Online lista

2 látogató van online
0 vendég, 2 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Sohase mondd!

Már másodszorra fordul elő velem, hogy beszélek az ötletemről egy újságnak.

Természetesen az ötletet felhasználják, befotózzák, csak épp nem én vagyok a képeken.

Véletlen lenne? Egymás után kétszer? Én nem hiszek a véletlenekben.

De hiszek az emberi aljasságban.

Olyan,mint ez a blog is… néha nem merek leírni dolgokat, mert csak bajom származik belőle. Inkább hallgatok. De így meg mi értelme?

Kicsit el vagyok keseredve…  🙁

Ui: A főszerkesztőnek üzenem, küldhetne egy kis pénzt, ha már ennyire hasznos a számukra, hogy jár a szám. Vagy kifizethetné azt a lóvét, amivel tartoznak idestova pár éve, tök jó, hogy még én adtam nekik fotókat, hogy használják…

Mellesleg a fotó annyira nem volt jó, a koncepciót lenyúlták, de a megvalósítás hagy némi kivánnivalót maga után. A fejemben jobban mutatott a kép, mint az ő hasábjaikon…

Update: mire elpanaszoltam ezt, rögvest kaptam pénzt. 🙂 Panaszkodni kifizetődő. 🙂

Képek

Örömhírt kell közölnöm mindenkivel, aki a fotók miatt járt ide.

Ezentúl jó minőségben, soha nem látott képek lesznek a Mészáros Dóri blogon.

🙂

Pletyka

Mi az abszolút pletyka? Amikor néma elmondja a süketnek, hogy a vak látta a bénát futni.

🙂

Az ismerőseim nagy részével beszélgetve, el kell osztanom minimum tízzel amit elhihetek abból, amit mondanak. 🙂 Ez az abszolút pletyka.

🙂

Showgirls

Nem tudom kinek volt a pitiáner bosszúja az, hogy azt mondta Cser Franciskának a hétvégi expón, hogy “a mészárosdóri műsort cserélt”.  A carsandgirls-ön fedeztem ma fel a tényt, hogy rajtam kívül még két lány táncolt japán ruhában szombaton.

Miután Franci három ruhával érkezett és a nevemet látta kihúzva a listáról, valamint a backstage-ben közölték vele, hogy műsort cseréltem, a kimonót választotta és fellibbent benne a szinpadra. Én meg mit sem sejtve az egészről, két órával késöbb lenyomtam a Last Samurai-t.

Nü, az ötlet kiagyalójának kívánok egy jó alapos seggbepakolást egy talicska aprómajom által.

🙂

Mészáros Dóri Ars Poetica

Köszönet

Köszönettel tartozom Bakai Gábornak, aki oly türelemmel viseltetett irántam és nem tángált el kardlappal, pedig megérdemeltem volna. Neki köszönhetem azt, hogy megtanultam úgy bánni a karddal, mint egy “nem nő” , nem pucsítunk, nem balettozunk, nem járunk lábujjhegyen és nem esünk hasra a saját lábunkban . 🙂

Köszönöm a koreográfiát.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Katana

Amióta órák óta hadonászok egy katanával a szobában, kezdem úgy érezni, hülyeség volt megint új műsort kitalálni. Reggel még azt sem tudtam, hogy kell megfogni, most már azzal is tisztában vagyok, hogy saya-nak hívják a hüvelyt és menuki-nak a díszítést a markolaton.

Persze ez nem változtat a tényen, hogy összevissza kaszabolok, mint valami elmeháborodott, a macskák füle sincs biztonságban, sőt a sajátomé is necces.

Remélem holnapra letisztul a dolog, mert ha hozzáértő ember keveredik az előadásra búcsút mondhatok a kisujjamnak, az már tuti. Megszentségtelenítésért még lehet a fél kezem is odalesz. Hááááááá.

http://meszarosdora.hu/wordpress_fotok/samurai.jpg

megáldva és leköpve mindenütt

Van annak valami diszkrét bája, mikor egyik hétvégén mintha a parlamentben lépnék fel, a döbbenetet napokig alig tudom palástolni… másik héten az éjszaka ismert szereplője jön be az öltözőbe -láttuk a műsort a különteremben, most azonnal mégegyszer ugyanezt a barátomnak. Majd zordan hozzáteszi, mikor látja, hogy a szám húzom: következménye lesz annak, ha nem.

…lenézően beszél velem a pincér, akinek a lába remeg , amikor azt az embert szolgálja ki, aki műsor után kezet csókol nekem az öltözőben. Hát ki is vagyok én????  Az egyikük szemében kurva, másiknak az elérhetetlen lány. Van aki tudja-sejti, hogy bármennyit tesz elém, sosem kap meg. A többség hisz, amit hinni akar.

Ha könyvet írok egyszer, nem kell nekem a Tanár úr segítsége. Pár álmatlan téli éjszaka és bestseller születik. 🙂

Paloták és késdobálók, fényes klubbok és faluszéli diszkók.

“A győztes ég fektette rám a sátrát,
a harmattól kék lett a homlokom
s így kergettem a Istent, aki hátrált,
s a jövendőt, amely az otthonom.
A hegytetőkön órákig pihentem,
s megbámultam az izzadt kőtörőt,
de a dómok mellett fütyülve mentem,
s kinevettem a cifra püspököt:
s ezért csak csók és korbács hullott árva
testemre, mely oly egyformán feküdt
csipkés párnák között és utcasárban,
megáldva és leköpve mindenütt.”