Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

tavasz

Elég nehéz úgy bejegyzést írni, hogy jelen pillanatban semmi sem jut az eszembe. Holnap reggel indulok Münchenbe, erotika kiállításra. Kocsival, nyolc órás út. Fogok fotózni, nem úgy, mint a múltkor, amiért összevissza szégyellem is magam……

Addig, tavaszvárónak, be kell érjétek ezzel.

cherry_tits_dorothy_black

A neten találtam, egy művészfotós oldalon, de a vicc az egészben, hogy az enyém. Csak ezt a képet még sosem láttam magamról… 🙂

 

Mészáros Dóri a Maxim címlapján

Nos, itt a meglepetés. Ha valakit komolyabban érdekel, hát az újságosnál mától lehet kapni. A belsejét még én sem láttam, szóval ez még nekem is titok, vagy bemegyek a szerkesztőségbe ma, vagy nem bírom ki és veszek egyet a sarkibótba. 🙂

meszaros_dora_dorothy_black_maxim_cover

no gray sampon :)

Egyszerűen hihetetlen, miket ütnek be a keresőbe az emberek, ami által a blogomon kötnek ki. Amióta feltelepítettem a statisztikás plugint, azóta ébredtem öntudatomra ezekkel kapcsolatban.

-no gray sampon , -kaparós sorsjegy- , de vicces a “trendi hajak” is. Eddig a mindenvivő a “miért van rossz hangulata dórinak” volt. Biztos lesznek ennél cifrábbak is, egyenlőre egy hete fut a statisztikám, de ígérem , mihelyt összegyűlik pár, azonnal közhírré teszem.

“No Gray Sampon”, akárhogy is keresgéltem a gépemen, csak ezt találtam, ami ide illik:

dorothyblack_carwash_01

dorothyblack_carwash_02

Ádámnak :)

Ne légy szeles.
Bár a munkádon más keres –
dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen,
ugy érdemes.

József A.

A legjobb módszer önmagunk felvidítására, ha felvidítunk valaki mást.

Szombat esti meló után, szombat révén kirúgtunk a hámból. Voltam enni meg inni is! 🙂 Természetesen a barátaimmal! 🙂 És most mind-mind fognak engem rettenetesen útálni, hogy közszemlére raktam a képesfelüket, hahaha! 🙂

Ez volt az ivás:

DSCF0070
Ez meg az evés: 🙂
DSCF0073 DSCF0074DSCF0075

Mészáros Dóri

Semmiféle kommentem nincs a dologhoz. 🙂 A kommenteket Tőletek várom. 🙂

www.pornerotoons.com

dorothyblack_cartoon

Teljes punnyadás vagyon :(

Ki kéne tennem a lábamat itthonról. El kéne indulnom, macskakajáért, közértbe, meg lottóért, meg postára, meg bankba, meg anyuhoz, meg a barátnőmhoz, (akit nem látogattam meg hetek óta és nagyon utál ezért, elbujdokolok szégyenemben, ne haragudj Viki! ), meg Pudingocskáékhoz, meg fel kéne hívnom sok sok embert, mindenféle dolgok miatt…

Viszont: Még nem fürödtem. Hideg van. Fázom. Nincs kedvem felöltözni. Nincs kedvem emberekhez szólni. Nincs kedvem pénzt költeni.

Plusz: nem tudok fontos embereket felhívni, mert múlt héten elromlott a telefonom és minden szám elveszett belőle. És összetörtem tegnap a kedvenc tejesüvegemet, az epreset. 🙁 Nem fog szerepelni több fotón…

Egy pozitív dolog ért. Webmaster bácsi tervezett nekem új logót! Szegény, dolgozott vele, mert az első variáció tegnap nem tetszett , de mára már elkapta a fílinget! 🙂 Kicsit csiribiri, ugyanaz, mint a honlap. Szóval giccshegyek vannak, fiúk meneküljetek! 🙂

RP2167_Dora_MG_4317 copy RP2167_Dora_MG_4323 copy

Kicsit szomorkás

3 órányi küzdés után rájöttem, hogy tudok beilleszteni ide videót….Egyenlőre csak a youtuberól, ami félsiker. 🙁 Mindazonáltal kicsit el vagyok keseredve, mert egy dolgom, amiről azt hittem tök jó lesz, azzal most nem vagyok százszázalékosan megelégedve, és ez bánt egy kicsit… 🙁

<>
Direktlink zum Video auf Youtube
>

Utálom a spameket!!!!!!!

Megőrült az Akismet plugin, ami egy smamszűrő. Benyelt egy csomó hosszászólást. 🙁 Ma 1562 darab spamet kellett végignéznem , abból mazsoláztam ki azt, amit Ti írtatok és nem jelent meg! 🙁 Tehát aki mától azt észleli, hogy nem jelent meg a kommentje, az ne izguljon, mert naponta 2X végignézem a spamaket és rakom helyre a dolgokat! 🙂

Dehát most az történt, hogy korpa közé keveredtetek és megettek a disznók…. 🙂

A spamek pediglen MONNYANAK LE!

Gps

boys_dorothy_black

Lusta voltam és nyűgös, nézzétek el nekem… nem fotóztam. Reggel 5 kor indultunk vissza,rögtön a clubból, alvás nélkül. Igen ám, de a technika ördöge ismét közbeszólt, mint ahogyan lenni szokott az életem nagy részében. Vicenzát elhagyva letereltek minket az autópályáról, mindenféle építkezés és túrás miatt, a gps pedig nem ismer fel semmiféle elterelést és túrást… megbolondul.
Reggel hatkor, miután a hatodik kört tettük ugyanabban a kisvárosban nyolcszor összevesztünk, kábé mint a győzikesóban, mindig visszajutottunk ugyanabba a körforgalomba, amiről azt sem tudta szegény gps, hogy a világon van. Előkaptam a térképet, gondoltam rájövök, merre van az arra. Közben tolattunk az egyirányú utakon, visszafordultunk ott ahol nem lehet, sikítoztam, hogy “jajajaj, meg fogok halni, telibever egy kamion, micsinálsz, most kiszállok, jajajaj!”

Közben az ostoba gép meg csak dumált: háromszáz méter múlva fordulj jobbra, a következő lehetőségnél balra, hajts fel a pályára (ami nincs is ott, se pálya, se lekanyarodási lehetőség, csak egyenes út) majd a kedvencem, amit mindig hozzátesz a végére, hogy aszongya-Túl gyorsan mész. Én meg neki vissza: kussoljál, köcsög. Lenémítom, nem lehet így koncentrálni, erre M. – nemá’, nemhallom merre mongya’ , kapcsold vissza, nemééééérted???

(A sminkem lefolyva, a műszempillám befordulva a szemgolyóm mögé, a rúzsom az orrom alatt….. )

Közben vicces, de úgy pakolgatták a táblákat a nyilakkal az út szélén az építőmunkások, hogy az egyik jobbra mutatott, a másik balra, a harmadik megint egy ismeretlen irányba, akkor kisebb hisztériás rohamot kaptam. 🙂 Majd elcsíptünk egy táblát pakolgató bácsit, (aki a hátán vitte éppen az egyik nyilat valamerre az úton, majd lehelyezte a negyedik féle irányba, haha) hogy merre is van a hazafelé: Trevizio, vagy hángeri, autóbán, nemérteni italiano, ő nem szpik inglis, némi kézzel lábbal való mutogatás után kihámoztuk: arra ottan az autópálya. Gondoltuk, a gps is észhez tér.

Pár óra múlva lett gyanús a dolog, amikor Trieszt után, hirtelen Horvátországban találtam magam , a horvát tengerparton. Ott azt hittem, menten szívinfarktust kapok. Világos reggel volt már , nagyon fáradt voltam és nem volt nálam horvát kuna, ezért pánik tört rám, mivel fizetek az ótópálya kapunál. És láss csodát, eurót is elfogadnak, hát mégiscsak unió, meg minden.

Aztán Zágrábnál M. kapott hisztériás rohamot, akkor voltunk fönnt kb a 22. órája. Kábé így: Mi a f..szt keresek Zágrábban hogy kerültem ide, nem akarok itt lenni és egyáltalán mingyá’ kib..szom az ablakon ezt a gépet, rátaposok, ect….

Elvileg Szlovénián keresztül visz haza az út, ezt közben kiderítettem, de hogy mit kerestem vasárnap délelőtt Rijekában azt a mai napig sem értem…

Még sosem voltam Horvátországban, nem gondoltam volna, hogy így látom meg először ott a tengert, félig lemosott sminkkel, egy teljes nap nem alvás után, rácsodálkozva a szituációra. “Nézd kicsim, ott azt írják arra van Krk szigete, nem megyünk át ? együnk egy tál polipot, lécciiiiii … ja, oké hogy nem vicces, de akkoris… ”

Mire jön a válasz : majd visszajövünk nyáron, nekem délután ötkor próbám van a zenekarral! 🙂

Boldog Bálintnapot Mindenkinek! :)

Tudom, hogy kicsit közhelyes az idézet, de nézzétek el nekem, valentinnapra való tekintettel… 🙂

“Ha emberek vagy angyalok nyelvén szólok is, szeretet pedig nincs bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy pengő cimbalom. És ha prófétálni is tudok, ha minden titkot ismerek is, és minden bölcsességnek birtokában vagyok, és ha teljes hitem van is, úgyhogy hegyeket mozdíthatok el, szeretet pedig nincs bennem: semmi vagyok. És ha szétosztom az egész vagyonomat, és testem tűzhalálra szánom, szeretet pedig nincs bennem: semmi hasznom abból.

A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr.

A szeretet soha el nem múlik. De legyen bár prófétálás: el fog töröltetni; legyen nyelveken való szólás: meg fog szűnni; legyen ismeret: el fog töröltetni.

Mert töredékes az ismeretünk és töredékes a prófétálásunk. Amikor pedig eljön a tökéletes, eltöröltetik a töredékes. Amikor gyermek voltam, úgy szóltam, mint gyermek, úgy éreztem, mint gyermek, úgy gondolkoztam mint gyermek; amikor pedig férfivá lettem, elhagytam a gyermeki dolgokat.

Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most töredékes az ismeretem, akkor pedig úgy fogok ismerni, ahogyan engem megismert az Isten.

Most azért megmarad a hit, a remény, a szeretet, e három; ezek közül pedig a legnagyobb a szeretet.”

1 Korinthus 13

heartshapedrock

Zseniális videót találtam!

Még mindig nem tudok videjót beilleszteni ide, de EZT meg kell néznetek. Garantáltan feldobja a napotokat. 🙂

első kép:bolgár Playboy, hmmmm :)

Szóval, csak hogy komolyságról is legyen téma beszélgetni, napok óta azon gondolkodom, miért vannak a magyar férfimagazinokban olyan egysíkú aktképek? Itt lógok éjszakánként a neten és annyi gyönyörű fotót, beállítást, különleges stílust-ruhákat-hajakat-csajokat-sminkeket látok, hogy csak ámulok-bámulok, az államat a padlóról kaparom fel. Ha meg az utolsó általam látott emlékezetes sorozatról kérdeztek, gondolkoznom kell rajta, mit is mondjak. Vannak olyan jó csajok ebben az országban is, mint külföldön. Vannak tehetséges fotósok is. De akkor mi hiányzik? Az ötlet? Az inspiráció, a kreativitás, a pénz? nemértem….. és mégegyszer nem értem. (a menyasszonyi fátylas kép a bolgár Playboyból való)

Aria_0 Aria_2 273071

 

aki éjjel legény…

Miután felelőségre lettem vonva, mert nem fotóztam tegnap, elmesélem egy teljesen átlagos hétköznapi reggelemet, csak a miheztartás végett! 🙂 Ez konkrétan a tegnapi volt….

bedagadt szemek-szundi kapcsolgatása fél óráig

fél óra múlva pánikszerű kelés-szem megpróbálása kinyitni-sikertelen akció

bedagadt szemek- támolygás a fürdőbe

kávéivás csukott szemmel

hajmosás, zuhanyozás-sampon szembe való belecsöpögése, kettőig nem látás

hajszárítás, pakolás, semmi nem találása, egy óra eltöltése a gardróbban-bőrönd felesleges cuccokkal való telipakolása

kávé miatt hányinger keletkezése

késésbe levés, de hírek elolvasása a neten (pató pál úr effektus)

még egy óra eltöltése a gardróbban, felöltözéssel való megpróbálkozás

rájövés, hogy minden hordható ruhám a szennyesben van

telefonok fogadása és a főszerkesztő, fotós es egyéb személyzet megnyugtatása, hogy most indulok

ajtóból viszafordulás wczés céljából

kocsiba magam kivonszolása

visszafordulás a fényképezőgépért

az ajtóban észrevevés, hogy nincs benne elem

elemért visszamenés, elemeket asztalra helyezése,
még két bugyiért, (hátha az kell a fotóra mégis) visszafordulás a gardróbba

elem ottfelejtése az asztalon.

elég szemléltető voltam? :)

Ui: aki éjjel legény, nappal lepény. 🙂

hmmm, bárhogy is gondolkodom, nincs cím… :)

Túl vagyok a mai fotózáson, minden rendben ment. Részint, mivelhogy a vége felé egy shakerből kellett magamra vizet önteni, mert az olyan erotikusssssssssss….. Igen ám, de az egész helyszínen nem volt meleg víz. Kicsit vacogtam. Libabőrt lehet majd retusálni! 🙂 Holnap megyek be a szerkesztőségbe lemeózni, a végső áldást ráolvasni.

A névnapi ajándékom jegy volt a Petőfi Csarnokba egy koncertre áprilisban ! 🙂 Idén ide Madonna nélkül jönnek, szimplán magukban, de ezt a videót mindenkinek tudom ajánlani, mert valami fenomenális! Mikor először láttam, az államat a padlóról kapartam össze, mert olyan hangulata volt az egésznek, mintha az egész világ boldogságban úszna. Na ugye

Na meg amin még ki vagyok akadva, az a ma esti fábryshow felhozatal. 🙂 …van az a két tag, akik kék csikos matrózpólóban elénekelték a Just a Gigolot, ami az egyik legkedvencebb számom… ha lenne egy börleszkszínházam, akkor mindig ők kezdenék az esti műsort. Utána jönne a bűvész, meg a sztiptízescsaj! 🙂

hajnali rocknroll

Lehet, hogy hülyeség erről regélni így hajnal 4 órakor, de egye fene, lehet valaki kíváncsi rá: Igen, imádom a zenét. Igazából, lehet nem szerzek most jó pontot egyeseknél, de jobban favorizálom a rock vonalat. 🙂

Persze sok mindent meghallgatok, esetleg belinkelem Nektek, hogy miféléket.  Végülis vicces a skála, mert Prince-től Macy Gray-ig, Elvistől Johnny Cash-ig, Garbage-tól Gogoll Bordelló-ig minden szent szart meghallgatok. Végülis számokért tudok rajongani, nem is feltétlen előadókért. Pár kivétellel: nagy szerelmem David Lee Roth: csupa nagybetűvel. Tök furcsán indult az ízlésfejlődésem, mert gyerekkoromban David Bowie volt a kedvenc (máig nem értem miért) aztán tinédzserkoromban rácuppantam a Doorsra, ezzel párhuzamban pedig Tankcsapda, The Cult, Danzig, Guns…. szóval effélék. Bonanza Bansait rengeteget hallgattunk a kollégiumban, PUF-ot, akkor nagy divat volt ” alternatívnak” lenni. Olyan volt, mint mostanában az emo.  🙂   🙂   🙂

Mostanában rájötttem, hogy nem hallgatok elég zenét. Leszoktam róla. És pár napja elkezdett hiányozni. És rászabadultam a zenés mappámra: döbbenet- ezermilló szám csak arra vár, hogy mind meghallgassam…. 🙂

Itten meg a hangulatcsináló! Na katt, de elöbb csutkára a volume gombot.

A tejszínhab monnyon le!

Közkívánatra tegnapi fotók, Linda, Niki és én. Voltunk fociszurkolóknál is. Ezzel szerintem mindent elmondtam…. Eddig a foci volt az egyetlen sport, amit szerettem. Najó, meg a görkorcsolya. Mára már csak a görkorcsolya maradt…. 🙂 Linda beteg volt, nem hagyta magát fényképezni nekem, a szurkolók pedig nem tudtak viselkedni. Asszem száműzöm a tejszínhabot az életemből , mert ebből mindig baj van! 🙁 Valahogy az emberekből ellenállhatalan késztetést vált ki a flakon látványa arra, hogy megkaparintsák és ordenáré módon összefújkáljanak vele mindent és mindenkit, ami az útjukba kerül. Részeg ember kezében a habspay közveszélyes fegyver. Mert a kávémba oké, de a szemembe, a fejemre meg a hajamra, meg az ember képébe nem okés… A tejszínhab monnyon le!
dori_blingbling

dori_nikirider_blingbling

Linda pedig akkor is szép, ha nem engedi magát fotózni, mert krumpli az orra, annyit fújta! 🙂 Levezetésképpen pedig Metallica-át hallgatok, most éppen a Whiskey in the Jart! 🙂 🙂 🙂

no money, no honey- második rész

Ez egy csúnya történet lesz, megint. Mert, nem csak fenékig tejfel az élet.

Tavaly nyáron, úgy volt, hogy műsort fogok vezetni egy tv-ben, kis adó, nem nagy kaland. Majd végül mégsem lett a dologból semmi, amit igazából nem is bánok annyira… 🙂

Amikor még minden úgy volt, hogy működőképes, a tv-nél lévő “kommunikációs igazgató” felhívott , hogy lesz egy új férfimagazin, ahol ő a főszerkesztő (micsoda összefonódások, tipikus magyar okosság) és kéne mennem fotózni egy sorozatot, természetesen nem ingyen és ruhában és minden szép és jó lesz, etc. Némi huzavona után, mikor pár napra rá mégis gondoltam, beszéljük meg a pénzt, mennyi az annyi, már nem volt olyan nagyvonalú kedvében. 🙂 De miután nem vagyok egy pénzéhes forma, meg csak pár órás elfoglaltságnak tűnt, végül megegyeztünk egy nem nagykaliberű összegben. Majd odamentem, megcsináltam, eljöttem és nem kaptam pénzt.

Megjelent a lap, láttam magam itt-ott, a képeimet a comment.com-on, elmesélték, hogy hölgyeim és uraim, M.D, csak náluk, csak most, csak ruhában, életében először!!!! Szenzációóóóóóó!!!!

Aztán szenzációsan betüntek. Pár hét múlva , miután elég furán derült ki az is, hogy nem leszek a tv-nél mégsem, gondoltam ezt az ügyet is zárjuk le és érdeklődtem a főszerkesztő úrnál, hova vigyem a megbeszélt összegről a számlát. Emailben elküldte, hogy ide és ide, átutalás stb. Számlát bevittem a szerkesztőségbe, de miután már volt senki ott, délután 3kor, ezért leadtam egy borítékban a portára. Aztán vártam, vártam, de az összeg csak nem jött. Majd felhívtam a szerkesztőséget, ahol a titkárnő mondta, hogy persze, kapcsolom az X.Y. főszerkesztő urat, de aki felvette a telefont a végén, ő már nem az volt, és semmiről se tudott. Se rólam, se a pénzemről, majd azt mondta, a főszerkesztő már nem dolgozik náluk. Azt mondta, nem is találták a cégemet az adatbázisban, ergo nem is létezem. Érdekes…. LOL.

Kaptam egy emailcímet, hogy ott reklamáljak, a tulajdonos, vagy nemtom ki visszaírt, hogy ők engem ingyen kaptak a tv-től, mint pr cikkhez az illusztráció, ott reklamáljak, őket ez a dolog nem érdekli…

Végül visszakaptam a számlámat postán, a következő indoklással: Teljesítés nem történt. ( biztos náncsi néni aszott térgyekalácsa volt az újságjukban, nem én… )

A tvnél azt mondják, nekik ehhez nincs közük, ők nem fizetnek. Szerintük a tag ott dolgozik, hivogassam, ha akarom a pénzemet látni. Nos, énszerintem meg nem hivogatok senkit, legyenek boldogok vele, vegyenek rajta egy új cipőt vagy költsék gyógyszerre.

….én meg megírom itt a dolgot, így jártam, és levonom a konzekvenciát, kivel nem kell bizniszelni. 🙁

giveusthemoney