Online lista

5 látogató van online
0 vendég, 5 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

hideg volt ma

Az van, hogy ma valszeg megfáztam és olyan de olyan undok közérzetem van, hogy pffffffffffff….

És holnap mennem kell 9-re. Ami megint pffffffffffffffffffffff!

A megfázás kora este kezdődött, amikor több mint egy órát töltöttem miniszoknyában és kisfelsőben egy kertben, ahol egy nyitott autóban nyomkodtam a gáz és fékpedált. Igen vicces, de vannak emberek, akiknek szexuális élményt okoz ennek a cselekménynek a látványa. Néha porszívózni is szoktam e célból meg vasalni. 🙂

A kamerásbácsi nem fázott, rajta volt pulóver meg kabát…. 🙁

Szóval egy szó, mint száz, mocskosul meghültem.

Takarításról jut eszembe: 🙂

RP2188_Dora_MG_4024 copy RP2188_Dora_MG_4037 copy RP2188_Dora_MG_4044 copy RP2188_Dora_MG_4045 copy RP2188_Dora_MG_4064 copy

Biza, mocskos kapitalista világot élünk.

Néha öltözőkben érdekes dolgokra bukkanok … pl .ma is! 🙂 Le kellett fotóznom nektek, mert annyira csúnyán nézett rám. Figyeljétek csak a tekintetét. 🙂 Nem helyeselte a szülinapra sztriptíz rendelését.

DSCF0013 copy DSCF0015 copy

Meglepi

Nos, hetek óta kínoz engem a számítástechnika ördöge. Ezért nincs frissítésem. De már mostan, nem bírtam kívárni a probléma megoldását, azért debütálok itt a blogban. IDE KATT!

Káosz és Zűrzavar

Hazaestem a swungból. Megintcsak az történt, hogy elterveztem magamban egy koncepciót, hogy miért is megyek be, mit is akarok ott mondani és mi is a szerepem tulajdonképpen az egészben.

Igenám, de nem működőképes az én karmámban ez az egész eltervezgetéses cucc.

A sztori a következő lett volna, még a tegnapi forgatókönyv szerint: bemutatni, hogy is zajlik egy fotózás, mikre kell figyelni, mit csinál a modell, mit csinál a fotós…

És beöltöztem kis fehérnemű, kesztű, pelerin, meg kutyaf…a. Gergő a Machomediától beállította a lámpáit ésatöbbi. Majd nem kaptunk,csak fél műsoridőt, mert megjelent Nánási Pál, akivel Winkler kibeszélgette magát komolyan… és mire mi bementünk a studióba, elszállt a komolyság. Abban a pillanatban elszabadult a “Káosz és Zűrzavar”. Mindenki összevissza beszélt, egy értelmes kérdés nem hangzott el az irányomban, rosszul éreztem magam egyszál bugyingóban és rámtört az elveszettség érzése. 🙁 nem fotóztunk, semmit nem csináltunk és ismét egy kabaré közepében találtam magam. Egy kabaréban egyszál bugyogóban, bakker……

Innentől kezdve akinek eddig nem lett volna egyértelmű, az is azt hiszi, a fotós a modell melle között méri a fényt és Mészárosdóri olyan ostoba, hogy nem tud háttal beállni egy pózba. (Zárójelben megjegyzem, mihez viszonyítva háttal? )

…de ha mégegy kameraman két centiről veszi élő adásban a hasamon a narancsbőrt, valamint az addig nem is létező pattanásaimat, azt szétkapom egy belezőkarmolóval, aggyuramisten de rögtön, élő adásban. 🙂

DSCF0142 copy

hepi borz déj, Herr Baathory! :)

Baathory András az ország legjobb airbrushfestője volt. (mellesleg az én egyik legjobb barátom, valamint különc, zseni és művész) De most már Németország legmesszibb csücskében fest. És bízom benne, hogy majd egyszer befejezi azt a naptárat nekem, ami a közös projektunk volt, de pénz hiányában nem készült el teljesen…. 🙁

“Mostan színes tintákról álmodom.

Legszebb a sárga. Sok-sok levelet
e tintával írnék egy kisleánynak,
egy kisleánynak, akit szeretek.
Krikszkrakszokat, japán betűket írnék,
s egy kacskaringós, kedves madarat.
És akarok még sok másszínű tintát,
bronzot, ezüstöt, zöldet, aranyat,
és kellene még sok száz és ezer,
és kellene még aztán millió:
tréfás-lila, bor-színű, néma-szürke,
szemérmetes, szerelmes, rikitó,
és kellene szomorú-viola
és téglabarna és kék is, de halvány,
akár a színes kapuablak árnya
augusztusi délkor a kapualján.
És akarok még égő-pirosat,
vérszínűt, mint a mérges alkonyat,
és akkor írnék, mindig-mindig írnék.
Kékkel húgomnak, anyámnak arannyal:
arany-imát írnék az én anyámnak,
arany-tüzet, arany-szót, mint a hajnal.
És el nem unnám, egyre-egyre írnék
egy vén toronyba, szünes-szüntelen.
Oly boldog lennék, Istenem, de boldog.

Kiszínezném vele az életem.”

Boldog szülinapot, Herr Baathory!

baathoryvacsi

SAMPLE1 SAMPLE2 SAMPLE3 SAMPLE4


 

Gálvölgyi Show

Juj. Totál hülyét csináltam ma magamból Gálvölgyiéknél. 🙂 Ő személyesen nem volt ott, így megúsztátok a fotót róla! 🙂

Egy sörreklám paródiájában leszek pár másodpercig , amint előadjuk a “tehettünk volna furcsa dolgokat is bele, de nem tettünk ” című börkeszkműsort. A végeredmény állítólag a jövő héten lesz adásban. Ha lemegy az adás, az arckifejezésemen és a mozgáskoordinációmon NEM RÖHÖGNI! 🙂

Tudom, hogy azért vagyok ott, ezért és így, de AKKORSEM! 🙂 Érthető voltam? 😛

DSCF0111 copy DSCF0116 copy

 

? ? ?

Töltőm már van, végre a gépem előtt ülök, de nem tudom külső vinyóra menteni a dolgaimat, mind a hetven gigát, mert nem ismeri fel a rendszer. Aztat mondja, hogy a külső vinyó egy dvd lejátszó és követeli, hogy helyezzek bele lemezt.

sirobarbi

Meghalt hálózati adapter-vs Mészáros Dóri. Béke poraira.

“Bízunk benne, hogy az Ön által vásárolt termékkel elégedett lesz, s az hosszú ideig segíti Önt a munkájában. ”

MUHHAHA!

Uh. Felhívtam az Acer szervízt. Kicsöng, beszélgetést rögzitik. Mostmár tudom miért. Legyen nyoma , ha szegény ügyfél kiborul.

kicsöng.

-jónapot kívánok, ezésez vagyok, ezésez lenne a problémám. (hálózati csatlakozó kampec, 4 hónapos laptop, legdrágább a kategóriájában…)

-akkor kimegyünk, elhozzuk a géppel együtt. Nem cserélünk, csak javítunk.

-(pánik) ó, de én nem szeretném , hogy a gépet is elvigyék, mindenféle olyan fotó van rajta, amit nem szeretnék, hogy nézegessen az egész szervíz.

-khmmmmm…. ki lehet venni a vinyót, ha zavarja.

-ön szerint ki tudom venni a vinyót? 🙂 mennyi idő kb a javítás, ha elviszik mégis?

-általában három hét szokott lenni, míg vissza kerül a tulajdonosához.

-Neharagudjon, de nekem az életem rajta van. A határidős munkáim, a leveleim, stb…. nem tud javasolni egy másik megoldást?

-x.y.kájefté, telefonszám-hívja fel. ők a hivatalos szervízünk.Kérdezze meg őket elvállalják-e.

– …. ez a 3 hét kicsit erős, az életem rajta van….(nemtudok napirendre térni)
-van még valamilyen kérdése? Mert ha nem, akkor viszonthallásra.

-nincs….hüpp-hüpp….viszhall…

-pipipipipiiiiiiiiiiii

Újratárcsáz.

-XY kájefté, ‘napot!

-jónapot, ezésez, ezzelésezzel a problémával, az acernél mondták, önökhöz forduljak.

-be kell hozni a hálózati adapterrel együtt a gépet is, majd kérni kell egy engedélyt az acer m.o-tól,hogy hozzányúlhatunk.

-dehát önök hivatalos szakszervíz nem?

-de. Akkor is.

-nekem holnap le kell adnom anyagokat, nem tudok dolgozni. Jobban járok, ha veszek egy másik töltőt most valahol, egy univerzálisat, ami szivargyújtóról is működik.

-ha el akarja veszteni a garanciáját, akkor tegye ezt.

-de miért veszíteném el?

-mert nem a saját adapterével használja.

-de honnan tudják azt, mivel használtam? Valamivel használnom kell, DOLGOZNOM KELL RAJTA!!!!

-most jelentettek ki , hölgyem nekem, a telefonba, hogy más adapterrel óhajtja használni. amúgy meg, ha ilyen hozzáállása van a dolgokhoz, hát neharaguggyon!….. ha pedig töltőt akar venni, úgyis hozzánk fog eljutni. Viszonthallásra.

-öööööö….hüpp-hüpp-viszhall….

Ennyi. Így vegyen az ember boltban, teljesen új gépet. Pár hete észrevettem, hogy a webkamera se működik, még nemis használtam…ebbe már beletörődtem, hogy nemis fog… Teljesen el vagyok keseredve. Két teljes fotósorozatot kellene leadnom holnap. Ezen a gépen,ami előtt most ülök, nincs ps, ezért nem olvas be cameraraw fájlokat.

Most elmegyek,veszek egy adaptert húszezerért, a garanciám elveszik…. Hallottam olyan meséket, hogy a föld egyes részein visszavihetsz dolgokat a boltba, ha nem tetszik. És kötelesek visszavenni és visszadni a pénzed. Szép mese…..

(az apróbetűsben az szerepel, “ha az acer arra a következtetésre jut, hogy nem termék a hibás, a problémát a termék szakszerűtlen használta okozta,(inkompatibilis szoftver, számítógépes vírusok, stb) az acer a szervízgarancia szolgáltatás esetén 32.000 Ft, a helyszíni szolgáltatás esetén 50.000Ft bevizsgálási díjat számol föl. )

….arra az álláspontra jutottam, hogy kimegyek a kertbe , ások a földbe egy likat , beleugrok laptopostúl, problémástúl és betemetem magam…. 🙂 🙂

…és tényleg a balszerencse áradása!

Volt itt egy bejegyzés…. a balszerencsés napomról. Arról, amikor ez elkezdődik, egy hétig nincsen vége. És csőstűl jön a baj…..

A bejegyzést véletlenül kitöröltem. Kommentekkel együtt…. Nemtudom hogyan, a piszkozatok között volt, elveszett és már nem tudom visszacsinálni. 🙁 A lényege az volt, hogy tegnap cséművek, ma a laptopom szart be, holnap majd a mosógép, a kocsi, majd minden munka-és társas kapcsolatom becsődöl. Mert a baj csőstűl jön. M. azt mondja olajat tölt a kocsiba, mert néha világít egy lámpa , valamint ne jósolgassak,inkább fogjam be a számat… és menjek a fenébe ezekkel a dolgaimmal…. :)))) Pár perce az asztali gép is perceként újra indítja magát. Apa kezdődik, kezdődik, kezdődik, kezdőőőőőőőődik, apa kezdődik…. 🙁

mai iwiw, ismét

Valaki világosítson föl engem most azonnal, mi ebben a jó poén? 🙂 Udvarlásnak nem célszerű, ha szemétkedésnek szánta szegény 14 éves kisfiú, akkor is mellément, mert nem sírva fekszem ma le. Most pediglen tendert írok ki arra, milyen jópofa választ adjak neki. A legjobb válasz beküldője személyreszabott jutalomban részesül. 🙂

————————————————————————————————-

Üzenet küldője: Orsós Rołanđ (951) Üzenek
Címzett(ek): Mészáros Dóra ;

Téma szia

Feladás dátuma: január 19., 21:43
Üzenet szövege

Láttalak apukám egyik filmjében és csináltál valamit a másik nénivel, csak én nem tudom hogy mit… Írd meg mit csináltál vele lécci!
Apukámnak van rólad 1-2 fotója és valamitől eléggé ragadós volt…nem tudod hogy mitől??

Onnan tudom hogy ki vagy hogy mondták a filmben, de nem tudom hogy mi a címe.
Az RTL Klubon is láttalak valahol (de nem bizti hogy te voltál az) de ha igen akkor lécci irj!
Minden érdekel azokkal kapcsolatban amit kérdeztem ebben az üzenetben…

Előre is köszönöm, Roland

—————————————————————————————–

Cséművek vs. Dóri

Nemértek dolgokat ezen a világon! Gondolom, sokan vannak hasonlóan ezzel a problémával, de én most tényleg nemértem miért nem lehet hivatalos papírt elintézni normálisan???? A Fővárosi Csé Művek, nincs a helyzet magaslatán. Tavasz óta várok egy papírra. Egy szerződésre, amit ki kellene küldjenek nekem, hogy fizethessek végre szenyvízelvezetési díjjat. De ez a papír nem nagyon akaródzott jönni. Augusztus elején felhívott engem a bácsi, aki csatornabevezetést intézte, hogy lezárná már az ügyemet, de már nagyon, mert hónapok óta mászkál a papírjaimmal, nem kaptam levelet a cséművektől? Mondom: nem.

Mert ő akárhányszor bemegy és kérdezi, mindig mást mondanak neki. Egyszer azt, hogy már elküldték, kipostázták, utána az, hogy még valakinek az asztalán van, érdekes időrendi sorrend mindenesetre! 🙂

És én rendületlenül vártam a papírt, de nem jött. Majd érdeklődtem vállalkozóbácsinál is, nem lesz ebből baj? Nemlesz, majd küldik, ilyen lassú a rendszer…várjak csak.

És Dórika várt türelmesen egészen januárig, mikoris megérkezett egy papír , egy kérdőivszerűség, hogy mit fizetek, nem fizetek, vagyok-e kötve( fel, vagy be, kituggya), vagy nem ,vagy milyen állapotban leledzek én tulajonképpen szennyvízügyileg. Akkor telefon a bácsinak, ez az papír, amire várok tavasz óta? Nem, ez nem az. Jó, de akkor hol a másik? Aztat ő nem tuggya. De én mostmár akarom tudni, most mit ixeljek, vagy micsináljak?

Semmit, vissza se küldjem , majd ő intézi, bemegy… Kérdem ,kell e fizetnem visszamenőleg, vagy mi lesz velem, mert várom én, fizetnék is, de mit, mennyit és hova???? Ne aggódjak már, nem fizetttetnek visszamenőleg, csak miután szerződés aláírva lészen, meg minden…

Ámde egy hét elteltéve.azaz ma ismét telefonál a bácsi, hogy baj van, mert azt állítják bennt a hivatalban, a papír októberben beérkezett hozzájuk aláírva… jé, de én nem kaptam ilyet, nem is írtam alá, vissza se küldtem. De ha így van, akkor súlyos amnéziában szenvedhetek.

De bizony fizetnem kell, mondja a bácsi ,visszamenőleg, sacc per kábé, százezret… MICSODA ??? kérdem én, de hát hogy-hogy? Mert ez így van, azé’. És a következő beszélgetés zajlott le.

-Jó, hol a szerződés,amit aláírtam?

-A hivatalban.

-Tetszett látni?

-Nem, mert nem mutatták meg, pedig kértem.

-(őszinte megrőkönyödés)És akkor, ha alá van írva, ott van náluk, akkor mért nem küldték már a csekket a díjról?

-Mert nincs használatbavételi engedély.

-És miért nincs?

-Mert önök éveken keresztül állítólag nem küldték vissza a papírt.

-Nemértem, augusztusban azt mondták Önnek, még a hivatalban van, vagy épp a postán. Én azóta nem kaptam meg, ellenben októberben beérkezett hozzájuk aláírva…

-Várjon, hölgyem, őszintén megmondom magának, lehet én írtam alá… már nem emlékszem, szoktam ilyet csinálni, amikor hónapokig nem történik semmi, aláírom az ügyfél helyett .. lehet, hogy itt is az történt…

-??????

-…viszont nemértem, akkor a használatbavételi engedélyt mért nem adták oda, ha én írtam alá,lehet nem én voltam mégse …

-De nem akkortól számítják a díjfizetést, amikortól beküldtem a szerződést aláírva?

-Nem, a használatbavételi engedélytől számítva számolják.

-És azt mikor kapom meg?

-Ön már nem kap ilyet.

-(ismét őszinte megdöbbenés) Miért nem kapok? Akkor most mi alapján fogok fizetek?

-Mert évek óta nem küldte vissza a szerződést, ezért kapta a kérdőívet. Mindenki kapott ilyet, töltse ki, küldje vissza. Ha nem küldi vissza, az csatorna utcába való bekötése napjáig kell visszamenőleg fizetnie.

-Uramisten, az még az előttem lakónál volt, 7-8 éve!

-Az őket nem érdekli, ki lakott ott. Most maga lakik.

-Kitöltöm a kérdőívet, mit ikszeljek be? Ennek is lejárt a visszaküldési ideje! Ön azt mondta múlt héten, ne küldjem vissza.

-Teljesen mindegy mit ixel, 2007 januárjától számolják visszamenőleg a díjat.

-Dehát miért?

-Mert nem küldte vissza időben aláírva a szerződést.

-Dehát maga mondta, októberben megérkezett aláírva…

És így továbbb. Nem tudom mitévő legyek… Attól tartok, ha bemegyek az ügyfélszolgálatra, onnan az elmegyógyintézetbe visznek rögtön.

:)

http://eloszezon.freeblog.hu/archives/2008/01/14/Hol_van_a_kolteszet_mostanaban_2_resz/

Szent Habakukk! 🙂

… csak annyit mondok, hogy lehet, hogy pénzt keresek az alsó fertályom mutogatásával, de egy Pilinszky verssel talán jóvá teszem… Ezt üzenem minden “rajongómnak” :

Bár színem fekete

Végűl mindíg Isten útját követtem,
bár színem fekete.
Ezért, ha egyszer elfogadtatom,
úgy leszek az üdvözültek sorában,
mint leeresztett sötét zászló,
becsavart lobogó,
szótlanúl és jelentés nélkűl,
és mindeneknél boldogabban.

feketefeher_meszarosdora

mindennapok, mert nekem is van olyan! :)

Reggel pánikban kelés telefoncsörgésre. Egész délelőtt időpontegyeztetés, mindenféle “elhagyom a várost” turnék ügyében. Engem ez teljesen kiborít, mert útálok menni külföldre, de ha itthon kutya se kíváncsi rám, meg MILF kategóiába sorolnak, akkor menés van, oda, ahol nem ez a divat. Majd időpontegyeztetés után természetesen mégis jön itthon meló arra a napra, szóval mörfi. 🙂

Majd M-mmel teszkóba menés, úgy hogy erre van 1 óránk, mert ugye neki próbára kell menni. Nála van a próbahelykulcs, nála, aki mindig mindenhonnan elkésik, főleg miattam, ugye! 🙂 Tehát ha ő késik, akkor a többiek a gyártelepen ácsingóznak , amíg be nem engedi őket… Férfiak, istenem… 🙂

Nos, olyan gyorsan vásároltam, amennyire egy nőtől telik, csak úgy porzott utánam a padló a sorok között! 🙂 Egy percre ugyan rácsodálkoztam a melltartós részlegre, mert ötvenszázalék sale, de rám lett szólva… 🙁

És versenyfutás az idővel a pénztárig, ahol felpakolás a szalagra… és akkor látom ám, hogy két középkorú hölgy, előttem kettő öregbácsival (egy bácsinál a kosárban két répa és egy kiló citrom. 🙁 szóval ,mint mondottam a két középkorú hölgyemény a blokkot bújja es szemmelláthatóan berzenkedik valamiért a pénztárosnőnek. És egyre hangosabb a berzenkedés, lassan vitába torkollik és átcsap veszekedésbe. A tét egy 500 forintos tétel a számlán. Biztos kamura be van ütve valami, ugyanis nem emlékeznek arra, mit vettek ők azon a néven ötccázér’ ezért kipakoltak mindent vissza a pultra és egyenként végignézették az árut, miközben a pénztárosnő nyugodtan pipált…

-héccáz-két granini narancslé, pipa

-kéccázötven -konyhai törlö, két guriga, pipa…

és így tovább, kábé harminc tétel átvizsgálása. Mögöttünk kígyózó sor, M. agya eldurran, hangos megjegyzések és a többi, nekem kellemetlen, de ez van… Röpke negyedóra múlva megkerül az ötszázas hunyó egy körömlakk személyében… Majd még a nő fizet 56 kopejkát, mert a pénztáros észreveszi,hogy három tökmagos buci helyett véletlenül kettőt számolt. További háborgás, miért adnak fantázianevet a blokkon a körömlakknak, visszapakolás és elmenés…

M. elkésik, örjöng, kocsi hátuljába dobálja a cuccokat, zacskó kiszakad, én háborgok, és megfogadom, kiteszem a blogomra, bakker, ne velem ordítozzál !!!!!!!!!!!!

És ittvan, tessék, fogadjátok szeretettel. 🙂

valami, ami ma nagyon sokáig tartott...

Hazaértem. Végre. Azt hittem már sosem végzek. Az első szettel annyira megcsúsztunk, hogy a másodikat át kellett rakni péntekre. Ilyen ez-Ember tervez, Isten végez. 🙂

Bármit eltervezek, kitalálok, beosztom az időmet, egy tollvonással húzza keresztül egy váratlan dolog. Ebben a szakmában semmiféle időpont nem fix, semmiféle munka nem biztos, semmi és senki sem az , aminek látszik..

Mindazonáltal én szeretem a melóm, csak néha ez a rendszertelenség, kiszámíthatatlanság kiborít. Ha meg rendszer lenne az életemben, megőrülnék, nem tudnám éveken keresztül húzni az igát egy irodában sem. Kell ez a nyomor, ez a pánik, ez a pattanásig feszült idegállapot és néha a nagy nyugi, mintha hullámvasútban ülnék. Erre mondják azt, hogy “nyughatatlan természet.” 🙂

Én és Sandra Shine! 🙂

DSCF0092 copy DSCF0103 copy DSCF0095 copy

Vicces honlap

Szoktam kapni ismerőseimtől mindenféle körímélt, videókat, általában vicceseket, akad köztük rémes is. Ma ez jött és gondoltam közkinccsé teszem. Szigorúan hanggal nézzétek, mert az benne a fő poén! 🙂 Rákendróóóóólll !

http://www.irlmeier.de/bird.swf

Rácz Linda-Mészáros Dóri: csak ma, csak itt, csak Nektek! :)

Esti meló -leszbishow Rácz Lindával. A megrendelők az udvariassági rátából 10/5 ot teljesítettek. Ennyi. 🙂 Viszont megörökítettem a “latin segget” , kicsit irigykedve, mert alkatomból kifolyólag nem lesz ilyen. De kemény 15 percig fogdoshattam! Azért már ez is valami! 🙂

DSCF0076 másolata DSCF0082 másolata DSCF0084 másolata

Ó, Rómeó miért vagy te Rómeó...

Napok óta figyelek egy bontakozó románcot. Don Huan de Jose Arcadio del Castillo Armando az újonnan költözött szomszédból szerelmes lett Miss Puniellába. Viszont a kapcsolat szigorúan plátói, ugyanis Miss Puniella nem jár ki télen az utcára-kertbe, ugyanis félti a tappancsait a sártól. Ebből az okból kifolyólag az ablakban játszák el a Rómeó és Júlia erkélyjelenetét. Ezt csíptem meg ma munkából hazajövet. A tanulság, jobb gépet veszek, mert a mostani ezen pillanatok elkapására alkalmatlan. No flash, no zoom, no sok pixel: februárban gépbe ruházok… Remélem mindenki nagy örömére. És akkor már senki-semmi sem lesz tőlem biztonságban.

Íme Rómeó, amint éppen a sötétben lopva oson epekedve, és íme az ő Júliája:

DSCF0086 DSCF0089 másolata

 

Lucky 13

Ideértek a kacsintások, mert ma kaparós sorsjegyen nyertem ezer forintot! Igazából ennek azért örülök, mert nem tartom magam szerencsés embernek, sőt… életemben alig fordult velem elő, hogy bármit is nyertem volna. Anyukám mindig ezzel is példálózik: ó, kislányom, tudod, hogy a mi családunk olyan szerencsétlen….

Persze, ez is teljesen relatív, hiszen mindenem megvan: élek, nem ért mindenféle szerencsétlen csapás, (legalábbis hiába érzek annak egyetsmást) , azért se cunami, se földrengés, tőzsdekrach, pestisjárvány meg ilyesmifélék nem omlottak a nyakamba. Persze volt combcsontdaganatom, meg kétszer be is törtek hozzám, na akkor mindent elvittek. Volt, hogy leszakadt a konyhaszekrény és ráesett a mosogatócsapra, egész nap ömlött a víz, a szobámban bokáig ért, stb… és minden nap ér valami olyan, amit én borzasztó szerencsétlenségként aposztrofálok és rákezdek a “jaj, miféle cigányátkot szórtak rám megint” című népdalra … Tavaly voltam egy “mágus” legénybúcsúján fellépni, hahaha, utána hónapokig azon mulattam, hogy el kéne mennem hozzá rontáslevételre…. De ma itt megtört a jég és este a skandináv lottón is nyerek, és tényleg “elrepülök rióba”, ahogyan azt a Tankcsapda megénekelte.

“Are you a lucky little lady in the City of Light
Or just another lost angel … City of Night.”

the Doors

lucky13

“alszik a holdban a láng, hideg érem az égen”

Tegnap éjjel sokáig gondolkodtam azon, amit Ferike írt nekem. Hogy a csillagok energiát adnak, ha éjjel alájuk áll az ember. A teraszomról ma hajnal 4 és 5 között csak egy hatalmas rámtelepedő kormos ködfelhőt láttam… Semmi hold, vagy csillag, csupán a koszos éjszakai budapest fényei, az m3-mas on csörtető lomha teherautók zajával aláfestve. Holnap talán legalább egy árva csillag rám kacsint… nagy szükségem lenne rá!

Alszik a szív és alszik a szívben az aggodalom,
alszik a pókháló közelében a légy a falon;
csönd van a házban, az éber egér se kapargál,
alszik a kert, a faág, a fatörzsben a harkály,
kasban a méh, rózsában a rózsabogár,
alszik a pergő búzaszemekben a nyár;
alszik a holdban a láng, hideg érem az égen;
fölkel az ősz és lopni lopakszik az éjben.

Radnóti Miklós -Éjszaka

hopelessness

nincs cím,mert nincs net

legyezos_meszarosdora_dorothyblack

Ezt még a múlt héten fotóztuk… ez jár erre a januári uborkaszezonra! Csomó régi fotót találtam, most, hogy megkíséreltem rendet rakni a gépemen, még nyárról… Majd holnap felrakom! 🙂 Jelen pill. olyan jellegű problémáim vannak, hogy kellett nekem a vezeték nélküli hálózat, hogy még a wc-n is legyen net, pár órája meg hol megy, hol nem…. nemhogy a wc-n nem, a kanapén se, az íróasztalnál se, valamint a környék összes nem biztonságos hálózatára boldogan kapcsolódik, pár másodperc erejéig! 🙂 Problémát diagnosztizáltam,meg minden, semmire se mentem… Már tudom azt is, hogy H.Zoltan gépe van a közelben, ki tudja miféle titkokat rejthet… óóóóóóóóó 🙂 Szóval ezt a postot sikerül 2 órája írnom… És igen, hibás vagyok azért is, mert közbe belefeledkeztem egy fikablog olvasásába, és annyira röhögtem egy poston, ami szegény E.Marton hegedűművész bulvársajtóval ápolt viszonyát hivatott leleplezni, hogy fél óráig orrot fújtam, meg könnyet törölgettem… Amúgy vele némi lelki rokonságot vélek felfedezni, mert 7 évig én is hegedűltem… Mikor ezt valahol felemlegetem, mindenki kiröhög… szar lehet neki is… edvin marton-részemről sztending ovésön! 🙂