De meg kellett tennem: magamért, Lindáért és azokért az emberekért, akik engem sosem bántottak.

Ezékiel 25:17

Ez jutott ma az eszembe, Samuel L.Jackson a Ponyvaregényből. 🙂

Direktlink zum Video auf Youtube
🙂
“Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!”
🙂
Juj!
🙂

Nagyképűség

Beszélgetünk a klub tulajdonossal szombaton. Imádnak minket Lindával, a seggünk ki van nyalva. Épp a zenei ízlésünk egyezését feszegetjük, mikor is eszembe jut, hogy lesz ám nálunk hángribe mettalica koncert. Mondom is neki, az összes jegy elfogyott szinte az első napokban.
Ő csak mosolyog az orra alatt a 140ezer eurós audija bőrülésén, rém nagyképűen és félszóval elintézi.
-a Hells Angels tagoknak mindig van jegy.
-jah, egy pléjmétnek is túúú (húzom fel a nózim és belepirulok azonnal a hazugságomba, mert ugyan mértis lenne, pont nekem, ‘talicára jegyem, ki a tököm adna… de azért felajánlom, gyorsan rammstein-re szerzek neki, mer’ az is lesz itt hángeribe és boldogan mondja, óóó, köszi! Hmmm, hát jó benyomást kell kelteni, főleg ha az embert sztárvendégként kezelik messziföldön. )

cefet egy napom volt, a k.életbe

Mi ez az átok
mi sújt
már évek óta
ezek az álmok
milyen hajnal
ha ébredek
döbbenten riadtan
ágy alatti szörnyek
akikkel együtt élek
mi ez a fény
ami zavar
mi lesz még
amit elveszítek
mi ez a sötétség
lakozik rémülten bennem
miért kap hatalmas erőre
minden párás ködös este
hol leszek holnap
hol ébredek
miféle reggel
milyen vadállat
alszik
álmodva szunnyad
bennem

MészárosDóri vers utóélete

Képzeljétek, az egyik éjszaka írt versem valahogy kikerült az Előszezonra!

http://eloszezon.freeblog.hu/archives/2010/01/18/akik_ellened_vetkeztek/

Eddig még sosem jelent meg versem sehol!   (egyszer nyertem egy országos novellaíró pályázatot, az megjelent nyomtatásban, de 11éves voltam, szóval az nem számít)

Put Your Lights On!!!


Direktlink zum Video auf Youtube

Hiába susmorogtok a fülembe, ti ágy alatti szörnyek és egyéb csúszómászók! Semmitől nem kell félnem!

“Cause there’s a monster living under my bed
Whispering in my ear
There’s an angel, with a hand on my head
She say I’ve got nothing to fear

There’s a darkness living deep in my soul
I still got a purpose to serve
So let your light shine, deep into my home
God, don’t let me lose my nerve
Lose my nerve”

ön a mennyországot hívta

Kicsöng
a vonalban angyali hang
ön a mennyországot hívta
jelenleg minden vonalunk foglalt
ha üzenetet akar hagyni, kérem
a sípszó után mondja
Miatyánk ki vagy a mennyekben
megszenteltem a te neved
de nem jött el a te országod
bár megtettem a te akaratod
itt a földön is
a mindennapi kenyerem holvoltholnem
és megbocsájtottam mások bűneit is
akik ellenem cselekedtek
de nem dobtak vissza kenyérrel
és bevallom
belementem a kísértésbe
de mért vitték többre azok
akik ellened vétkeztek
övék a hatalom dicsőség
A hívását fogadtuk
jelenleg minden kezelőnk foglalt
kérem tartsa átirányítjuk
menjen ön
a pokolba

M.D.

Felhívás! Mészáros Dóri – Rácz Linda újra kutyakaját gyűjt

A régebbi motorosok itt a Mészáros Dóra Blog-on még emlékezhetnek a Mentsvár az Állatokért Alapítvány részére eljuttatott kutyakaja akciónkra tavalyról. Idén újra próbálkozunk. Reményeim szerint jobb eredménnyel. Akkor 1 ember szállt be olvasóim közül a kutyaetetésbe, idén remélem jóval több jelentkező akad!
Szóval, mindenféle kutyus várja Kecskeméten a napi betevőt, kutyakonzerv formájában!
A 06-20-332-8364-es számon ha hívtok, át tudom venni az adományokat, amit levisszük a kutyusoknak.
Ha valaki  késztetést érez arra, hogy személyesen ellátogasson a menhelyre, február 13.án, szombaton szívesen látjuk magunk között! Ha pedig valaki kutyára vágyik: Kérlek Titeket, mentsetek meg onnan egyet!

Juhász Gyula:
BETEG KUTYA


Úgy néz reád, mint a szótlan fájdalom
És vánszorog a ragyogó napon.

Szeméből csöndes panasz sír feléd,
Keresi részvéted tekintetét.

Tebenned bízik, úrban a hívő,
És kínjait eléd teríti ő.

A mindenség poklában didereg,
Oly nyomorult, akár az emberek.

A megváltó halált nem ismeri,
Nem tudja, hogy az enyhet ad neki.

Csak nyöszörög, sírása könnytelen
S az égre szűköl árván, csöndesen.

Testvéred ő is és osztályosod,
A nap alatt egy a ti sorsotok,

Szenved, pedig nincs semmi vétke sem,
Ártatlan ő, szegény és védtelen.

Mégis embernek ember gyilkosa
És a kutyától nem tanul soha!


3 Doors Down

Olyan szép….  🙂


Direktlink zum Video auf Youtube

A nap kérdése

A nap kérdése, vajon mért van az emberek nagy részének szövegértelmezési problémája? Egy-két majom komolyan vette azt, hogy gyereket akarok szülni aljas módszerekkel egy dolgozó férfinak, akin ezután élősködök halálom napjáig.

A világ hülye vagy én? Ez itt a kérdés… 😀

A svédeknél király a tv


Direktlink zum Video auf Youtube

“Nevet a gróf, nevet a tót, nevet a Csortos, nevet a Kohn,
Nevet az ember, ilyen még nem volt.
Kacag a Spock, kacag a Spitz, kacag a Spitzer, kacag a Blitz,
Kacag az ember, nincs is benne vicc.
Röhög a Bloch, röhög a Blum, röhög a Kohn és Grün,
Röhög a Gósz, röhög a Klein, röhög a Silverstein.
Remeg a háj, röcsög a máj, reped a mellény, a vese fáj,
Nevet a színház, hál’ Isten good bye.”

Én konkrétan a földön fetrengtem a röhögéstől.

😀

Mészáros Dóri Képregények – Kalandos Este

A sztorit köszönjük Szegedi Lacinak, aki elkápráztatott stílusával, most épp külön MészárosDóriNovella kategória indítását tervezem miatta a blogon.
Puszi Dóritól, vállveregetés Mr.Fodortól. 🙂

Van még tovább is Mészáros Dóri Képregények – Kalandos Este

oszt a ruhád felvehetem-e?

Juj. Telefon, természetesen magántelefonszámról. Fura hang, ilyenkor már tudom mire számíthatok. vagy mégsem?
-láttam vállalsz ilyen vetkőzést.
-Igen, milyen rendezvényre szeretnéd? Szülinap, legénybúcsú?
-hát, csak úgy… magamnak.
-Én nem vállalok ilyet, csak ha többen vannak ott, csak bulikba megyek.
-de kifizetem…
-Akkor sem, mert ez már egy olyan helyzetet teremt, ami számomra nem túl kellemes, remélem megérted.
-khm…és ha lesz még ott egy ember…
(itt érzem azt, valahogy akkor sem, de azért udvarias maradok, elvégre nem tehetek mást)
-…és milyen hosszú ez?
-Általában 12-13perces sztriptíz előadás, de azt tudod kell, hogy semmi több!
-jah, oszt a ruháidat felvehetem-e?
-Tessék?
-hát a ruhádat felvehetem-e közben, mer’ nekem ez az, na, érted, ami nekem jó…
-Nem, nem veheted fel, köszönöm hogy hívtál, de szerintem erre nem én vagyok a megfelelő szolgáltató, ha érted mire gondolok.

🙂

Keep on smilin’


Direktlink zum Video auf Youtube
When you’re smilin’….keep on smilin’
The whole world smiles with you
And when you’re laughin’….keep on laughin’
The sun comes shinin’ through

But when you’re cryin’…. you bring on the rain
So stop your frownin’….be happy again
Cause when you’re smilin’….keep on smilin’
The whole world smiles with you

The great big world will smile with
The whole wide world will smile with you

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂