Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

a Belépő

Khmmmm. Most kábé úgy krákogok itt magamban, mint mikor belép az ember egy terembe, körbenéz, szinte azt sem tudja zavarában, van-e ott valaki. Köszörülné a torkát, hogy megszólaljon, gondolkodik mi legyen a “belépő”, de szégyell megszólalni, egy hang sem jön ki a torkán.
Hát valahogy így érzem most magam. Nem tudom, mi legyen a belépőm. Azt sem tudom, érdemes-e visszatérnem ide.
Egy valamit tudok, hiányzik az itteni írás. 🙂
Bár, van ez a Facebook, mindennek a megrontója, ami olyan, mint valami nagy játszótér, de miután olyan hatalmas, és tele van vadidegenekkel, az ember félve meri használni. Inkább ülök a gondolataimon, és nem igazán írom magamból ki. Képeket megosztogatni persze lehet, meg bezsebelni a dicséretet, mostanában a kritikát is, ami ér. Meg lehet teheneket, meg tündérfalvát menedzselni, mások üzenőfalán visítva röhögni, vagy épp sírni, ahogy teccik’ , de nincs meg az a hangulat, amit keresve néha ide visszatérek. Az utóbbi hónapokban bevallom töredelmesen: idekattintottam, rányomtam az új bejegyzés gombra, és egy torok köszörülésnél többre nem futotta a bátorságomból. 🙂
Az elmúlt évek furcsán teltek, ezt elismerem. Most már azt hiszem, magamra találtam. Emberek jöttek, mentek az életemben. Volt, akit elveszítettem és a mai napig üres a helye a szívemben, volt akit remélem sosem látok többet viszont. Volt akit megismertem és örülök, hogy így alakult! Tanulságokban gazdag év volt ez 2012. 🙂 najó, ebben a nagy eltűnésemben a 2011 is…huh.

A idei fogadalmam csak a szokásos, lefogyok és nem zabálok éjszaka sütit, nem leszek rendetlen, mindig kitakarítok és nem felejtem a mosógépben a vizes ruhát. 🙂 Nem hanyagolom el a barátaimat, nem veszek felesleges holmikat magamnak, amiket sosem veszek föl és igyekszem jobb ember lenni, és ide posztolni is, úgy ánblokk-zuzámmen, na.

És miután a 2013 a Kígyó Éve a kínaiak szerint, így az én évem is lesz, mert ebben a jegyben születtem! (bár én nem vagyok kínai, max. annak nézek ki hajnalok hajnalán)

És most, hogy elmondtam ezt így, azt a konklúziót vontam le, hogy ez a virtuális terem igencsak üres, szóval biztos el kell itt magamban dörmögnöm egy darabig, míg újra benépesül… 😀

Sikerekben gazdag 2013-mat kívánok Mindenkinek. 🙂
Dóji

Tüntetés a túlsok lélek ellen…

A lélek ellen

Folyton töprengtem. Száz színt tükrözött
minden gondolat; s vele, benne nőtt
az igazság igénye. Szellemem
ugyanekkor célt kívánt. Könyveken,
elméleteken rágtam át magam
hogy értsem végre, tudjam, pontosan,
az érthetőt, tudhatót. De amit
megláttam, a bőrét, a bőreit
cserélte folyton, s új nevek alatt
értelme a megúnt titok maradt;
úgyhogy amikor a Matériát
kezdtem tisztelni, ez már bosszuvágy
volt a kétely tétlen kincsei és
dac, a szegény test daca, tüntetés
a túlsok lélek ellen, büszke düh:
a szellem fogott vele keserű
ostort magára, lángolt, prédikált:
hasznot követelt és terrorizált.

(Szabó Lőrinc)

hmmm

Az egyetlen férfi aki őszintén, feltétel nélkül szeret engem: négylábú, buzi és mindamellett Bugyikának is hívják. 😀 Uhhhhh… K*rva nagy bajok vannak az életemmel. :S

...pénz...

Pénzen vehetsz házat, de otthont nem, vehetsz ágyat, de álmot nem.
Vehetsz órát, de időt nem, vehetsz könyvet, de tudást nem.
Vehetsz pozíciót, de tiszteletet nem, megfizetheted az orvost, de az egészséget nem.
Megveheted a lelket, de az életet nem, megveheted a szexet, de a szerelmet nem.

Kínai közmondás

öööööö

Nem bírom a koránkelést…. 🙁 Pontosan háromnegyed órája bootolok, és még csak negyedig vagyok betöltve… hihhhhh. Ja, és még hétfő is van… :/ pontosan egy hete ugyanilyen kelések közepette húztam meg a kocsit kétszer 24óra leforgása alatt. Ma nem vagyok hajlandó beleülni a kisöregbe… úgy fog kinézni lassan, mint valami roncs, aztán elindulhatok vele a redbull ládaderbi flúgos futamon. Baathory lefújja rózsaszínre, ráakasztok pár bugyit, melltartót zászló gyanánt, aztán hajrá… pfffff 🙂

Kíváncsiság

A kíváncsiság egyeseket arra késztet, hogy felfedezzék Amerikát, másokat meg arra, hogy az ajtó mögött hallgatózzanak.” (Jose Maria Eca de Quinteros)

Én nyitva hagytam ezt az ajtót, gyertek bátran, mindenkit szívesen látok. De benne van a pakliban az is: aki kíváncsi, hamar megöregszik… 😉

grrrrrrrrrr


Direktlink zum Video auf Youtube

Grrrrrrr, paprikás hangulatom van, nem csak nézni lenne jó ezt most, hanem csinálni….

ne kerüljetek az utamba, mert kiszámíthatatlan mikor robbanok. 😛

VB

Ti kinek drukkoltok? 🙂

biro1 biro2 biro3
biro4 biro5 biro6

Sopron

Tartoztam még régről egy reklámízű poszttal arról, hogy Sopronban a Tercia Étteremben mennyire iszonyúúúúú finomat ettem. Aztán valahogy bokros teendőim közepette elfelejtettem megírni ezt, de most, ismét aktuális Sopron. Ugyanis kezdődik a Volt fesztivál, ahol csütörtökön Billy Idol bácsi nyomja, és lesz Quimby is, meg minden, ami szemnek fülnek ingere. ( Éppen azon okoskodom Marcsikámmal, hogy ejtjük meg ezt a túrát… le kell jussunk holnapután, nincs mese. )

Nem bírtam megállni, hogy ne tegyem fel ezt a képet, amin éppen a lift előtt megterítve eszem egy olyan steak-et, amire nincs szó, annyira finom…..mmmmmm….

Tehát a reklámízű poszt szó szerint értendő, ugyanis ha Ízeket akartok érezni, nagybetűvel, akkor üljetek be egy kajálásra a Terciába. És irány a VOLT. 🙂

tercia

Ülök a töröknél a teraszon

Szombat éjfél, ülök a körúton a töröknél a teraszon. Két pofára tolom a gyrost az arcomba, mikoris a következő beszélgetésre leszek figyelmes.

Lány: … igazából most arra gondoltam, hogy meg kéne alapoznom a jövőmet… talán nem a Zarában kéne vásárolnom, hanem a H&M-ben, vagy talán még ott sem? …. de én csak minőségi ruhát vagyok hajlandó felvenni, és 30ezer alatt nem vásárolok ott….

Fiú: …igazad van, nagyon fontos a minőség….

Lány: … az a baj, hogy rájöttem, semmi sem érdekel mostanában, nem jó ez, jogsit is meg az iskolát is kéne csinálnom, de valahogy nem tudom, mi érdekel igazából…. szóval az a baj, hogy nekem fontos a stílus, és ezért nagyon fontos hol vásárolok, ez érdekel igazán…de a jövőmre kéne gondoljak, nem szabadna költekeznem… de hát nem mehetek a kínaira…éééérted, a stílus és a minőség….

Ennél a pontnál hátrafordultam: tipikus elsőrandis párocska, pasin laza öltöny, kislány semmitmondó arcú, 23körüli fruska…. és be nem áll a szája, a pasi a későbbi  laza cida érdekében lelkesen átérzi a problémát….

Lány: … egész nap semmit sem csinálok, olyan rossz, nem tudom mit kezdjek az életemmel, a Sanyi is alig jön, nem találkozunk már…szóval nem tudom, lehet nem kéne a Zarában vásárolnom, te mit gondolsz erről, ugye megértesz engem….

Amíg tömtem a búrám, addig ment ez a párbeszéd. A végén már nem bírtam tovább és hangosan röhögni kezdtem… Fú vazzze….. valahogy megértem Sanyit. 🙂

Új szóróanyag, MészárosDóris

Talán mert a fotóbolt nem csak azért van nekem, hogy lapos valagból brazil segget csináljak, meg lógó ciciből Pam Anderson csöcsöt. 🙂  Najó,  jövő héten megyek tetováltatni.  A következőt szeretném, folyóírással a tarkómra: Ignoramus et ignorabimus.

cowboydedikalo
doradedikalo2010nyar

Kérjetek és adatik néktek

Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.

Máté.7.8.

Tavaszodik

Ma este a Mátrában léptem föl és míg megjártam az utat, láttam  7  őzikét.:)

(Még négy cicát, de az nem számít.)

hamarosan

Kérem alássan az Urakat és Hölgyeket , akik kattintásaikkal generálják a forgalmat eme internetes portálon, ezt a tevékenységüket tegyék a napokban sűrűben. Ugyanis meglepetéssel készülök tisztelt olvasóimnak, eme meglepetés pedig előre kiszámíthatatlan időpontban érkezik. 🙂

Keresőszó bestof a Mészáros Dóra blogon

Ez az elmúlt egy hét termése, miket képesek emberek beírni a keresőkbe. Ezekkel a keresőszavakkal is eljutottak hozzám emberek az elmúlt 7napban.
🙂
méjszáros dóra fotói
mÉszÁros dÓri fellÉpÉs
pamela anderzon porno kepei
bedagadt nyelv
hónalj borotválás videó
valaki őltőzős pókember
anyu topleszben
őreg emberszex
vers egy menyétről
meztelenül az orvosnál
nöi feltünési viszketegség itt blog
nők basznak pónilóval
nagyarcú mellé egy jó beszólás
csádör klipp
zeneszek tanulok zenesz akarok leni
hogyan lehetsz vámpír
mészáros dóra mesztelen képek
www…drága..dora…erotkús..hú
fekete pÁko kislÁny vigyÁz elnehibÁzd
parafa talpu kőtős szandál
🙂
Ha rossz napom van, csak megnézem a statisztikát. Szanaszét röhögöm magam. Mondjuk, ha jobban belegondolok, inkább sírni való, amikor kiszól a gödörből a lyuk.

Tamagocsi

Mindenki megnyugtatására közölném: tisztában vagyok vele, hogy a virtuális neveldékben: ólakban, kertekben és happy aquariumok-ban nem élnek igaziból a lábasjószágok.
🙂
De jogomban áll elhinni, hogy igen és lelkesen etetni, itatni, simogatni az összes árvát…
😀

jégkígyók fonják a lelkemet

Táncolj a vékony jégen is át velem
Érezd, ahogy széthasad
Az idő és a rend
Nem kell, hogy értsd
Nem kell, hogy élvezd,
Csak hagyd, hogy a vágy járjon át
Hogy az életeddel játssz
Hogy kockáztass mindent
Ami csak várhat még rád

Bonanza Banzai

Mészáros Dóri: Utolsó havas

Mindent megtettünk értetek


Havas

Munka előtt, ha már kisminkelődve voltam, csináltunk nektek havast… csak mert siránkoztok, hogy kevés a kép… most én siránkozom, mert cidri volt odakinnt. Photo by: Blaschi