Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Bukarest – Eros Show- Mészáros Dóri és Rácz Linda

Van olyan, amikor Bukarestben az Eros Show-n egy csapatnyi hazánkfia tülekedik a színpad előtt és ilyen dolgokat kiabálnak fel nekünk:

Mutassátok meg milyen az igazi magyar virtus!

Gyönyörűek vagytok, magyarok vagytok!

Istennők, a többiek a nyomotokba sem érnek, bennetek van a magyar vér!

..majd műsor után sorba állnak autogramért, boldogok, mikor magyarul szólunk vissza hozzájuk, mint az iskolásgyerekek szaladnak a kocsi után mikor távozunk.

Ilyenkor végiggondolom, mennyire vagyok benne biztos, hogy el akarok ebből a hazug, gonosz, üzletileg inkorrekt emberekkel teli országból költözni. Mostanában nagyon meggyűlöltem az itthonlétet, mégsem biztos, hogy meg akarom tudni,

milyen idegenbe szakadt hazánkfiának lenni…

Mészáros Dóri visszatért, mint a terminátor. “I’ll be back”

Le kéne kopognom, de úgy néz ki véglegesen elhárítottuk a trójai problémát.

Köszönhetitek ezt a midgardmedia.hu drága webmasterének, Rollernek, aki háromszor telepítette újra az egész hóbelevancot. Mészáros Dóristúl, wordpresszestűl együtt.

Kaptam egy új verziójú wordpress-t, egy esetleges design váltáson még gondolkodom…

A türelmetekért cserében egy igen komoly ajándékot kaptok.

Redl-Nagy Zoltán fotóművész készített rólam egy képsorozatot egy Honda Goldwing társaságában. Még sehol nem jelent meg, szóval itt debütál nálam a blogon, egy slideshow formájában.

Katt a képre, hangerőt fel, mert zene is szól alatta! 

Trójai

Visszatértem! 🙂

Több, mint egy hétbe volt a trójai vírusom fertőtlenítése. Hétvége felé már végképp úgy éreztem, hogy teljesen felesleges szélmalomharcot vívok, a Webmaster, a Trójai meg Dóri, ez a szerelmi háromszög, teljesen kiborító….

Szeretnék dolgokat egyedül intézni, mert magad Uram, ha szolgád nincsen…

Közérdekű Hirdetés

Ráérő, felettébb türelmes embert keresek, aki képes egy ostoba szőke nőt bevezetni a dreamweaver és társai használatába. Az ajánlatokat a kommentek közé várom, vagy az emailcímemre.