Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Mészáros Dóri mindenfelé szalad-rohan-dolgozik-fotózik-telefonál és már unja...

Igen, mindenkit megkövetek, hogy ilyen hosszú időre eltűntem…

Mentségemre szolgáljon, hogy rettenetesen szanaszéjjel vagyok, gyakorlatilag ki se látok a tennivalók dzsungeléből.

Múlt héten  voltam fotózni, meg megint fotózni, meg holnap is megyek. A holnapi, a videóklippünk prezentációja a CKM magazin jóvoltából, Nánási Pali fogja fotózni, szóval nagy várakozással nézünk elébe… 🙂

Múlt héten szombaton, miután minden sofőr-testőr bácsim bemondta az unalmast, némi viszontagságok árán jutottam le Iregszemcsére, a Club Sunshine discoba, ami olyan kis vidéki tipikus faluvégi disco , de abból a  kis bájos fajtából. Ezeknek van varázsa, komolyan… Annyira jó közönségem volt, hogy teljesen oda vagyok meg vissza! 🙂 Mindenki tök rendes volt, tanulhatnának tőlük a “trendi” helyek, meg a “trendi vagyok és sok pénzem van” emberek is.
Ma meglocsoltam mind a 40 tujámat és erre esik az eső…
Két hete vettem csüngő petúniákat a teraszomra, de a szokásos mészárosdóris hiba, és az abból való sose tanulás:
tavaly az összes elszáradt, mert nem szeretnek ott lakni, hiába locsoltam őket, nem bírják a klímát. Természetesen idén is csüngőpetúniát vettem. Ennyi eszem  van. Ma délután röpke 3 óra alatt az összes kiszáradt. ( Reggel még jól voltak. ) A szomszédnak meg őserdeje van muskátliból.

Szeretnék strandra menni, ha már a szesölszigetekre nem fussa, de az se jön össze… Maximum a járdaszigetekig jutok el… Péntekig ha nem sikerül nektek vízparti fotót készítenem, felkötöm magam a petúniáim helyére, addig úgyis végleg kihalnak.

Egy öregúr, aki 12 éve él velem

Nagyszürke egy kertben lakott Fehér nevű testvérével, (sosem voltam jó macskanévadásban) Zuglóban. Fehérnek világoskék szemei voltak és zsemleszínű teste, minek következtében azt hittem, egy plüssállat hever a fűben. Közelebbről megnézve vettem észre, hogy a plüssállat él, alig pár hetes, éhes, szomjas és be van gyulladva a szeme. Elfutottam párizsiért a boltba és kicsalogattam az utcára, majd fölkaptam és hazavittem. 19 éves voltam és rettegtem Apu haragjától, aki seprűvel kergette a szomszéd macskáit a kertben. De Apu debrecenben volt a telken és gondoltam míg hazaér, addig valami épeszű magyarázattal szolgálok macskaügyileg és megmagyarázom a bizonyítványom.

Fehér bebújt a kazán alá és kétségbeesetten pislogott. Éjjel nem tudtam aludni a lelkiismeretfurdalástól, ugyanis előtört belőlem az, hogy rasszista vagyok, ugyanis Fehér gyönyörű volt, de tesókája rémesen csúnya. Szörnyen éreztem magam, hogy a gyönyörű sziámi keverék cica biztonságban van, az ázott verébhez hasonló szürke kis fostos tesvére pedig éhhalálra kárhoztatott.

Reggel hétkor kiugrasztottam az ágyból a szomszéd lányt, és felkerekedtünk. Bekéredzkedtünk a kertbe és másfél órán keresztül kergettük szegény Nagyszürkét, aki minden bokorba elbújt, ahova tudott és minden résbe bemászott.

Megcsíptük, bezsuppoltam egy kosárba és a spórolt kis pénzemmel elindultam vele az állatorvoshoz, aki annyira megsajnálta, lévén Nagyszürkének (aki akkor még öklömnyi volt) nem látszott a szeme világa a begyulladt szemhéjától, hogy nem kért pénzt. Majd hazaérvén együtt kuksoltak a kazán alatt összebújva, míg Apu meg nem érkezett Debrecenből.

Egy-két napig szinte én is a kazán alá bújtam, mert Apu kemény kezű volt, és agyvérzést kapott, amikor szembetalálkozott a saját házában nem is egy, hanem rögtön két macskával. Öt napig az előszobában száműzve laktak, majd egy este arra értem haza, hogy Apu a konyhaasztalnál olvas, Nagyszürke pedig a vállán kucorog és onnan bámulja a könyvet, miközben bajszával pedig az Öreg fülét csiklandozza. Innentől beköszöntött a világbéke.

Azóta Fehér meghalt , Apu is már a temetőben pihen, de Nagyszürke túl egy kutyatámadáson, egy autóbaleseten, még éldegéli öreges napjait.

Három éve elkapott egy immunhiányos betegséget, amit konyhanyelven macskaaids-nek hívnak. Azóta egyre rosszabb lett az állapota. Az én kis szürkekabátos kis öreguram pár hónapja iszonyú bűzt árasztott magából. Eltemettem már egy Kisszürkét ugyanezzel a betegséggel, tudtam mivel jár, a környékbeli állatorvos pedig azt mondta, Nagyszürke szájfekélye gyógyíthatatlan. Lefogyott, csont és bőr volt, nem evett és véres nyál, genny folyt a szájából.

Múlt hét szerdán már elsirattam, de valahogy motoszkált bennem egy gondolat… Felhívtam az állatorvosi egyetem klinikáját és a drága kis nyugdíjasom múlt héten az István úti rendelőben találta magát, ahol kartont kapott, pitiáner pénzért megvizsgálták. Antibiotikum kúrára ítélték, majd ma egy alapos szívvizsgálat után elaltatták, hogy rendbetegyék a kis száját. Mikor érte mentem, a döbbenettől nem tudtam megszólalni.

Az orvos elmondása szerint az ínye annyira elsorvadt, hogy az idegek szabadon voltak a szájában. A fogai lötyögtek a helyükön, pokoli fájdalmai lehettek. Altatásban kihúzták az összes fogát, kitisztították és összevarrták a kis sebeket a fogak helyén. Ígéretet kaptam a teljes felépülésére…

Drága kis szürkezubbonyos veterán bácsikám hazaérve megevett 20 deka parizert, megivott egy adag vizet és most a teraszon pihen a kertibútor párnáján.

Én boldog vagyok, hogy jobban van, és nem tudok mást mondani, mint hogy KÖSZÖNÖM a Szent István Egyetem Klinikájának az István utca 2-ben, azt a korrekt és alapos ellátást, hogy nem kell ennek kis öreg beteges jószágnak fájdalmakkal együttélni. Köszönöm nekik,hogy valószínűleg a maradék kis napjait jóllakottan töltheti el, itt a kertibútor párnáján….

(És sajnálom, hogy önhibámon kívül, hosszú hónapokig nem kapott rendes kezelést, mert valakiknek elhittem azt, hogy erre az állapotra nincs megoldás… )

nagyszurkedraga DSCF0126

Amulett

Balázstól a blogtalálkozón kaptam egy amulettet, ami azt mondta sok mindentől megvéd, csak tartsam mindig magamnál. Egy valami van, ami mindig nálam van, a lakáskulcsom. Ráakasztottam.

Hozzá kell tennem, nem szoktam fontos dolgokat elhagyni, se kulcsot, se pénztárcát, se telefont. Három napra rá éppen a Lindust kísértem dokihoz, amikor elveszett a kulcscsomó. Gondoltam is, na ez vicces, nesze neked amulett! Kerestem a táskámban, P. táskájában, aki motorral vitt oda, a zsebeimben, mindenhol. Majd az a határozott elképzelésem lett, hogy a szegény az M3mas autópályán figyel, magára hagyva az enyészetnek, miközben átgázol rajta tízezer kamion.

A furcsa az volt, hogy általában ha valamit elhagyok ,rögvest pótolnom kell, de ebben az esetben olyan érdektelen voltam. Szinte sztoikus nyugalommal mondtam mindenkinek, majd meglesz. Balázs is ugyanezt írta. Azért bőszen sasoltam naponta az M3 bevezető szakaszt az anyósülésről, hátha meglátom…. Hallgattam napokig mindenkitől- majd betörnek, cseréltesd ki a zárat, etc… Valahogy nem éreztem pánikot. Hosszú napok múlva másoltattam egyet, mert már nem tudtam közlekedni, zár maradt.

Ma meglett a kulcsom. Vikivel beszéltem telefonon mikor egy öngyújtót akartam kikotorni a táskámból. Valami furcsára tapintottam. Ott volt Ő, a bélésbe becsúszva. Lukas volt valamelyik fakkja, a kulcs beesett a lukon, levándorolt a ritikül legaljára és beágyazódott a bélésbe. Hiába forgattam ki aznap az összes zsebét, akkor nem találtam.

Rettenetes módon meg vagyok lepődve. Ennyi. Mégiscsak elhiszem ezt az amulett dolgot! 🙂

balatoni hakni, Linda-Dóri

Hétvégén szokás szerint Lindával voltam legénybúcsúzni. Vegyes érzelmekkel zártam hajnalban az estét. Pont fele-fele oszlott meg az a dolog, hogy viszonyulnak emberek legénybúcsún a showhoz. A műsorok felénél minden ok volt, cukin végigülték tátott szájjal a dolgot, lapos pillantásokat vetettek a kevésbé lapos testtájaink felé, hihhi, és kultúrált formában értek hozzánk, amennyire a jóízlés megengedte. Bár így ennyiben maradt volna a történet…

De nem így történt, és szokás szerint megintcsak beütött a ménykű. Valaki mondja már meg a férfiaknak, hogy nem vicces a legénybúcsús “ajándékomat” a csuklójánál fogva rángatni. Hadonászni, az összes karunkkal, sőt a lábunkkal is esetleg, hátha kiverjük a szemét. Határozottan nem vicces úgy tenni, mintha nem is érdekelne az egész, felkapni a széket, a fejünk körülpörgetni és saját vetkőzőszámot előadni, miközben az “ajándék” ott áll fűzőben és boában mint Bálám szamara…

Sőt, határozottan nem vicces 1×1 méteres helyen táncolni próbálni, bokáig állva a sárban és a sörben. Nem vicces valamit megrendelni, majd lemondani…

Férfiak, mikor tanultok meg végre normálisan mulatni? 🙁

lindával 1

Tegnapi legénybúcsú, amikor Ő köszöni, de én mondom , hogy köszönöm…

Szia Dóri!Csupán szeretném még egyszer megköszönni a tegnap esti –
számomra felejthetetlen – estét!Ugyan a cimborák nem tudhatták, hogy
milyen nagy örömöt okoznak Veled, mégis sikerült beletalálniuk kit is
kedvelek igazán.Szerintem nagyon jó vagy abban amit választottál
magadnak, ha tehetném minden héten legénybúcsúm lenne.Igaz az is amit
mondtál, hogy legénybúcsúból az egynél több már nem az igazi, és ez
valóban ettől szép.Mégegyszer KÖSZÖNÖM! K.T.

UI:Most már Nekem is
van egy újabb illatom ami jó dologra emlékeztet.Kérlek írj pár sort,
hogy tudjam olvastad levelem.

Mai iwiw, ismét...

Üzenet küldője: Audioland Kazetta Club [kazi… (6) Üzenek

Címzett(ek): Mészáros Dóra

Téma: M Dóri fotó!
Feladás dátuma: június 5., 17:14
Üzenet szövege

Szia M.Dóri!

Az első fotódon,amin a jobb hátsó 5.fogadnál van a zorbit,olyan az arckifejezésed,mint a super TDK tattou kazettán a napozó gyíknak.: ))
Feltettem a fotót.7.számú kép,jobb felső.(aláírás M.Dóri kaz)
Szia Audioland

——————————————————————————————————————

Melléklem Nektek a fotót, hogy lássátok miről van is van szó. Kezdem azt érezni, lehet nem a világ hülye, hanem én? Velem van a baj?

idiota

Mai iwiw…

Üzenet küldője: Ruff Gábor (292) Üzenek

Címzett(ek): Mészáros Dóri (erotikus műso…

Téma: blog
Feladás dátuma: június 2., 20:38
Üzenet szövege

“Szia Dóri!

Ha gondolog ezt a levelet tedd fel nyugodtan a blogodra, lehet, hogy egy érdekes vita keveredik ki belőle – vagy nem és egyszerűen “leparsztoz” engem mindenki

Tegyük fel egy jól sikerült fellépést követően egy srác odasétál hozzád – egyáltalán nem részeg, teljesen kultúrált megjelenésű – és ezt mondja, hogy nagyon tetszett a show, teljesen felzizgattad, és nagyon szeretne ágyba bújni veled!

Szerinted ezt lehet jó néven venni? Hiszen a műsorodnak is az a célja, hogy a nézők megkívánjanak téged! Vagy teljesen rosszúl gondolom?

Üdv.
G. ”

——————————————————————————————————————-

Szia!

Maga a sztriptíz mint műfaj, pont arról  szól, hogy nem teljesedik ki ez a dolog szexuális együttlétben. Ha ez történne, akkor nem sztriptíztáncosnőnek hívnának, hanem valami másnak.

Az én szempontomból tökéletesen mindegy, hogy az az ember, aki ezzel a kéréssel odajön hozzám: hogy néz ki,  részeg-e, vagy éppenséggel mennyi pénze van. A válaszom minden esetben a következő: kategórikus NEM.

Azt pedig minden megrendelőmnek elmondom, miből áll egy ilyen műsor. Ha ezt kevesli, javasolni szoktam más profilú hölgyek felkeresését.

Maga a sztriptíz egy erotikus jellegű szórakoztatási forma, nevezhetjük szolgáltatásnak, előadóművészetnek, vagy egyszerűen segg és punciriszálásnak, tökmindegy… de a lényeg ugyanaz: zenére, ruhából, meztelenre vetkőzve táncolni. Ennyi. És nem több. Pont.

További szép napot!

Dóri