Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Hát ennek már sosem lesz vége: iwiw

Szia
Kíváncsi vagyok több vagy- e annál mint amit a képeiden látni, és érdemes-e veled beszélgetni. Egyenlőre ennyi.
Nem csak egy test, hanem azért valamivel több is rejtőzik mint aminek a magunkfajta embert tartják.
Rendben a köszönés számodra nem fontos. Nyilvánvalóan más közegben nőttünk fel. Nállunk evidens volt.
Valóban idegesítő lehet 5-6 a céltalan levélre válaszolni….. ezt tudom. De ettől még nem értem hogy nekem miért nem írtál;)
Szia
……………………
Azért, mert veled ellentétben engem nem érdekel, hogy kiben mi rejtőzik.
Főleg abban az esetben, ha kétértelmű, némiképp pikírt és kötözködő stílusban közli a mondanivalóját.

Elég megvetést és rosszindulatot kapok a társadalomtól amúgy is, ezért a szabadidőmet a számomra fontos, kedves emberekre, a barátaimra pazarlom.
Ismerkedni nincs szándékomban, mert komolyan gondolom a párkapcsolatomat.
A képeim olyanok, amilyenek, ha valakinek nem teszik, nem nézze. Beállított portfólióképekből szerintem nehezen állapítható meg valaki személyisége, de ha te ez alapján képes vagy emberek intelligenciájára következtetni, talán megkereshetnéd uri gellert…

Száz szónak is egy a vége, találj magadnak más “meztelenkedős csajt” , akivel elbeszélgethetsz a fotókon lévő és belső énje ambivalens kapcsolatáról, de engem, szépen kérlek, ne fárassz ezzel.

És most elköszönök:
Szia!

A dráma folytatódik, iwiw

Szia, máris játszod az elfoglalt Színésznőt?
Igazad van, rengeteg ilyen hülye ember van a világon. Néha én is összeakadok 1-2 vel. A legjobban az zavar amikor valaki levélírásnál nem tud köszönni. Hát igen az ilyen tényleg hülye;)
Természetesen lehet olyan fegyvert magadnál hordani amire nem kell engedély de ezek használata elég nehézkes egy nőnek. 1 fegyvernél többet nehéz csőre töltve tartani, pontatlanul céloz, sokfelé széthord a lövedék mint egy sörétesnél, és nehéz újratölteni.
Azon gondolkodtam vajon mekkora volt eddig a legnagyobb fegyver amit mondjuk a kezedben tartottál.
Szia:)

…………………………………………………

Tulajdonképpen mit is akarsz tőlem? Kötözködni, ismerkedni, vagy találgassak még?

Nekem nem olyan fontos minden mondat elejére a “szia, helló, viszlát, üdvözlettel ésatöbbi”. Értem én a célzást, csak nem érdekel. És bármennyire is nehezen hihető, naponta öt-hat céltalan levélre válaszolni éveken keresztül elég idegölő. Próbáld csak ki…

……………………

Óóóóó, fohászkodom még több türelemért, hogy elviseljem az embereket.   🙂

Miért is nincs Mészáros Dórinak fegyverviselési engedélye

Néha elgondolkodom, a sors keze van abban, hogy letöröltek iwiwről.

Türelmet már tanultam ott, ennél többet mi más értelme van? 🙂

Ismeretlen úriember mai érthetetlen problémája:

“Szia
Nem ismered azt a mondást, hogy Kislány kezébe kés, villa, olló nem való! Ennek ellenére egy kétlövetűt látok a kezedben! Tudod hogy kell az ilyen dolgokkal bánni?
Szia

……………………………………………………………………….

Ha szükség hozná, meghúznám a ravaszt. 🙂
Nem vagyok egy ijedős fajta, maradjunk ennyiben. 🙂

………………………………………………………………………………………..

Szia,  Ahogy így végignéztelek egészen biztos vagyok abban hogy nincsen fegyverviselési engedélyed. Márpedig enélkül egyértelmű az eredmény. Szerintem te csak úgy kezeled az ilyen csúzlikat hogy hozzáérsz aztán vagy sikerül elsütnöd vagy nem. 🙂

…………………………………………………………………

Tulajdonképpen miért is zavar ez téged? Miért is kéne nekem fegyverviselési engedély? Hogy amikor modellmunkára megyek és a kezembe adják meg merjem fogni? Vadászni nem fogok, háborúba sem megyek harcolni….
Lőttem már fegyverrel, mert volt rá lehetőségem.És???? Kipróbáltam, ennyi.

Ráadásul úgy tudom, ez indokolt esetben váltható ki, azért mert egy ostobenkó kisfiú kitalálja, hogy neki kell ilyen, hogy nagyfiú legyen, nem fog kapni.

Bizonyos fegyvereket lehet kapni engedély nélkül is és lehet jobb lenne mégis vennem egyet, mert ki tudja milyen hülyékkel hoz össze a sors… Ugye? 😉 “

Mészáros Dóri visszatért, mint a terminátor. “I’ll be back”

Le kéne kopognom, de úgy néz ki véglegesen elhárítottuk a trójai problémát.

Köszönhetitek ezt a midgardmedia.hu drága webmasterének, Rollernek, aki háromszor telepítette újra az egész hóbelevancot. Mészáros Dóristúl, wordpresszestűl együtt.

Kaptam egy új verziójú wordpress-t, egy esetleges design váltáson még gondolkodom…

A türelmetekért cserében egy igen komoly ajándékot kaptok.

Redl-Nagy Zoltán fotóművész készített rólam egy képsorozatot egy Honda Goldwing társaságában. Még sehol nem jelent meg, szóval itt debütál nálam a blogon, egy slideshow formájában.

Katt a képre, hangerőt fel, mert zene is szól alatta! 

Morgó kutya története Mészáros Dórival

Tegnap délben szoliáriumba menet egy zsemleszínű kutyusra lettem figyelmes, a járdán feküdt, igen elkeseredett pózban. Először azt hittem elütötték. Gondoltam, hazafelé, ha még mindig ott lesz, megnézem nincs-e komolyabb baja.

Hát, egy óra múlva is ott kucorgott. Majd belepte a hó. Nem bírtam a nagy szívemmel,  és a nyakörvénél fogva hazacipeltem, kapott kaját a kisboltból. Annyira vacogott, majd megvette az isten hidege. Beköltöztettem egy pokrócra a kerti lépcső alá. El kellett mennem a Cool tv-be, mire hazaértem, már nagyon-nagyon fázott szegény, én még így fázni állatot istenbizony nem láttam. Remegett, mint a kocsonya. Engem se kell ám félteni, akkora tragédiaként élem meg ezeket, mintha legalábbis én éheznék, meg fáznék, szó szerint…

Felhívtam a Noé Állatotthont, de azt mondták teltházuk van, nem tudják elvinni. Mit volt mit tenni, beköltöztettem a garázsba. A macskák az ablakból figyelték a mutatványt, akkorára fújták magukat, mint azok a tengeri puffasztott tüskés halak. Gondoltam is, ennek nem lesz jó vége… A garázs lomtárként szolgál, tele régi cipőkkel, a kádammal, ismerősök régi konyhabútorával, éppencsak egy kutyányi hely volt benne….

Lefényképeztem, gondoltam kiplakátolom a környéken. Gondoltam, valami kertből szökhetett el, mert a nyakörve nem volt valami dizájnos… Rémálmaimban öregnéni halála után rokonok ármánya, kutyus kidobása keringett, barátnőim nyugtattak, biztos udvarlási szándékkal lógott meg valahonnan. Este azért még az iwiwen kitettem őkelmét az üzenőfalra. Szerencsére sok ismerősöm van, ők is továbbadták, elkezdett terjedni az üzenet.

Egész éjjel nem aludtam, éhezés, fázás, csavargó kivert kutyasorsok, csakúgy kergették a fejemben egymást a gondolatok.

Reggel pánikszerű kakiltatás, pisiltetés a kertben, macskák hatalmas stresszben, kajáért szaladgálás, és mitévő legyek dolog fontolgatása. Család pánikban, kutya nem maradhat, így is egy állatkert van nálam, ne legyek már bridzsitbárdóóóóó.

Egyszercsak mail jön a címemre: “Üdv, iwiw üzifalon olvastam a talált kutyáról szóló hírt, nem ő az??”

Nagyon hasonlít a kép, tárcsázom a megadott számot: Morgó kutya 8 éves, nagyon barátságos, ivartalanított fiú, a Rex alapítvány Állatsziget menhelyéről szökött meg, káposztásmegyerről. Mindjárt jönnek, megnézik, ha ő az, akkor viszik, a nem ő az , akkor marad, mert nincs több hely odabennt.

Félóra múlva érkezett a rexalapítványos kocsival egy hölgy és egy úr, Morgó kutya chipezve volt, azonosították a kilétét, majd bezsuppolták a kocsiba és elmentek vele. Káposztásról gyalogolt zuglóig, a hóban, fagyban…. nem csodálom, hogy öszeesett a járdán szegényke…

Azóta is itt ülök, meg vagyok rőkönyödve a helyzeten. Persze, minden jó, ha jó a vége, de a szívem azt súgja, Morgó kutyának jobb helye lenne egy családnál, ha már ilyen viszontagságos kis élete van, ráférne egy szerető gazdi. Léccilécci, valaki vigye haza Őt és szeresse helyettem is! Ígérem gyakran meglátogatom, csak valaki fogadja örökbe! Egy éjszakára volt csak kutyám, de ha megtehetném, egész életre lenne…

Morgo

Garázsban:

morgoka

morgoka2

Morgó után ezen a telefonszámon lehet érdeklődni: 06/1/230-4080 Kódszám:A01332 Adatlap itt:  http://www.rex.hu/?menu=orokbefogadhato

Mai iwiw, ismét...

Üzenet küldője: Audioland Kazetta Club [kazi… (6) Üzenek

Címzett(ek): Mészáros Dóra

Téma: M Dóri fotó!
Feladás dátuma: június 5., 17:14
Üzenet szövege

Szia M.Dóri!

Az első fotódon,amin a jobb hátsó 5.fogadnál van a zorbit,olyan az arckifejezésed,mint a super TDK tattou kazettán a napozó gyíknak.: ))
Feltettem a fotót.7.számú kép,jobb felső.(aláírás M.Dóri kaz)
Szia Audioland

——————————————————————————————————————

Melléklem Nektek a fotót, hogy lássátok miről van is van szó. Kezdem azt érezni, lehet nem a világ hülye, hanem én? Velem van a baj?

idiota

Mai iwiw…

Üzenet küldője: Ruff Gábor (292) Üzenek

Címzett(ek): Mészáros Dóri (erotikus műso…

Téma: blog
Feladás dátuma: június 2., 20:38
Üzenet szövege

“Szia Dóri!

Ha gondolog ezt a levelet tedd fel nyugodtan a blogodra, lehet, hogy egy érdekes vita keveredik ki belőle – vagy nem és egyszerűen “leparsztoz” engem mindenki

Tegyük fel egy jól sikerült fellépést követően egy srác odasétál hozzád – egyáltalán nem részeg, teljesen kultúrált megjelenésű – és ezt mondja, hogy nagyon tetszett a show, teljesen felzizgattad, és nagyon szeretne ágyba bújni veled!

Szerinted ezt lehet jó néven venni? Hiszen a műsorodnak is az a célja, hogy a nézők megkívánjanak téged! Vagy teljesen rosszúl gondolom?

Üdv.
G. ”

——————————————————————————————————————-

Szia!

Maga a sztriptíz mint műfaj, pont arról  szól, hogy nem teljesedik ki ez a dolog szexuális együttlétben. Ha ez történne, akkor nem sztriptíztáncosnőnek hívnának, hanem valami másnak.

Az én szempontomból tökéletesen mindegy, hogy az az ember, aki ezzel a kéréssel odajön hozzám: hogy néz ki,  részeg-e, vagy éppenséggel mennyi pénze van. A válaszom minden esetben a következő: kategórikus NEM.

Azt pedig minden megrendelőmnek elmondom, miből áll egy ilyen műsor. Ha ezt kevesli, javasolni szoktam más profilú hölgyek felkeresését.

Maga a sztriptíz egy erotikus jellegű szórakoztatási forma, nevezhetjük szolgáltatásnak, előadóművészetnek, vagy egyszerűen segg és punciriszálásnak, tökmindegy… de a lényeg ugyanaz: zenére, ruhából, meztelenre vetkőzve táncolni. Ennyi. És nem több. Pont.

További szép napot!

Dóri

mai iwiw

Ezt ismét közkincsé kell tennem. Azon gondolkodom, az értetlenségem nagyobb -e az üzenet lényegét tekintve, avagy a vigyor az arcomon…. 🙂

Címzett(ek): Mészáros Dóra ;

Téma: M.Dóra blogja???

Feladás dátuma: március 4., 18:33
Üzenet szövege

Csókolom Dórika!

Olvastam a blogját,és felmerült egy kérdés bennem,amit nem értek.
Miért Önt hívják fel,hogy “mennyiért sz#pnál le?
Ezen teccet gondolkozni?
Nem Én voltam egyébként.
A barátnője vagy exkolléganője pedig egy akkora paraszt Nő létére,hogy iszonyú.Arra a “Hölgyre” gondolok,akit a cigó élettársa elkalapál időnként,és egyszer eltörte a lábát is.
Üdv.

mai iwiw, ismét

Valaki világosítson föl engem most azonnal, mi ebben a jó poén? 🙂 Udvarlásnak nem célszerű, ha szemétkedésnek szánta szegény 14 éves kisfiú, akkor is mellément, mert nem sírva fekszem ma le. Most pediglen tendert írok ki arra, milyen jópofa választ adjak neki. A legjobb válasz beküldője személyreszabott jutalomban részesül. 🙂

————————————————————————————————-

Üzenet küldője: Orsós Rołanđ (951) Üzenek
Címzett(ek): Mészáros Dóra ;

Téma szia

Feladás dátuma: január 19., 21:43
Üzenet szövege

Láttalak apukám egyik filmjében és csináltál valamit a másik nénivel, csak én nem tudom hogy mit… Írd meg mit csináltál vele lécci!
Apukámnak van rólad 1-2 fotója és valamitől eléggé ragadós volt…nem tudod hogy mitől??

Onnan tudom hogy ki vagy hogy mondták a filmben, de nem tudom hogy mi a címe.
Az RTL Klubon is láttalak valahol (de nem bizti hogy te voltál az) de ha igen akkor lécci irj!
Minden érdekel azokkal kapcsolatban amit kérdeztem ebben az üzenetben…

Előre is köszönöm, Roland

—————————————————————————————–

Mai iwiw

> > Kedves Dóra!
> >
> > Nem ismerlek sehonnan, és azt sem tudom mi a
> foglalkozásod,
> > csak úgy rádakadtam. A fotóid alapján feltételezem hogy
> > fotómodell vagy, vagy valami lyesmi.
> >
> > Engem nagyon érdekel a nők helyzete a mai társadalomban és
> > hogy miként bontakoztatják ki tudásukat és az hogy ezt
> > mennyire tolerálja a másik nem. Bár zenésznek készülök,
> > elkezdtem igen erősen érdeklődni a “nő/gyermeknevelés”
> mint
> > szakirányok iránt.
> > Ezért lenne egy kérdésem hozzád:
> >
> > A munkádat milyen arányban érik negatív és pozitív
> > kritikák/vélemények és ezek milyen hatással vannak rád?
> >
> > Köszi
> >
> > Gergő

———————————————————
> Kedves Gergő…
> Szerintem ha alaposan megnézted volna az adatlapomat,
> tudnád mivel foglakozom…akkor azt is tudhatnád milyen a
> munkám megítélése a társadalom szemében…
> Talán neked is bontakoztatnod kéne egy kicsit a tudásodat,
> mint a nőknek… Bocs, de ezt nem hagyhattam ki…:P
>
> Visszatérve a kérdésedre, menjél fel egy két internetes
> fórumra és ott anyagot gyűjthetsz arról, hogy milyen
> arányban érnek negatív és pozitív kritikák/vélemények.
> Amúgy pediglen az a meglátásom, hogy azoknak a véleményére
> adok, akik a barátaim :ők nagyszerű emberek, hogy a többi
> férfi és nő mit gondol rólam, arra piszok nagy ívben szarok.
> Dóra
>
> ———————————————————

Kösz szépen, sokat segítettél.

Gergő