Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Eros Show Bulgaria 2009-második kör

Ismét képek. 🙂

Videó is készült a 4 nap alatt a duóshow-ról, de nem akartam szívességet kérni senkitől, ezért megpróbálkoztam azzal, hogy magam vágom meg klipnek. Hát, na… amit letöltöttem programot, csak alapdolgokra elég. Beletört a fogam, nem jöttem rá a megfejtésre. Holnap vagy telefonos segítséget kérek, vagy mégis szívességre fogok szorulni.  Már eleve ott kezdődik, mi a fene az a MOD file, mpeg on dolby, ahan, hát szőke vagyok én ehhez kérem alássan! 🙂

IMG_6478 IMG_6147

IMG_6046
IMG_0661

A Kartel zötyög a szerb határ felé ...

Ha most elmesélném, hogy kifelé Szerbia leglepukkantabb részén, éjjel megállított a rendőr, habizti 52vel mentünk 40 helyett, mostazonnal befelé a kapitányságra, aszongya’ :sláfen in dö polisztésön, morgen drájhundert euró, elhinnétek?
A döbbenet és az ijedség az arcomra ült. Előttünk az öreg kocsiból kászálódik ki egy papi, mellette mami kendőben, számolgatják a lóvét…. Telefon Tibinek: nyugi, pénzre mennek, adjatok nekik húsz eurót. De csak nem hagyja magát a políszijááá, hajtogatja a sláfent, kiugrok a kocsiból, 10perces pánik, öreg már fizet, mami pityereg, elhajtanak.
Állunk a szerb éjszakában a viskók mellett. Kínunkban kimondjuk a varázsszót: pornósztárok vagyunk, megyünk az eroszsóra. Szemük kikerekedik, ohohóóóó, már szaladok is dedikálókártyáért, a zord arcok kaján vigyorra torzulnak, előkerül egy kamerás telefon, akkor mutassam a cicim, ha akarok menni tovább. Nincs mittenni, vigyorogva póló felhúz, cici előkerül, vaku villan. Mennyink van, mondom 20euró. Hválá, köszi, írjam a kártyára “drágánnak kisses és lávvv”, tékit ízi, csáóóóóó. Gyomrom görcsben, így jutunk át a szerbbolgár határon.

IMG_9611
Foto az öltözőből, by Machomedia Gergő again 🙂

Eros Show Bulgaria 2009-első kör

Gergő fotózott idén is. Fáradt vagyok, mesélést és a többi képet későbbre hagyom. Itten látható a G-Old BathTub Show Mészáros Dóra és Rácz Linda részvételével.

IMG_6066

IMG_6064

IMG_5829

IMG_5993

jó hazajönni…. :(

Hálát adok Istennek, hogy van annyi eszem, hogy ékszereim nincsenek, mert csak bizsut hordok, bundám sosem lesz, a laptopom pedig a hónom alatt hordom… Magas ívben tojok a plazmatévére és hifire, valamint mindenféle drága ámde fölösleges holmira…

Így csak némi kézpénzzel és egy öreg bőrdzsekivel távoztak azok a betörők, akik távollétemben feldúlták az házamat, tönkretették az ajtómat, és minden fiókot-szobát feltúrtak, kiborogattak és összehánytak.

Megerőszakolták az otthonom…

Félelemmel tölt el az, hogy sorra törnek be úgy a szomszédaimhoz, hogy ők az ágyukban alszanak.

Felháborodással tölt el az, hogy elveszik azt, amiért más keményen megdolgozott.

Döbbenetet érzek akkor, amikor azt  mondja a rendőr, hogy ez ma a századik, és örüljek, hogy nem voltam otthon és nem késeltek meg.

Szégyen az, hogy a tisztességesen dolgozó emberek tartják el azokat a bűnözőket a börtönben , akiket egyáltalán elkapnak.

Felháborító az, hogy ha neadjisten’ ijedtemben lelövöm, aki az ágyam mellett lopakodik, még engem csuknak le.

Azt üzenem nekik, a gerinctelen tolvaj fajtájuknak, hogy hozzám hiába jönnek, mert nem találnak semmit. Az ülőgarnitúrámat elvihetik a hátukon, legalább dolgoznak egy pöppet.

Epigramma

Cefet napjaim vannak. Egyik őrjöngésből a másikba zuhanok, a teendőim lassan a plafont borítják, utálom a világot, mert semmi sem zökkenőmentes. Mintha direkte összeesküvést szőne ellenem a föld. Bármi van, már egy szemhunyás múlva az ellenkezője lesz. Minden tiszteletem azoké, akik elviselnek…


Epigramma

Nyűgösek voltunk. Aki szeretett,
nem élt mellettünk könnyű életet.
Kövünkre is ilyen írás való:
Idege rossz volt, de a lelke jó.

Áprily Lajos 

Update Dóri

Ápdételek, ilyen ez a popszakma! Ahogy fölhívtak a főzősből és elindultam szerződést aláírni, azzal a lendülettel csörögtek vissza, hogy sztornó, majd új időpontban, ugyanis valaki csatornaközeli személy kell mégiscsak, nem én.

Szóval most az egyik szemem sír a másik nevet, és örülök, hogy nem vagyok szerződéses ugráltatott, mert így rácsavarodhatok a monitorra,  zenét mixelhetek hétvégére, aludhatok is egy pöppet, valamint megnézhetem este a Chicagót nyugiban, pattogatottkukoricát tömve a pofazacsimba! Hurrááááááá!

apple

Mészáros Dórinak komolyan tele a zsákja…

Néha már azt sem tudom, hol áll a fejem, de komolyan… Ha nem a nyakamon hordanám, már rég elhagytam volna valahol , képzelhetitek, úgy szaladnának utánam, “héééé, itt felejtettél valamit!” Pfff.

Egész hétvégén dolgoztam, közben mostam, főztem , takarítottam, intézkedtem. Jövő kedd reggel indulunk Bulgáriába egy hétre az Eros Show-ra, ahol a kádas műsorunk lett behirdetve Lindával. Megúsztam a kinti Fábry Show-t, így nyertem egy napot az elindulással, de közben kiderült, hogy az a kiállító, aki a kádunkat vitte volna ki kisbusszal, egyszerűen köddé vált. Napok óta tart a hajcihő az elindulás miatt, mi lesz a káddal, ha nem tudjuk kivinni…. Linda hétfőn ér haza Passau-ból, alszik egyet és már indulunk is. Ruha és zene félkész állapotban…

Ma felhívnak a Tv2-től,  nem érnék-e rá holnaptól forgatni Halatortánt. Ááááááá, gondoltam: ez az, amit már nem hiszek el. Pénzből élek, basszus, és mindig híja van, az is igaz… De pénteken és szombaton is dolgozom, szombaton Hódmezővásárhelyre kell mennem egy jótékonysági rendezvényre, kutyusmenhely patronálás céljából, éjjel egykor lépek fel. Hogy a megveszekedett rénfánfütyülő rézangyalában fogok főzni vasárnap? És mit, és egyáltalán hol a fejem, melyik sarokban???? Ki az, aki elintézi helyettem az ügyes bajos dolgaimat?

Kéne nekem egy személyi tithkár, oppá: kommunikációs mánádzser ászhisztens, mer’ az annyira előkelően hangzik, meg egy shéf, mellé egy takarítónő, elnézést: higiéniai mánáger ászhisztens.  😀 Ja meg egy sofőr, énkérek elnézést: kormánykerékigazgató szállítmányozási supporter.

Na és akkor most ezzel a lendülettel elindulok a Tv2-be megbeszélni a haditervet,  útközben lemondom a heti dolgaimat, fotózás, casting, megbeszélések… és csak annyit kérek, hadd káromkodhassak egy szép cifrát legálisan: asszongyahogy “Azt a tiszaparti sétány legmagasabb fűzfájának kopasz tetejében füttyögő kékpatinás rézkomplex úrangyalát az árok szélén föl s alá sétálva dolgozó édes jó anyjának,hogy a villamos szabjon rá rövidnadrágot!”

http://www.okorszem.hu/karomkodas

Ringlispil

Tükrös lovakkal és hattyúfogattal
Tündéri gyorsan körbe-körbe nyargal.

Aki felül rá, menten égbe szédül
A földöntúli nagy gyönyörűségtül.

Mezítlábas gyerek meredve rája
Gondolja ezt, míg szól a muzsikája.

Magam is így a porból bámulom csak,
Kik az élet körhintáján ragyognak.

Kik rám magasból, nem szédülve néznek,
Tündéri gyorsan szállnak és enyésznek.

Forog a hinta és forog a sors is
S végül leszáll a gőgös és a gyors is!

Juhász Gyula

 

-

Tele van a zsákom azzal, hogy a drágalátos macskák a fürdőszobában  homokvárépítő versenyt játszanak alomból, valamint a gízai piramisok pontos mását próbálják fölépíteni a szőnyegemre…

Lehet, míg tegnap a ketrecharc gálán voltam (nagyon jó volt) kis talicskával hordták az tálcából az almot a fürdő közepére?  Már bármit el tudok képzelni, amióta a tv-t bekapcsolják, ráfekve a távirányítóra szörföznek a csatornák között…

Egyszer egy reggel arra ébredek, hogy megkötöznek az ágyamban, pisztolyt raknak a számba és megfenyegetnek, hogy soha többet olcsó macskakaja, mától fogva csak wiszkászt vehetek… kitudja…

sniper_cat-12474

10

Nem szoktam ilyen jellegű posztokat írni, de ez most valahogy nem hagy nyugodni…

Hétvégén elkövettem azt a hibát, hogy végignéztem egy olyan tv-műsort, amin azóta se térek napirendre. Az egy dolog, hogy olyan baromságokat adnak egész nap, hogy néha nem tudom, sírjak-e vagy nevessek.  De az, hogy arra építenek egy egész adást, hogy emberek másokat ócsárolnak, egyszerűen érthetetlen. Éppen Michael Jackson volt terítéken. Az én véleményem a következő: akármennyire is idióta (mert a zsenialitást néha egy hajszál választja el az őrültségtől) , amit letett az asztalra, én azelőtt fejet hajtok.  Nem vagyok rajongó, csak egyszerűen megdöbbent az, hogy emberek, akik lópikulát sem tudtak felmutatni életük során, (azon kívül , hogy nap mint nap szerepelnek a bulvársajtóban) hogy a pitlákba gondolják azt, hogy pont ők különbek másoknál. (holnap talán Van Gogh lesz porondon, mert levágta a saját fülét, a seggfej, ugye… )

Görbe tükröt rohadtul nem Jackó, Marilyn Manson, meg a hozzájuk hasonló bolond zsenik elé kéne tartani, hanem magunk elé. Azt meg főleg gusztustalannak tartom, hogy az adás megkoronázásaképp rászabadult a fikahadjárat Lolo Ferrarira. Aki köztudomásúlag már nincs is ezen a világon élő mivoltában. Persze, neki már mindegy, de na… halottról jót, vagy semmit.

És azzal is tisztában vagyok, hogy mind Jackó, Manson  magas ívben tojik arra, hogy mit gondol róla egykét wannabe magyar celeb. (Lolonak meg már gyakorlatilag tökmindegy) De akkor sem értem azt, hogy bármennyire is olcsó ennek a híg fosnak a gyártási költsége, nem lehetne inkább az emberek fejét értelmesebb dolgokkal tömni? Miért azt sulykolják mindenkibe, hogy másokat alázni, szidalmazni, lesajnálni menő dolog?

Egy blogon olvastam, a kommentek között a következőt, mekkora igazság:

“Magyarország falai irígységből rakott téglákból épültek melyek közt a butaság a habarcs.”


Direktlink zum Video auf Youtube