Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Powered by Visitor Maps

Sajtótájékoztató

Sajtótájékoztató: Erotika Parádé, Lurdy Ház, Mészáros Dóri. Egy pillanatra elgondolkodhattam az élet nagy kérdésein. ( Pedig itt még nem sejthettem, hogy egész este a három napos rendezvény nagyszínpadi programjaival fogok küzdeni egy excel táblázat társaságában és értetlenül konstatálom, hogy a fellépők fele vagy nem veszi fel a telefont egyeztetés szempontjából, vagy maga a Magyar Nemzeti Nyomozóiroda se tudja az elérhetőségüket. )

meszarosdora_sajtotajekoztato

Fotó: by Machomedia Ferike szintúgy.

Mészáros Dóri Vs Újpesti Dózsa

Mindenkit előre megkérek, mellőzze az esetleges szurkolói hovatartozását.  Miután fellépünk Lindával közösen az Erotika Parádén, (nem az azt követő erotika kiállításon, oda senki se menjen miattam, mert ott nem fog látni…) szerveztek nekünk egy kis szombat reggeli fakultatív programot.

Na ki az, aki a Megyeri Úti stadionban  kapaszkodik a kapuba? Hmmm?

Dori007 másolata Dori011 másolata Dori022 másolata DSCF0093 másolata DSCF0113 másolata

Na ki az  akinek az M-es méretű seggére XXs-es gatyát hoztak?

Na ki az aki még gólt is rúgott? (najó, csak kicsit hagyták, örüljek egy pöppet …)

Kijaz akinek nehezére esik a nyújtás, mert anti-sportembert?

Na, ki az aki megint a legalacsonyabb a tornasorban?

Végezetül a képeket köszönöm Machomedia Ferikének, aki kifáradt kora hajnalban, hogy lefotózza a teljességgel jellegtelen, átlagos, ámbár annál nagyobb hátsónkat? Ugye, dhrágha Fherenc? 😉

Motorostalálkozó a Pilisben

Ettünk kenyérlángost, amin rettenetesen sok szalonna volt, de finom!!!!:D

Eddig, amióta a találkozó létezik, minden évben “mi” voltunk fellépni! Azaz én és még valaki a “team” ből….

pilisisolymok01 pilisisolymok02 pilisisolymok03 pilisisolymok04

Gyula, aki a szervező, minden évben bebizonyítja, hogy igen: motorostalálkozón fellépni jóóóóóóó. Van pár kedvenc találkozóm, Pilisi Sólymok, Ráckevén a Fekete Hollóék, meg aztán Balatonkenesére is jó menni, (ezúton is nagy cupppp mindegyikőjüknek!) na és a Gigamachine… csak tátom a szám…HIHI!

Homloktükör

Új kellékkel bővült az ápolónős ruhatáram, a teljes hitelesség végett. Van egy drága tündér orvos megrendelőm, aki minden évben minket rendel legénybúcsú alkalomra. Állandóan van valaki a csapatból aki házasodik. Kérdeztem is pénteken, nem unják-e már a képem, mire mondta: nem, mert kicsit mindig változik a csapat, ő a biztos pont a buliban. Bár somolyogva hozzátette, lehet őt is már csak azért hívják, mert általa jövünk mi, hahaha!

Na, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy tavaly fonendoszkópót kaptam ajándékba. Idén is tudta mi a legnagyobb vágyam: egy homloktükör. Nem találtam szavakat.  Zseniális. Ezektől jó egy műsor. Mostmár bárki fülében közelről láthatom az… izéket… ööö… vagyis nem igazán akarom tudni, miket is láthatnék…   hihihi!

Visszatérve orvos bácsikra, ők azok a csapat, akik aranyosak, ha isznak. Alapjáraton nem szeretem a részeg embereket, de vannak akik jól tudnak inni és megnevettetnek. Műsor után, miután felöltöztünk, be szoktak özönleni az öltözőbe és rettenetesen jól lehet rajtuk szórakozni. Ezer  különféle elmés módon kunyiznak közös fényképet, autogramot, sörösüvegeket szorongatnak, amit a közös fotón sem hajlandók elengedni. Lehetetlen módon képesek felöltözni, mindenféle dolgokat aggatnak a nyakukba, egymás vérét szívják, majd a sofőrjeinket kínozzák hülyébbnél hülyébb kérdésekkel… ja, és fenomenálisan tudnak álmélkodni mindenen. Komolyan, néha jobban élvezem ezt a közjátékot, mint magát a műsort. Szóval van homloktükröm, és köszönöm nekik a péntek estét! 🙂

DSCF0034 DSCF0039

Nyuszika és a sapka esete a CKM hasábjain

Megint el vagyok maradva… jaj… Munka körül forog minden, a fene megette…. 🙁  Kezdeném azzal, hogy bementem a CKM-be tegnapelőtt, rápillantani a kis belső anyagunkra, ami majd augusztusban jelenik meg. Pantl Peti, akit szeretünk, mert egy tündér, és főszerkesztő, ő nem volt bent… Ahogy hátra somfordáltam a számítógépes részleghez, szokás szerint, hogy megnézzem milyen fotó kerül be a lapba.Majd sokkot kaptam a képszerkesztő bácsi monitora előtt. Annyira rossz képet választottak ki rólam, hogy csak álltam és nem értettem. Rövid értetlenkedés után kiderült, kb. 10 képet küldött át Nánási Pali rólam, amik nagy részén egy lila sapkát szorongatok vagy a kezemben , vagy a fejem búbján. A képszerkesztő kiválasztotta a legjobb képet, ami szerintem és mindenki szerint nagyon szép volt.  De Pantl Peti főszerkesztő bácsi herótót kapott amikor meglátta, ugyanis vele született ellenszenvvel viseltetik a fejfedők iránt. Rövid úton kipöckölte a gyönyörűségesen szép fotómat és utasításba adta másik keresését. Miután körülbelül két kép volt, ahol nem volt rajtam sapka, ezért abból kellett választani. A választás egy olyan képre esett, amin ugyan a testem nem volt rossz, nade a fej…. Teatyaúristen… mint aki épp citromba harapott. Mit citromba,ha egy teljes citromfa ligetet nyomtak volna le a torkomon, akkorse vágtam volna ilyen arcot. Riasztó volt, szó szerint. Összegyűlt a fél ckm és mindenféle szóvicc pufogtatása kezdődött a nyuszika esetéről, akin ha van sapka ha nincs… A képről kollektíve mindenki megállapította, hogy nem előnyös… Pfujjjjjjjj.

És elkezdődött a hadakozás. Átnéztük a többi fotót, mindegyiken volt sapka, amelyiken nem, ott valahogy nem volt elkapva a pillanat.  Kétségbeesett telefon Pantl Petinek. Sírás-könyörgés. Részéről elutasítás. A kalap és sapka nem illik a CKM koncepciójába, és amúgyis, nem nem nem és nem sapka…

Sírva hazakullogás. Éjjel nem alvás, magamat rettenetesen belehergelés. Reggel újult erővel ismét sapkás kép kicserélésére való próbálkozás….

A próbálkozás végül sikerrel járt, mert  Pantl Peti, aki egy tündér, engedett a negyvennyolcból, és azt mondta, esetemben kivételt tesz, bár sosem szokott ilyet, becsüljem meg magam. Nem illik a koncepcióba, elcsépelt és különbenis a kalap mongyon le, de na, az a másik kép tényleg nem szép, egye fene.

Úgyhogy most öröm van és bódógság és augusztusban szép leszek a CKM-ben. 2315-009 2315-027

hmmmm...így kezdődnek ezek a dolgok... :)

shoot_me

angyal

Széééééép….
when angels cry

“ezeken a rohadt deszkákon állok”

A hangulatomat leginkább egy T.csapda szám jellemzi most.. Holnap megyünk és lemossunk a Jáksó kocsiját, Velvetes akció, remélem pozitív eredménnyel. Ma elhagytam a lakáskulcsomat, elkéstem mindenhonnan, kiröhögött a plaszikai sebész, miután úgy gondolta, nem valós, hanem vélt problémáim vannak. Híztam 2 kilót mert junkfoodot zabálok 3 napja. Hisztis lettem estére és elkeseredett, összeszámoltam a csekkjeimet, gondolkodtam a lelki csipkéimen és feltettem magamnak az örök kérdést: miért, meddig tovább, kikkel és hogyan….

“Ezeken a rohadt deszkákon állok, néha azt se tudom miért.
Félek, túl nagy árat kér majd valaki a válaszért.
Kinek az arcát látom, ha belenézek a tükörbe.
Táncolok, mert beleléptem valami ördögi körbe.”

Tankcsapda

IMG_2197

Látod, hiába szóltam, mégis fogtad a gitárt.
Tükörbe nézel, látni akarod a sztárt.
Hosszú az út, rohadék nagyon,
De ha igazán akarod én hagyom.

Beleléptél a körbe, jobb ha én mondom el.
Aki ma kezet ráz veled, holnap az tüntet el.
De ha senki nem tesz túl hamar jégre
A címlapokon leszel majd végre.

Neonfények, nagyon félek,
Üres a fej, tele a gyomor,
Hamis vények, a körülmények,
Álmodik a nyomor.

Kamerák, reflektorok vesznek körül.
Pokolra kiván majd, aki most veled örül.
Beleléptél a körbe, jobb ha én mondom el.
Aki ma kezet ráz veled, holnap az tüntet el.

Mangod videóklipp forgatás

Szerdán videóklippet forgattunk.

Ha őszinte akarok lenni, elég nehéz nap és éjszaka volt. Nehéz helyzetben voltam, ugyanis ha valahova elmegyek dolgozni, akkor tudom mi a dolgom, azt teszem, amit mondanak, azt veszem fel, amit a rendező rám ad, és egyáltalában tisztában vagyok a szerepemmel a forgatáson belül, ha tetszik , ha nem, semmi rinyálást nem engedhetek meg magamnak.

Ebben az esetben nem így volt. Miután sok mindenben kikérdezték a véleményem már hetekkel ezelőtt, nem állhattam semlegesen a dologhoz. Négyen voltunk csajok, Maria Belucci, Linda, Alma és én. Próbáltam volna felállítani egy koncepciót a látványhoz, de igazából a furcsa az volt, hogy tulajdonképpen a hetekkel ezelőtt lebeszélt vonalból a forgatás napjára egy egész más látványvilág alakult ki. És a helyzet ez volt-véleményem megkérdezték ugyan, de nem vagyok benne biztos, hogy elfogadták, és beleszólásom mégsem volt a dolgok menetébe.

Ez volt az a nap, amikor semmi sem úgy van, ahogy azt az ember lánya elképzelte.

Eh, természetesen a média jelen volt az eseményen, lásd Velvet és Fókusz , ez pluszt feszültséget keltett. Rendező bácsi ragaszkodott ahhoz az elképzeléséshez,miszerint Alma éjjel csinálja a légtornász részét a forgatásnak, ami Alma részéről jogos hepciába torkolott… Én szintén hepciás lettem, mert a média valszeg szintén erre lett volna kíváncsi, ők viszont délután érkeztek. Ennél a pontnál szakadt el az amúgy is vékony cérna nálam, és sikerült olyan hangnemben kioktatnom mindenkit, ami nem biztos, hogy jól vette ki magát. Igazi sztárallűrös kifakadást produkáltam, ami bár nagyon visszatetsző lehetett mindenki szemében, de egy időre legalább helyre tette a dolgokat.

Azonban estefelé ismét kezdett eluralkodni a káosz. A sminkünk önáló életre kelt: azaz a sminkes elkezdte követni a forgatókönyvben leírtakat, ami ugye nem igazán volt az a látványvilág, amit mind a csajok, mind az együttes elképzelt. Hmmm. Tipikusan az egymás mellett való elbeszélés esete forgott fenn…

M. velem veszekedett az öltözőben, miszerint én vagyok a felelős a ruhák, sminkek látványáért. Én magamból kikelve ordítottam vissza, hogy igen, ez addig volna rendben, ha én is tudnék erről a szerepemről, meg az az ember is, aki rendezőként van jelen.

A csajok miattam jöttek el, és ha nem tetszik nekik az, ahogy minden zajlik, én leszek a hibás… (Valamilyen szinten ez sajna be is következett és csak bízhatom abban, hogy nem megy a barátságunk rovásásra…)

Éjjel 11 órakor Almának és Marcsinak haza kellett menni, a hangulatuk borzasztó volt. Hazament a sminkes, a fodrász, és mi csak álltunk Lindával a terem közepén, “mint f..asz a lakodalomban”. Teljes káosz uralkodott el az agyamban, hiszen alig volt kész olyan jelenet, amit elképzeltünk anno. Nem volt kész a 18 éven felülieknek szóló jelenetek 90%-a, a sminkünk nem ment egyik ruhához sem, ami nálunk volt és fogalmam nem volt arról, most mi lesz. És akkor ismét történt egy hiszti, félig sírva-üvöltve követeltem egy sört, amit két perc alatt megittam, és közben átgondoltam, hogy menthetném meg a bőrünket a teljes beégéstől… Kértem mégegy sört, Lindust leültettem a sminkszékbe és megpróbáltam a minimális saját készletemmel zombiból dívává varázsolni…(Képzelhetitek, miféle maszatolást vittem véghez 2 szemceruza és egy teljesen elütő színű alapozó társaságában.) Majd magamon is véghez vittem némi optikai tunigot, felöltöztünk abba, amibe jónak láttuk és elkezdtük dirigálni a forgatást. A terv bevált, és minden működött tovább , egészen reggel 6 ig, amikoris az utolsó jelenetben egy kád fekete festékben feküdtem a stúdió közepén.

A katarzis akkor következett be, amikor Linda a fejem a festékes víz alá nyomta. A festék az orromba ment, csípte a nyálkahártyám, fuldokoltam, köhögtem és trüsszögtem.

Hazafelé vizes fejjel, fáradtan, nyűgösen, fázva és értetlenkedve az egész történeten, csak arra tudtam gondolni, hogy: Istenem, csak a végeredmény kinézzen valahogy…

Viszont elég sok mindent levontam tanulságként ez egész sztoriból, remélem hasznosíthatom majd az életem hátralevő részében. Hiszen minden ilyen szarul elsült történetnek annyi előnye van, hogy intő példaként szolgál majd késöbbi hasonló helyzetekben. Én pedig az az ember vagyok, aki nagyrészt képtelen tanulni a saját hibáiból… 🙂

IMG_6249_1000px_kicsi IMG_6266_1000px_kicsi IMG_6551_1000px_kicsi copy IMG_6578_1000px_kicsi copy IMG_6614_1000px_kicsi copy IMG_6686_1000px_kicsi copy

x

IMG_6260_1000px_kicsi copy IMG_6400_1000px_kicsi copy IMG_6433_1000px_kicsi copy

Erotika Parádé-Mészáros Dóri

Összeszedtem magam és kicsikartam magamból a Parádén készült képeket. 🙂 Igen, tudom, olyan vagyok, mint Pató Pál úr… ej , ráérünk arra még! De becsületemre szóljon, hogy előbb-utóbb minden kötelességémet-ígéretemet betartom-teljesítem, csak hát, olyan mészárosdóris tempóban, azaz 10szer olyan lassan, mint mások. 🙂

2k80411_parade_ 331 IMG_0407 IMG_0650 IMG_0690

 

Machomedia Gergő Respect

IMG_0236 IMG_1735 IMG_1882 IMG_1967 IMG_2197

IMG_1572 IMG_2131 IMG_2249 IMG_2263 IMG_8961 IMG_9946
IMG_1768

Holland valamiféle újság...

woammjn2

Ha Amszterdamba kéne mennem, gondolom sok mindenki tartana velem… 😛 Voltam egypár éve, és annyira szőke voltam, hogy nagyon jókat fotóztam, majd hazajöttem, föl akartam tölteni a gépre a képeket, de mégsem tettem…Majd a következő társalgás zajlott le:

M.- Letörölhetem a kártyát, fönn vannak a gépen a fotóid?

D.- Aha…. ja…biztos fönn…töröld…

Hihhhi

Reggeli neten való molyolás eredménye:
ha pasi lennék nem utasítanék vissza egy ilyen ajánlatot!

sorgyuru

na és ez, hát székről való lefordulás annyira röhögés:)

gyuru_kockaknak_01 gyuru_kockaknak_02

Valamint találtam még HelloKittys, elemes hordozható telefontöltőt és szalonna ízű nyalókát…felfújható egeret laptophoz, valamint sörnyitót, ami digitálisan számolja hány sört nyitottak vele. Hahahaha 🙂

bacon_lollipop

Bolgár FHM-Mészáros Dóri előzetes :)

Velislava Kaymakanova fotói a bolgár FHM-ben! 🙂 A videót már láthattátok, ez pedig a végeredmény…

A többi munkáját megnézhetitek ezen a honlapon: http://www.ajvili.com

_DSC0039copy2 _DSC0067copy _DSC0091copy _DSC00177copy

 

 

 

 

Csajbuli ,amúgy Mészáros Dórisan....

Szombat volt és Viki , aki a legjobb barátnőm, úgy gondolta, ideje kimozdulni a lakásból, az életéből és Gigit, aki az én keresztlányom, rásózta a férjére. És nekiindultunk az éjszakába.

Először a Nyár utcában kötöttünk ki, ahol koncert volt, de semmit sem láttunk belőle. Csak azok ülhettek le, akik előre foglaltak asztalt, úgyhogy mi bekucorodtunk a wc előtti sarokba egy pulthoz és elkezdtünk intenzíven “fogyasztani”. Rólam tudni kell, ritkán iszom…évekig egy korty se ment le a torkomon. 🙂 Mostanában azért próbáltam ezen változtatni és az absztinens életmódomat egy hedonistább üzemmódra váltani. Hát sikerült.

 

Mire Rácz Linda Művésznő és Pati leértek, már volt az arcunkba egy “kevés” nagyon fini bor…

A helyzet súlyosbodott ezután, mert ha valaki irgalmatlanul tud mulatni, az a Linda. Imádom a nőt! Képes felkapni a kukát és azzal tangózni, borosüvegbe vokálozni, hamutartóba mikrofon gyanánt énekelni, vetkőzni, hadd ne soroljam még.

Miután az öltözékemmel már sikerült elég feltűnést keltenem, rózsaszin csíkos zokni lakkcipővel, meg egyre több pasas jött minket idegesíteni, inkább gondoltuk elindulunk, eszünk valamit. A Blahán már kezdtem kevésbé biztosan állni a rózsaszin zoknis lábamon, de tartottam magam, istenuccseeeeee! 🙂 A csajok Máté Pétert énekeltek a Rákóczi úton, de a refrén minden átmenet nélkül ebbe csapott át: szív , sűrít , benntart , kipufog… és linda rappelt:) Én meg visongtam a röhögéstől…

A gyroszosnál pediglen elszabadult a pokol, kezdtem érezni, hogy most már embertelen méreteket ölt a hámból való kirúgás, olyan szintre jutott a dolog, hogy Linda bekéredzkedett a pultba a személyzethez, hogy fotózzam le a sültkruplik társaságában, a blogomra… ezt a közjátékot végignézte több ott kajáló vendég , akiket sikeresen felvilágosítottak drága barinőim, hogy Ő a Mészárosdóri aki kurva híres sztriptíztáncosnő, www.meszarosdora.hu…akartok vele fotót? És akartak. Vazze, én pont kezdtem az asztal alá kúszni , kicsit a részegségtől, kicsit meg attól, hogy vér ciki a helyzet….

Pánikszerűen kellett menekülnöm a helyszínről , elindultunk Fészek klubba, Hazugmagazin koncertre. Az odaút, ami kb. 1 kilométer gyalog, keserves volt, mert pisilnünk kellett és mellette pedig visítva röhögni, és néha összeakadt a lábam. Aztán Fészekbe rohadt drága volt a beugró, és a Patinak nem tetszett a hely, szóval egyedül maradtunk, ők mentek tovább, mi maradtunk. Addigra rohadtmód fájt a lábam, de az első sorba sikerült előrefurakodnunk. Rohadt hangos volt és a hangzás se volt éppen wemblistadionos….

Hajnal 2 kor a ruhatár előtt ültem és Viki beledobálta az össszes aprómat a játékgépbe, és elvesztette mindet, hahaha. Ekkor még Gangxta Zoltánt láttam egy érdekesen furcsa nadrágban hatnapos borostával csörtetni a lépcső irányában, szóval a celebspotting is megvolt az este! 🙂 Ekkor Viki közölte, hogy menjünk, mert nagyon, na nagyon, jajajaj.

Míg hazaértem, addig még semmi bajom nem volt, de itthon leültem a kanapéra és intenzív szédülésbe kezdett a világ. Ettől hányingerem lett. Majd fél 3 kor hajnalban a wc csésze elött gondolkodtam ,bevallom férfiasan, hátha jön, aminek jönnie kell. De megúsztam és na, rá kellett jönnöm, teljesítettem a dolgot, jól bírtam… Fogjuk rá. 🙂

Íme a dokumentáció:

dscf0009copycz7 dscf0020copyut0 dscf0031nl6 dscf0033copynn1 dscf0056copytj5 dscf0057copymv1 dscf0069sf5 dscf0078copypt1 dscf0080copyvg0
dscf0041iy8 dscf0015oq7

München, part II.

Két nap münchennel le vagyok maradva. Mint úgymond a borravaló… Itt az idő, hogy bepótoljam.

Emlékeim szerint fűzőkre költöttem a fizetésem nyomós részét, és olyan fontos információ birtokába jutottam, ami azóta is etalon.

Ezen információk elsőkézből jutottak el hozzám, miszerint Rácz Linda Művésznő kutyája annyira sportos, hogy jobb teste van, mint Beckham-nek. ( Valamint három féle szine van és olyan izmos a lába, hogy Ó alakú. ) Ezen információ bearanyozta a napom és többek körében is hasonló derültséget keltett.

Aztán Machomedia Ferike gépén gyakoroltam fotózástant, sikerrel, és rájöttem hogy szemüvegben Anastaziára hasonlítok, sajna csak a fejére, nem a hangjára… 🙁

 

IMG_7929 copy
IMG_7918-copy
IMG_7927-copy
IMG_7973 copy
IMG_7993 copy
IMG_7639 copy
IMG_7676 copy
IMG_7969 copy

milano

Kezdődött ott, hogy a repülőgépen ülve a sztyuvi a következőt közölte fél óra várakozás után: Sajnálattal közöljük kedves utasainkkal, hogy a gép kormányműve elromlott , a hibát a jelen pillanatban is javítják. Remélhetőleg egy félóra múlva már mi is többet tudunk mondani, hogy felszállunk -e vagy, egy másik géppel indulunk Milánóba.

Hoppá…. és már szedtem is volna a cuccaimat, és szaladtam volna hazáig. Aztán a józan eszem győzött. És laza 2 órás késéssel meg is érkeztünk…

Péntek napközben kiállítás,+műsor, éjjel egy klubban fellépés, majd második nap ismét kiállítás és éjjel újra egy klub, majd harmadik nap ismét kiállítás. Kicsit oda lettünk, hozzá kell tenni, hogy én a szervezők latinos mentalitát is eléggé nehezen viselem. 🙂 Szóval felvettük a habitust, ha valami nem tetszett olaszosan üvöltöztük egymással, harmadik nap én már a látogatokkal is… Gili Sky művésznevű kollegína ma már a következő szöveget nyomta mindenkinek, aki hozzászólt: non kápító nyente, grásziá, csáó! Majd kedvesen hátat fordított.

DSCF0115 copy

Rácz Linda Művésznő a teraszra kitett, cigizőket melegítő alatt gondolta, hogy lebarnul. Na ez volt a vég…

DSCF0105 copy

DSCF0099 copy

DSCF0094 copy

Három nap semminemű alvás után ezt üzentük a világnak:

DSCF0093 copy

Hazafelé pedig szokás szerint széjjelpakoltattak a reptéren, az összes ellenőrző ponton, természetesen a laptopomat is be kell kapcsolnom, hogy lássák nem vagyok öngyilkos merénylő, meg ilyesmik.

uhhh+ áááááá+ juj, meg minden... :)

dorothyblack_meszarosdora_hair

München első nap

Ma megérkeztem! Reggel 4 re.

Első nap- reggel ötkor kelés, összepakolás és magam kivonszolása az M7 es kivezetőjéhez. Beülés egy bérelt autóba, amit a kolleganőm barátja vezetett. Irány München. Út közbe alvással való megpróbálkozás, de gondolatok kavargása és Linda jótermészete miatt nem megyen-ne aluggyál már, kérsz enni ?.. inni? cigizni ? alszik, de bunkó…..

Senkinél cd nem levés miatt német adók hallgatása 5 órán keresztül, róluk annyi derült ki, hogy nem játszanak zenéket, csak híreket olvasnak….

Szállodába hullán megérkezés , becsekkolás nem lehetséges, mert szobatakarítás folyik. Kiállítási csarnokba menés, ott öltöző nem találása, mert még építik…

Szállodába vissza, végre szobába fel. Fürdés ,smink, majd NINCS NET észrevételezés.

Kiállítási csarnokba vissza, 14.40. kor openingre felsorakozás és utána munka és unatkozás felváltva, valamint hideg. 🙁 Valamint ráébredés, hogy a csarnokban sincs net.
És éjjel fél 3.kor ágyba kerülés…

Viszont nem én fotóztam, hanem Machomedia Ferike, gondolom látszik a minőségen.

( Olyan szélvihar volt, hogy majd kifújt minket az ajtón, ha kinyitottuk. A szállodában nem volt hűtő, ezért a kajánkat egy zacskóban képesek voltunk kiakasztani az ablakkilincsre. Ennek az volt a hátulütője, hogy egész éjjel azt hallgattam, hogy csapkodja az orkán a mackósajtkémes dobozt az ablaküveghez. Reggelre pedig a hó is leesett. )

IMG_7150 copy IMG_7285 copy IMG_7633 copy

tavasz

Elég nehéz úgy bejegyzést írni, hogy jelen pillanatban semmi sem jut az eszembe. Holnap reggel indulok Münchenbe, erotika kiállításra. Kocsival, nyolc órás út. Fogok fotózni, nem úgy, mint a múltkor, amiért összevissza szégyellem is magam……

Addig, tavaszvárónak, be kell érjétek ezzel.

cherry_tits_dorothy_black

A neten találtam, egy művészfotós oldalon, de a vicc az egészben, hogy az enyém. Csak ezt a képet még sosem láttam magamról… 🙂