Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Lady Gaga-kicsit másképp

Lady Gaga, kedvencem. Miután eltettétek az előítéleteteket a sublót mélyére, akkor hallgassátok végig, milyen a rádiókban szarrá játszott Pokerface akusztikus változatban.

Bár a hajból elefántot még nem tudtam értelmezni a fején… 🙂


Direktlink zum Video auf Youtube

Egy macskához

Egy macskához

A tükrök nem lehetnek csöndesebbek,
a kósza hajnal nem oson puhábban,
az a párduc vagy te a holdsugárban,
kit csak tisztes távolból leshetünk meg.
Valamely titkos égi rendeletnél
fogva, szemünk hiába is keresne,
messzebb, mint a Gangesz s a naplemente,
te vagy a magány és te vagy a rejtély.
Becéző kezemnek szívesen enged
hátad. Egy feledésbe ment öröklét
óta kész vagy magad átadni önként
a kezekből sugárzó szeretetnek.
Más időben élsz. Úr vagy hét határon –
egy országé, amely zárt, mint az álom.

Jorge Luis Borges

(Fordította: Somlyó György)

menj és küzdj meg azért ami jár

“A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod és soha nem engednek felállni! Senki nem tud olyan nagyot ütni , mint az élet!

De nem az számít mekkorát ütsz, hanem, hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni! Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább! Csak így lehet győzni!

Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért ami jár, és közben viseld el a pofonokat!

Ne mutogass másra! Ne mond, hogy nem te vagy a hibás, hanem Ő vagy Ő vagy Ő vagy akárki! Ez gyáva duma …és te fiam nem vagy gyáva. ”

“Rocky Balboa”

Zamárdi Kalandpark és Mészáros Dóri

Úgy látszik mostanában csak kalandokban van részem.

Tegnap felhívtak a RTL-től, volna-e kedvem lemenni a Zamárdi Kalandparkba, Müller Attilával és Nick Árpáddal.

Persze igent mondtam. Akkor még nem tudtam, hogy ma délután 5órakor, egy fa tetején fogok csüngeni, 4méter magasságban, Müller Attila gatyaszárába kapaszkodva. Ez volt a csapatépítő tréning.

Végül megtanultam fák között tarzanüvöltéssel suhanni egy szál dróton.

Még egy pozitív dolog történt:

A halaim annyira jól érezték magukat a “lavórban”, hogy egyszerre öttel többen lettek. Dilemmába estem, hova tegyem őket télire, mert a lavór csak fél méter mély.

Itt az élményparkban van tó, ahol szeretettel várják őket, a nagyokat elhozom, a kicsik meg kitelelnek egy akváriumban.

Ha minden igaz, holnapra a Fókuszban debütálok.

ZAMÁRDI KALANDPARK-ért katt ide!  Zseniálisan jó, mindenkinek ajánlom!

Másodszor: Madonna

Van egy ilyen mondás: az ördögnek tartoztam ezzel a nappal. Hát, én tartozom neki nem eggyel, nem kettővel, de a tegnapival a négyzeten.

Megszületett a döntés: menjünk Madonnára, mert a neten olvastam , hogy Gogol Bordellóval turnézik a “vén szatyor”. Elkezdtem olcsóbb jegy után kajtatni, mert a sziget kifingatta a pénztárcámat. Ruhrci-n keresztül, ezúton is köcci, találtam olcsó silver jegyet. Madonna egy ikon, őt látni kell, na!

A nap egy kisebb fajta háztartási balesettel kezdődött, aminek a folyományaként elázott az egész kertem.

Majd nekiindultunk Madonnának, 5órakor, mert Pati tűkön ült. Egy és egy negyed óra várakozás után bejutottunk a Kincsem parkba, ahol elfoglaltuk az álló helyünket, haha. Kisebb csapat verődött össze, lehettünk vagy nyolcan. Már lapjával állt mindenki Paul Oakenfoldon, amikor egy magyarul beszélő, de nem mondom inkább milyen nemzetiségű, 45körüli házaspár befurakodott elénk. Azaz közénk, kettészakítva kis csapatunkat. Sehogy sem vették észre magukat, pedig már mindenhogy próbáltuk nekik udvariasan jelezni, hogy csak fél méterrel álljanak odébb, mert így nem tudunk még egymáshoz se szólni.

Két óra várakozás után, a pasas rám förmedt, ha még egyszer belekönyökölök, szétveri a képem. Erre ingerülten közöltem vele, hogy álljon odébb végre, ha nem tetszik neki valami, ugyanis benne áll a társaságunk kellős közepében, ezért még beszélgetni sem tudunk egymással. Kikérte magának, sőt, nekiállt feljebb, hogy ő oda áll, ahova akar és telibeszar minket, mért nem vettünk gold jegyet… Majd beígért nekem egy megrángatást, de végül  nehezen tovább tolatott a feleségével fél métert.

Ekkor lettem rosszul a tömegben, lévén vagyok 158 centi, és levegőt csak följebb lehetett kapni. Majdnem ki kellett mennem, de akkor VÉGRE, kétórás késéssel megérkezett Madonna. Akiből lópikulát sem láttam, max a kivetítőn. Majd meghaltam, annyira fájt a lábam és rohadt szomjas voltam. Csak Gogol Bordello tartotta bennem a lelket, de jött a spanyol blokk és nekik se hírük, se hamvuk. Kijött bazseválni egy számomra tök ismeretlen csapat.

Alig kaptam levegőt, P. felvett a nyakába, hogy el ne ájuljak, mire egy pasas el kezdett rángatni, hogy “takarodjál onnan lefelé, az anyádat”. Elképesztő, egy koncerten mindenki felvesz a nyakába mindenkit, engem ezért még soha atrocitás nem ért. Madonna koncerten meg majdnem kétszer elvertek.

El kezdett esni az eső, kivonszoltuk magunkat a büfébe vízért, és már vissza se mentünk. Bőrig ázva elindultunk hazafelé, bízván abban, lesz taxi a kerepesi úton.

És ekkor jött a feketeleves. Sehol sem lehet taxit fogni, nem küldenek ki egyik társaságtól sem. Nem járt hazafelé onnan semmiféle bkv se. Végighívtam az összes létező számot, mindenki lesajnált minket. Éjjel kettő órakor, 9!!!óra ácsingózás után, a fogarasi Tesco előtt csöveztünk mezítláb az üvegvisszaváltónál, amikor is eszembe jutott , hogy láttam a múltkor egy LadyTaxi nevű céget.

A tudakozótól tudtuk meg a számukat, majd sikerült őket elérni, és fél órán belül az ázott verebek hazaértek.

Azt kell mondjam, sosem érdekelt engem ez a VIP dolog, de tegnap igazán szerettem volna veri important princesz lenni ezen az úri murin, mert rájöttem, csak Tankcsapdán jó a tömegben állni. Ott se láttam semmit, de legalább ott nem volt semmi látnivaló, csak hallanivaló. Lukács Laci felvonszolja a valagát időben a színpadra, megbecsüli azokat, akik naggyá tették: azaz a közönségét. És nem küldenek el az anyámba, ha egy fél szám erejéig levegőért kapkodok valaki nyakában.

Ez az amit látnom kellett volna:

Először Tankcsapda, Sziget fesztivál

Fesztiválozással és koncertre járással töltöttem az elmúlt heteket.

Először Tankcsapdán voltunk Szigeten, amiben sosem csalódom, ez így volt idén is.

Majd szerdán is kilátogattam Backyard Babies-re , amitől már nem “fostam le a bokámat” , hogy póriasan fogalmazzak.

Az, hogy pofán öntöttek fél liter ragadós trutymóval, az még csak enyhe morgolódást váltott ki belőlem. De a négyezerért vásárolt elemózsia miatt:  jelent ez egy darab kolbászt és egy tál brassóinak hívott húst- mindannyian kanosszát jártunk a vécére három napig.

Szóval, szerény véleményem a következő, a Tankcsapda ötezerért nagyon nagyon jó, ellenben a sziget többi napja számomra irgalmatlanul drága és más fesztiválon sokkal érdekesebb fellépők zenélnek.

Szerintem.

Ui: gazdagabb lettem egy zöld színű plüss Mazsolával, (Mazsola és Tádé a Futrinka utcából, ha valaki nem vágná)  a szigeten zsákmányoltam, de a cimkéjén a felirat: Made in China! És csak otthon vettem észre, hogy lyukas a hónalja…

a francba

Agyamra ment a kialvatlanság.

Véletlenül átállítottam a céges levelezésem kínaira és nem tudom visszacsinálni.

🙂

Hajó

A horvátországi várva várt fotókból szereztem egyet. Szép nyarat kívánok mindenkinek, hiszen már nem tart sokáig! 🙁

http://meszarosdora.hu/wordpress_fotok/ship.jpg

Kaposújlak-Mészáros Dóri,Nikki Rider